مشاهده دست آورد نظرسنجی: آیا با ادامه بحث موافقید؟

رای دهنده
15. شما نمی توانید در این رای گیری رای بدهید
  • موافق نیستم

0 0%
  • موافقم

15 100.00%
نمایش نتایج 1 تا 40 از 291

نام تاپیک: ارتباط با موبایل از طریق کامپیوتر و ارسال SMS

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    - دیروز یه اس ام اس تبلیغاتی دریافت کردم که بجای شماره کالر ایدی فرستنده یه اسم انگلیسی اومده بود می خواستم بدونم کسی اطلاع داره چطوری میشه اینکارو کرد؟
    من در مورد گوشی های سونی اریکسون به سونی اریکسون و سونی اریکسون به نوکیا دیدم میشه گوشی رو طوری تنظیم کرد که در گوشی مقصد بجای شماره یک نام نمایش دهد. احتمالا قابلیت مورد نظر شما به گوشی مربوط میشه
    در ضمن علت اینکه نمیتونید از گوشی اس ام اس بخونید میتونه این باشه که اطلاعات به فرمت PDU هست و شما اون رو Decode نمی کنید
    You never know what you can do until you try

کاربر دائمی آواتار pooyeshpajooh
    محل زندگی
    iran kashuuuuuuun
    نقل قول نوشته شده توسط mzjahromi مشاهده تاپیک
    من در مورد گوشی های سونی اریکسون به سونی اریکسون و سونی اریکسون به نوکیا دیدم میشه گوشی رو طوری تنظیم کرد که در گوشی مقصد بجای شماره یک نام نمایش دهد. احتمالا قابلیت مورد نظر شما به گوشی مربوط میشه
    در ضمن علت اینکه نمیتونید از گوشی اس ام اس بخونید میتونه این باشه که اطلاعات به فرمت PDU هست و شما اون رو Decode نمی کنید

خیر جناب ذوالقدر اون قابلیت روی همه گوشی ها جواب نمی ده
    البته من جوابم رو از پاسخی که کارشناس شرکت mtce در لینک زیر دادن گرفتم https://barnamenevis.org/showthread.php?t=60514

البته خودتون هم می تونید امتحان کنید
    بطور مثال در سایت play65.comکه مربوط به بازی تخته نرد می باشد ثبت نام کنید
    وشماره موبایل خودتان را بدون کد کشور(912xxxxxxx) وارد کنید پس از یک دقیقه یک sms
    فعال سازی می اید که بجای کالر ای دی فرستنده جمله play65 نوشته شده

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •