اگر Delphi رو خوب بلدی برو سراغ #C ، اما اگر هنوز زیاد واردش نشدی و آلوده زبان مسحور کننده Object Pascal نیستی VB.NET هم بدک نیست. در ضمن، از نظر سادگی VB.NET سادهتر از #C است.من می خوام .net یاد بگیرم ولی نمی رونم سی شارپ بهتره یا وی بی
از لحاظ ساختاری و فرم کلاسها #C و Delphi خیلی شبیه هستند (شاید بخاطر اینکه هر دو توسط یک نفر طراحی شدهاند).
دلفی خودمون هیچیاش نیست، ضمن اینکه این روزها Delphi.Net هم غوغا کرده.و اینکه نمی دونم اینقدر دات نت دات نت می کنن برا چیه؟همین دلفی خودمون مگه چشه!؟
و اما چرا دات نت دات نت میکنن؟
دعوا سر آینده است. مایکروسافت هر روز یک بازی جدید برای ما داره. و بازی جدیدش از همه ... تر است: حذف Win32 از ویندوز!
بدین ترتیب وقتی 2 سال دیگه (سال 2006) ویندوز لانگهورن بیاد Win32 هنوز وجود داره، اما بصورت Un-Documented، این میتونه به این معنی باشه که تو ویندوز 2007 دیگر اثری از Win32 نخواهد بود و فقط امکان محدود اجرای برنامه های مبتنی بر Win32 وجود خواهد داشت.
تا اون موقع هنوز حدود 2 سال زمان باقی است، اما بهرحال شمارش معکوس شروع شده و یک برنامه نویس عاقل و آیندهنگر بهتره خودش رو از همین حالا برای دات نت آماده کنه.
انتخابهای موجود هم عبارتند از Visual Basic.Net ، Visual C# ، Delphi.Net و C# Builder . انتخاب هر کدوم از اینا بستگی به این داره که با کدوم راحتتر هستید.
وقتی به شما یک پروژه جدید میدن (که بفرض شامل نگهداری دادهها در دیتابیس هم باشه) ، مراحلی که باید طی کنید اینها هستند:نمی دونم من که چند ساله برنامه نویسی کار می کنم هنوزم اگه یه برنامه ی با ایده ی نو بهم می دن نمی دونم چی کار کنم.
یعنی از اول که می خواهیم یک پروژه ی بزرگ رو انجام بدیم چه کارهایی لازمه انجام بدیم.
آیا باید از همون اول یه سری دستور رو کنار هم قرار دهم تا شاید برنامه کار کنه یا...؟[*] سپس:
- مطالعه کامل بر روی تمام جنبههای پروژه، شامل:
[list:40b5a19e0b]- بررسی نیازها و انتظاراتی که قرار است بوجود آمدن چنین سیستمی آنها را برآورده کند
- مطالعه کامل مراحل کاری که قرار است انجام شود
- جمعآوری فرمها و مستندات فیزیکی موجود
- مصاحبه با دستاندرکاران سیستم فیزیکی کنونی (اگر سیستم از قبل بصورت فیزیکی در حال کار باشد)
- و ...
[/list:u:40b5a19e0b]
- طراحی سیستم نرمافزاری
- طراحی بانکهای اطلاعاتی
- کدنویسی
- انجام تستهای نهایی
- تحویل کار به کارفرما
چیزهایی که شما (اگر کاملا بلد نباشید) باید یاد بگیرید عبارتند از:[*] مقداری تجربه عملی در بکار بردن موارد فوق (هر چی بیشتر بهتر!)[/list:u:40b5a19e0b]
- مفاهیم مهندسی نرمافزار شامل:
[list:40b5a19e0b]- متدولوژیهای نرمافزاری
- اصول طراحی بانکهای اطلاعاتی