نقل قول نوشته شده توسط delphi developer مشاهده تاپیک
اساسا برای پروژه های کارشناسی محیطی که پروژه با اون پیاده سازی شده چندان مهم نیست(البته این بستگی به دانشگاهتون داره). بیشتر از هر چیزی تحلیل سیستم مهمه و طراحی که باید درست و اصولی انجام بشه،بعد از اون پیاده سازی کار چندان سختی نیست.
برای انجام پروژه، دنبال پروژه هایی بگرد که فرایندهای پیچیده و زیادی داشته باشه(منظورم سیستم کنترل ترافیک فرودگاه نیست). حتما در مورد سیستمی که پیدا میکنی یه آشنای کاملا مسلط به سیستم(Business expert) هم جور کن تا گیر نکنی.
نمی شه پروژه ای را پیشنهاد داد چون بستگی داره به خودت که تو چه سیستمهایی چه آشناهایی داشته باشی تا بهت اطلاعات بدهند.به طور کلی سیستم های اطلاعات (5 مولفه سیستم های اطلاعاتی را دارا باشند) بهتر به نظر می رسند.
ممنون از اینکه جواب دادین
میدونم که محیط مهم نیست منم حرفی از محیط نزدم
منظورم این بود که پروژه ای که مینویسم مبتنی بر معماری J2EE باشه ... من تو این ترم برای سمینار درس مهندسی نرمافزار J2EE ارائه دادم (البته بسیار مقدماتی) و بنظرم جالب اومد...در مورد بازار کارشم پرس جو کردم و بازار کار J2EE بد نیست ...حالا من نگرانیم اینه که در چه مدتی میشه J2ee رو در حدی یاد گرفت که باهاش پروژه نوشت وآیا من میتونم توی وقتی که دارم هم یادش بگیرم و هم یک پروژه باهاش بنویسم؟