شما برای نمایش فایلهای اجرایی مانند Html یا Chm چه روشی را پیشنهاد می کنید ؟
شما برای نمایش فایلهای اجرایی مانند Html یا Chm چه روشی را پیشنهاد می کنید ؟
شهر الکترونیک چیزی که همه بهش نیاز دارن و ما ایرانیها از همه نیازمند تر و در عین حال بی تفاوت تر به آن .
ازکامپوننت iExplorer میتونین داخل فرمتون استفاده کنید و آدرس اون رو به اون پاس بدین و صفحه تون رو مشاهده کنین
منی که نام شراب از کتاب می شستم
زمانه کاتب دکان می فروشم کرد.
ازداخل فرم با hyperlink نمیشه ؟
اینم یه نمونه اینتر نت اکسپلورر تحت اکسس فقط تو کامپوتری که به اینترنت وصله تستش کنین صفحه ی گوگل رو براتون میاره آدرس هم قبول میکنه میتونین از این نمونه برای نمایش فایل های لوکال نیز استفاده کنین...
دانلود
منی که نام شراب از کتاب می شستم
زمانه کاتب دکان می فروشم کرد.
ضمن تشکر :
همونطور که می دونید در برنامه های کاربردی برخی مواقع شما نیاز به نمایش برخی فایلهای غیر اجرایی مثل صفحه سایت برنامه (Html) ، فایل راهنمای برنامه (Chm) ، فایلهایی جانبی جهت مزید اطلاع کاربر از طریق منوی برنامه دارید . ( این از ربطش با اکسس )
Hyperlink هم که پیشنهاد آقا مصطفای عزیز بود خیلی خوب جواب نمی ده چون با توزیع برنامه برای مشتری ممکنه آدرس نصب روی سیستم اون متفاوت از سیستم من باشه ولی چون Hyperlink استاتیکه ( تا اونجایی که من هنگام استفاده در منوها دیدم ) نمی تونیم آدرسی بدیم که همه جا درست باشه .
پاسخ مهندس صارمی هم خیلی عالی بود و حتما ازش استفاده می کنم اما فقط برای فایلهای Html مناسبه و با مثلا Chm مثل فایل دانلودی برخورد می کنه .
روشی که در حال حاضر خودم ازش استفاده می کنم به این صورته :
Call Shell(Environ("systemroot") & "\explorer.exe https://barnamenevis.org/usercp.php", 1)
Call Shell(Environ("systemroot") & "\hh.exe " & CurrentProject.Path & "\help.chm", 1)
شهر الکترونیک چیزی که همه بهش نیاز دارن و ما ایرانیها از همه نیازمند تر و در عین حال بی تفاوت تر به آن .
برای استفاده از یک فایل chm (فایل راهنما) که برای برنام های ساخته شده چطور میتوان آنرا از طریق منوبار طراحی شده در برنامه باز کرد؟
من این کار رو انجام دادم و به راحتی میشه باهاش کار کرد
ولی الان تو خونم و این تکه کدو ندارم اگه خواستی بگو تا برات بذارم