سعی کردی برنامه ای رو در حالت Option Explicit On بنویسی؟و لابد نمی دونی که این گزینه الان دیگه جز تنظیمات کامپایلر شده (علاوه بر امکان استفاده دز کد)
در این مورد، فقط بعنوان مثال به casting اشاره کردم تا مشخص بشه که بیسیک.نت سخت گیری نمیکنه برای کد نویسی صحیح... صد البته همون Form1.show هم در این مورد قرار میگیره. حالا شما گفتی Option Explicit On داره، چه بهتر :) ( برای اینکه دیگه مشکلی پیش نیاد، این مورد رو ویرایش کردم )
a = "string and " & _
"more!"
منظورم رو خوب منتقل نکردم، پس با کد منظورم رو بیان میکنم:
dim sql as string = "SELECT *" & vbCrLf
sql += "FROM SomeSuchTable" & vbCrLf
sql += "WHERE ID='WhatHaveYou'" & vbCrLf
sql += "ORDER BY ThisAndThatField ASC "
حالا اگه شد، کد فوق رو بدون += در چند خط خرد کنید!
در مورد عملگر ++ و افزایش سرعت:
خودت بگو، کدوم سریعتره ؟
int a = 2, b = 3;
int c = ( ++a ) * ( ++b );
یا
int a = 2, b = 3;
a += 1;
b += 1;
int c = a * b;
که در موارد پیچیده تر، بیشتر بروز پیدا میکنه.
صد البته که داره، داخل پرانتز یک مقدار استثنا تعریف کنید
نداره :) منظورم اون قسمت When attempt < 3 بود.
در وی بی دات نت امکان غلط یابی هنگام کد به مراتب بیشتر از سی شارپ است.
البته این حرکت مایکروسافت به نظر من در پروژه های بزرگ (به خصوص با یک کامپیوتر ضعیف) آزار دهندست!
اتفاقا برعکس، همین سخت گیری سی#، اشکال زدائی برنامه رو از همون اول میگیره و باعث میشه که مشکل برنامه به جاهای حادتر نرسه تا در پروژه های بزرگتر، کمتر به مشکل برسیم و البته این نظر شماست و قابل احترامه...
نمی خوای در مورد مزیتی که نوشتی دوباره فکر کنی؟؟؟
شما فکر کنید :) در خیلی مواقع، شئ ساخته شده از FileInfo رو با نام fileInfo بکار میبرم یا مثلا برای پارامترهای متد، انواع Point را با پارامتر point در قسمت پارامترها ذکر میکنم.
قبلاً هم در پست دیگری به این مطلب اشاره کرده ام که تمامی این تفاوت ها فقط و فقط تفاوت های سینتکسی هستند و بس!
مورد سنتکس و اثرش روی IL رو میتونید در مورد مقایسه switch و Select Case مقایسه کنید :)
در وی بی دات نت قبل از عنوان یک متد سه علامت کوتیشن ( ' ) رو پشت سر هم بذار (مثل /// در سی شارپ) !
ممنون. پست رو ویرایش کردم و این یک عیب رو از بیسیک.نت برداشتم.