نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: ذخیره داده ها به صورت خاص

Thumbs down ذخیره داده ها به صورت خاص

راهی هست که بشه چیزی ذخیره کرد که ویندوز اون اطلاعات رو به صورت یه فایل در نظر نگیرد؟و آیکونی برای اون قرار ندهد؟مثل کاری که خود وینوز می کند حتی بعد از فرمت درایو وینوز چیزهایی را داخل درایو قرار می دهد که مرتبط با فایل سیستم هست اما دیده نمی شوند و اصلا به صورت فایل نیستند

کاربر دائمی آواتار linux
    محل زندگی
    تهران
    نقل قول نوشته شده توسط benyamin_pc مشاهده تاپیک
    راهی هست که بشه چیزی ذخیره کرد که ویندوز اون اطلاعات رو به صورت یه فایل در نظر نگیرد؟و آیکونی برای اون قرار ندهد؟مثل کاری که خود وینوز می کند حتی بعد از فرمت درایو وینوز چیزهایی را داخل درایو قرار می دهد که مرتبط با فایل سیستم هست اما دیده نمی شوند و اصلا به صورت فایل نیستند
    شما می خواهید چکار کنید؟
    می توانید داده ها را بصورت کد ذخیره کنید

می خوام داده ها در Shell ی خارج از حالت نمایش ویندوز ذخیره شن

حتی اگه ترفندی غیر تکنیکی هم وجود داره عالیه من یه بار نمی دونم خودم چی کار کرده بودم رو سی دی چیزی رایت کردم اما اون فایل رو ویندوز بعضی وقتا نمایش می ده بعضی وقتا هیچی تو سی دی نیست یا یه چیزی شبه این اما هیچ وقت ویندوز نمایشش نده

در Shell ی خارج از حالت نمایش ویندوز ذخیره شن
    هرچند منظورت رو از این جمله عاشقانه نفهمیدم.
    اما لابد میخوای کاری کنی که فایلهات Hidden و Invisible بمونن
    اگه واسه خودت میخوای، نرم افزارهای زیادی نوشته شدن. مثل Folder Guard
    اگه میوای فایلهای برنامه ات دیده نشن...
    1) میتونی Attribute اونها رو Hidden کنی، که اگه کاربر Show Hidden Files رو انتخاب کرده باشه، همه چیز نمایش داده میشن.
    2) یه جستجو کنی ببینی برنامه های تجاری چیکار میکنن.
    3) با Hook و Messages و Ring 0 درگیر بشی.
    اما به عنوان یه توصیه این کار رو نکن، میتونه ضرر زیادی واسه اطلاعات ذخیره شده کاربر داشته باشه و محبوبیت نرم افزارت رو به شدت پایین میاره.

پانوشت:
    جسارتا نیازی نیست، دوبار پشت سرهم پست بدی. کافیه پست قبلی رو ویرایش کنی.

منظورتون از فایلهایی که ویندوز بعد فرمت ایجاد می کنه ، فایلهایی نیستن که با برداشتن تیک Hide protected operating system files در قسمت Folder Options ، قابل دیدن هستن ؟
    اینارو بگین فک کنم راحتتر میشه کمکتون کرد.
    سیستم فایلتون هم چیه ؟ FAT32 یا NTFS

یه چیزی تو مایه های همون Hide اما دیگه نه به این الکیهی که به اون راحتی دیده شن همون Hide اما نشه هیچ جوری دیدش :D D:
    در مورد اونهای هم که گفتین اگه Ebooki چیزی دارین لینکشو برام PM بزنین خیلی ممنون میشم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •