این جمله عبارت درستی نیست، بر اساس یک فرض غلط بیان شده و اون هم اینه که میشه با VB.Net غیر OO کد نوشت. تنها چیزی که میشه گفت اینه که #C کاربر خودش رو مجبور میکنه که تمام جزئیات رو به صورت خیلی Implicit ذکر کنه، که باز این هم با این جمله ای که ذکر شده خیلی تفاوت داره.The major difference being that VB doesn't force the users to code in a Object Oriented way
پس نتیجه ای هم که از این جمله گرفته شده یعنی:
هم بر نتیجه گیری از یک استدلال اشتباههBottomline is that the VB.Net is for small application and C# is for Enterprise application development.
بهترین پیشنهاد:آقا تکلیف من و که می خوام یکی از این دو تا رو شروع کنم رو روشن کنید؟؟؟؟؟؟
سعی کنید خودتون رو توی چهارچوب یک تکنولژی خاص قرار ندید. سعی کنید کمی به جای تکنولژی Science یاد بگیرید. روشن تر اگر بخوام بگم اینه که سعی کنید برای یاد گرفتن ساختن برنامه بفهمید وقتی یک کد رو می نویسید داره چه اتفاقی میافته، تا اینکه یک کد رو بنوسید که یک اتفاق بیافته. در اون حالت اگر من هم الان بشینم یک زبان جدید برای دات نت به نام #H بوجود بیارم، شما در عرض چند ساعت می تونید باهاش کد بنویسید.
پیشنهاد دوم: اگر پس زمینه کار با C ، جاوا یا دلفی دارید با #C و اگر پس زمینه VB دارید با VB.Net شروع کنید. اگر هم اصلا هیچ پس زمینه ای ندارید و کاملا بلنک بلنک هستید با #C شروع کنید چون یک تصور غلط حاکم بر اون وجود داره که از VB.Net بهتره