نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: SSL

کاربر دائمی آواتار Pioneers
    محل زندگی
    شیراز

Tick SSL

در SSL دو کلید رمز عمومی و خصوصی داریم که ظاهرا اطلاعات توسط کلید عمومی در سمت کلاینت رمز شده و در سمت سرور بوسیله ترکیبی از دو کلید رمزگشایی میشود. کسی میدونه چطور اینکار انجام میشه؟

در نگاه اول بنظر میرسه با داشتن کلید عمومی دیکد کردن ممکن است. اما اینطور نیست!
    کسی میتونه توضیح بده چطور اینکار انجام میشه که تنها با داشتن کلید خصوصی دیکد کردن ممکن میشود؟

محل زندگی
    شیراز
    تشکر از لطف شما اما من میخوام بدونم چه طور میشه یه کلمه رو با کلید عمومی رمز کرد اما با خود این کلید باز نشه!! و با یه کلید خصوصی باز بشه!

فرضا من از 2 با الگوریتم x به 13 میرسم ولی از 13 به 2 نرسم جز با کلید y.

محل زندگی
    شیراز
    من قبل و بعد از اون مقاله اطلاعاتم مساویست!!!
    میخوام بدونم چطور میشه چیزی رو رمز کرد ولی با همون کلید بازگشایی نکرد. یعنی یه جورایی برام قابل هضم نیست. در واقع قبول دارم اما ایمان ندارم!

میخوام بدونم چه طور میشه یه کلمه رو با کلید عمومی رمز کرد اما با خود این کلید باز نشه!! و با یه کلید خصوصی باز بشه!
    فرمول ریاضی استفاده شده طوری طراحی شده که اگر کلید خصوصی رو نداشته باشی حجم محاسبات برای رمز گشایی انقدر بالا میره که بهتره بی خیالش شی.در حقیقت کلید خصوصیت چیزی شبیه میانبر توی فرمول ریاضیه.
    Artists use lies to tell the truth while politicians use them to cover the truth up

محل زندگی
    شیراز
    ممکنه یه مثال بزنید؟ هر چند که من دنبال همین چند کلمه بودم!
    اما اگه یه function معرفی کنید عالیه! تشکر فراوان.

Artists use lies to tell the truth while politicians use them to cover the truth up

محل زندگی
    شیراز
    بسیار عالی بود. تشکر فراوان!
    کاش کمی وقت و حوصله می داشتم تا ترجمه اش رو بصورت رسمی وکامل بذارم اینجا. البته فکر نکنم بدرد کسی بخوره!(مگر خودم)

نمیدونم دوستان از کجا پاسخ این سوالات عجیب رو پیدا می کنن! عالیه.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •