نقل قول نوشته شده توسط linux مشاهده تاپیک
دوست عزیزی گفتن که استادشان فرموده در خارجه دانشگاه ها 10 سال جلوتر از صنعت هستند!البته نگفتند کدام خارجه!
کلا عزیز دل برادر همیشه صنعت جلوتر از دانشگاه هست. و کاملا هم مشخص هست توی دانشگاه شما تازه داری یک چیزهایی را یاد می گیری ولی در صنعت شما درگیر مسایلی هستید که برای شما جنبه حیاتی داره حل آن مساله برابر است با میلیارد ها دلار پول!
شاید اگر از یک دید به این مسئله نگاه کنیم شما درست می گوئید و من درست منظور را نرساندم! . تحقیقاتی که در دانشگاه انجام می شود ممکن است پایه گذار بسیاری از مسائلی است که مدتها بعد در صنعت قادر به پیاده سازی آن باشند. همانطور که می دانید برای مثلا ساختن وسیله محدودیتهایی در زمان حال ممکنه وجود داشته باشه که با گذر زمان برطرف خواهد شد.
کدام یک از چیزهایی که مطالعه می کنید از دانشگاه آمده؟
در مباحث فنی و صنعتی در یک قسمت از صنعت یک مشکلی حل می شود سپس تبدیل به پول می شود بعد از اینکه شرکت از نظر اقتصادی از این مساله به اندازه کافی پول برد آن وقت بصورت مقاله وارد دانشگاه می شود.
تازه بیشتر چیزهایی هم که اختراع میشه اول استفاده نظامی میشه بعد به صنعت راه پیدا میکنه
نمی دونم منظورتان از چیزهایی که مطالعه می کنید چیه ؟
منظور بحث من کلا در زمینه علوم مهندسی هست ، و فکر نمی کنم همه چیزهایی که الان در اختیار ما قرار دارد ابتدا در صنعت بوجود آمده باشند ، مطمئن باشید همه آنها پیش ضمینه از دانشگاه داشته اند.