مفهوم arc درپایگاه داده مثلا در یک دبیرخانه می خواهیم نامه هایی به افراد حقیقی وحقوقی ارسال کنیم این کار را چطور با استفاده از arc انجام می دهیم ؟
مفهومERD سطح BCNF در پایگاه چیست وچطور پیاده سازی میکنیم ؟
مفهوم arc درپایگاه داده مثلا در یک دبیرخانه می خواهیم نامه هایی به افراد حقیقی وحقوقی ارسال کنیم این کار را چطور با استفاده از arc انجام می دهیم ؟
مفهومERD سطح BCNF در پایگاه چیست وچطور پیاده سازی میکنیم ؟
[مفهومERD سطح BCNF در پایگاه چیست
همانطوری که مطلع هستید صورت های مختلف نرمال سازی از قرار زیر می باشد :
1) 1NF : first normal fromفرم بویس دارای مفهوم جامع تری نسبت به فرم های دوم و سوم نرمال است .
2) 2NF : seceond normal from
3) 3NF : third normal from
4) BcNF : borce/cvdd from
5) 4NF : fourth normal from
6) pj/N,F (5NF) : project -join normal from
در فرم دوم و سوم نرمال بحث در مورد وابستگی تابعی مورد های غیر کلیدی به کلید اصلی است .
اما در فرم بویس ، موجودیتی در فرم بویس کد نرمال است که دو معیار زیر را داشته باشد :
مورد قابل اهمیت در این فرم این است که مشکل بر سر وابستگی تابعی با یک کلید است نه فقط کلید اصلی. مفهوم فوق در خصوص موجودیت هائی که دارای چندین کلید هستند (Alternate Key) مطرح می شود .
- در فرم اول نرمال بوده
- تمام المان های غیر کلیدی آن کاملا" وابسته تابعی به یک کلید باشند و نه چیز دیگر .
اطلاعات تکمیلی :
http://www.pejmanmarghoob.blogfa.com/
موفق باشید
ممنون اما قسمت arc همچنان باقیست چطور می تونم با توجه به فرضیاتم حلش کنم
نرمال بویس کاد، نرمال سطح 3 حتما باید باشد!در فرم اول نرمال بوده
مفهوم arc معمولا در گراف معنی پیدا می کنم و یالهای آنرا شامل می شود، شاید در اینجا منظور یالهایی است که شما در نمودار ERD می بایست بین موجودیت های خود رسم کنیدممنون اما قسمت arc همچنان باقیست چطور می تونم با توجه به فرضیاتم حلش کنم
To follow the path:
Look to the master
Follow the master
Walk with the master
See through the master
Become the master