نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: چه روشی برای حفاظت از بخشهای مهم کدهای به کار رفته در سایتها هست؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار pooyanm
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    Esfahan - Iran
    پست
    567

    چه روشی برای حفاظت از بخشهای مهم کدهای به کار رفته در سایتها هست؟

    سلام به همه

    در شرایطی که حساسیت در مورد بخشهایی از کد برنامه بسیار زیاده آیا روشی برای راه اندازی وب سایت به شکلی که هیچ کسی جز مالک اصلی سایت نتونه به باینری های سایت دسترسی داشته باشه وجود داره؟

  2. #2
    آیا روشی برای راه اندازی وب سایت به شکلی که هیچ کسی جز مالک اصلی سایت نتونه به باینری های سایت دسترسی داشته باشه وجود داره؟
    اگر منظورت دسترسی به فایلهاست که طبیعتا هر کسی دسترسی مدیریتی به سرور داشته باشه به تمام فایلهای یک هاست دسترسی داره . اگر مسئله این هست که یک سرور اختصاصی اولین انتخابه .

    اگر منظور سوال ، محتویات کدها بود :

    سایتهائی که نرم افزارشون با یکی از زبانهائی Scripting مانند PHP نوشته شده عموما" دو تا راه حل دارن . اول : استفاده از اسکریپتهای پیچیده ای که اسکریپتهای اصلی رو رمزنگاری-رمزگشائی میکنن و کلید فرآیند به شکل خاصی در اختیار کلاینتها قرار میگیره تا سایر افرادی که به سرور دسترسی دارن نتونن "بسادگی" متن کد اصلی رو بخونن ، که البته روش خوبی نیست . دوم : استفاده از راه حلهائی که بصورت یک لایهء اضافی روی وب سرور نصب میشن و اسکریپتها رو رمزنگاری-رمزگشائی میکنن ، مثل Zend Guard


    برای سایتهائی که از دات نت استفاده میکنن هم میشه از راه حلهای متداول حفاظت از کدهای دات نت استفاده کرد ، که باز هم در هر حال مثل مورد قبل ضمانت قابل توجهی ندارد .

    معمولا بهترین راه برای حفاظت از کدهای حساس سمت وب نوشتن اونها بصورت کاملا باینری است ، یعنی استفاده از CGI-EXE یا ISAPI . در حالت اول کدی نوشته میشه که یک باینری مانند باینریهای اجرائی معمولی سیستم عامل است که صرفا خروجی اش به سمت وب هدایت میشه ، و دومی یک یا تعدادی DLL است که خروجی صفحات وب رو تولید میکنه . به عنوان مثال سایت eBay هنوز از ISAPI استفاده میکنه . طبیعی است که CGI-EXE ها و ISAPI ها ، مانند فایل اجرائی و DLL های معمولی ، میتونن مورد حمایت قرار بگیرن ( از طریق کدنویسی یا استفاده از Protector های متداول و ...)
    UNIX is simple. It just takes a genius to understand its simplicity
    -- Dennis Ritchie

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار pooyanm
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    Esfahan - Iran
    پست
    567
    با سلام و سپاس از شما


    من نیاز دارم همه روشهای امنیتی دردسترس را یکجا لحاظ کنم برپایه نوشته های شما دو گام مهم برای فراهم کردن حداکثر حفاظت از کد پیش رو دارم. من روش پیچیده کردن کد را برای بدترین شرایط لحاظ می کنم یعنی زمانی که فایل کدهای باینری به دست رقبا افتاده اند اما در شرایط معمولی من نیاز دارم که جز خودم هیچ دسترسی به چند فایل باینری ویژه که پاسووردها و الگوریتم های خاص توی اونهاست ممکن نباشه. در این حالت سرور اختصاصی تا چه اندازه مطمئنه؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار pooyanm
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    Esfahan - Iran
    پست
    567
    خوب سرور اختصاصی هم در دسترس مدیران خارجیه!

  5. #5
    قاعدتا اگر چیزی اینقدر اهمیت داشته باشه ، هزینه کردن براش هم اهمیت داره . میتونی سرورت رو به کمک یکی از سرویسهای co-location داخلی به اینترنت وصل کنی که هزینه سخت افزار و اتصال اینترنتت رو باید خودت بدی ، یا فقط کدهای مهمت رو روی یک سرور داخلی که در اختیار خودت هست قرار بده و در قالب چیزی مثل وب سرویس از اونها استفاده کن . هزینه یک سرور اختصاصی که مستقیما به لینکهای اینترنت داخل کشور متصل باشه چندان زیاد نیست .
    UNIX is simple. It just takes a genius to understand its simplicity
    -- Dennis Ritchie

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •