نقل قول نوشته شده توسط iman_n21 مشاهده تاپیک
کاملا حق با شماست
خیلی لطف کردی
مرسی
ولی به خدا وقتی میام بشینم بخونم (تا 2-3 روز خوبه) احساس میکنم دارم خودمو گول میزنم
یدفه میبینی امتحان ارشد رو دادی و در نیومدی هیچ
جایی هم استخدام نشدی هیچ
چیزیم هم بلد نیستی که خودت ...
مخصوصا کارت معافی خدمت هم دستت باشه
اصلا هم این طور نیست، اتفاقا مدرکتون خیلی مهمه ! و فقط به درد زن گرفتن نمی خوره ! کسائی که این حرفهارو تو گوش شما زمزمه می کنن، کسائی هستند که نتونستند ادامه تحصیل بدن !! شما هر چه قدر زحمت بکشین، همون اندازه پاداش دریافت می کنید. پس شک نکنید اگر زحمت بکشین ارشد قبول می شید.
خودتون یه قیاس بکنید ! یادتونه قبل از اینکه برید دانشگاه ! حالا به خودتون یه نگاه بندازین ببینید چه قدر شخصیتتون، آرمانهاتون و فانتزیهاتون تغییر و رشد کرده ! انگار قبلا خواب بودید ! حالا فکرشو بکنید ارشد رو تموم کنید ! احتمالا خیلی بهتره 3 سال دیگه درس بخونید تا اینکه یه برنامه نویس ( کدر، ابزار شناس یا کاتب) باشید ! مطمئن هستم اگر ارشد رو بخونید، ممکنه برای دکترا تصمیماتی مهم اتخاذ کنید ! حیف نیست آینده به این قشنگی رو ول کنید به خاطر پول !!من برای گذران زندگیم و تامین مخارج دانشگاهیم کار می کنم ولی هیچ وقت دانشگاهم رو فدای کارم نمی کنم چون هدف من چیز دیگست !!! اگر برنامه نویسی می کنم فقط صرف تامین مخارجه نه اینکه برنامه نویسی شغل من باشه !!
یادتون باشه مردم در خواب هستند، وقتی می میرند بیدار می شوند. و شما چه می دانید کسب علم چقدر عزیز و گرانقدر است.