صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 47

نام تاپیک: تاریخ شمسی اکسس در ویندوز ایکس پی

کاربر دائمی آواتار mohsenna30ri
    محل زندگی
    اردکان

Cool تاریخ شمسی اکسس در ویندوز ایکس پی

یک خبر فوق العاده ، مسرت بخش و با حال برای همه اکسس نویسان
    برنامه اجرای تاریخ هجری شمسی در اکسس ویندوز ایکس پی به بازار آمد
    شما می توانید آنرا به آدرس ذیل تهیه نمائید
    البته شنیده ام که قفل شکسته این نرم افزار هم تو بازار است ولی صحت اون رو تایید نمی کنم

http://www.edsoftline.com/jalmultipack.htm

موفق باشید

برنامه را از نزدیک دیده ام بسیار ساده و راحت و جالبه!!

http://rs33.rapidshare.com/files/140..._Pack_2007.rar

این لینک قفل شکسته برنامه است البته با توجه به اینکه باید این نرم افزار نصب و کرک بشه فکر نکنم واسه حالتی که بخواهیم برنامه مونو پخش کنیم زیاد جالب باشه!!!!
    (((توضیحات))) : پسورد فایل : www.parsa-system.net برای کرک کردن نرم افزار فایل موجود در شاخه کرک رو در محل نصب برنامه کپی کنید سپس بعد از اجرای برنامه اون رو با هر نام و شماره دلخواه رجیستر کنید

محل زندگی
    اردکان
    من که تست کردم و از هر لحاظی جواب داد
    مخصوصا در اکسس

کاربر دائمی آواتار مهدی قربانی
    محل زندگی
    تهران
    آقای نصیری سلام
    پسورد www.parsa-system.net هست یا خیر چون من این عبارت استفاده کردم جواب نداد .

محل زندگی
    اردکان

Cool فایل بدون پسورد

پسورد زیر صحیح است
    www.parsa-system.net

اگر پسورد جواب نداد از لینک زیر استفاده کنید بدون پسورد و تضمین شده!:

Edsoft Jalali Multi Pack 2007 new.zip

با سلام
    دوست عزیز جناب آقای mohsenna30ri برنامه شما ثبت می خواد . جهت ثبت برنامه باید خریداری شود؟

محل زندگی
    تهران
    سلام
    در قسمت ثبت برنامه ، هر کد یا عبارت دلخواه رو وارد کنید برنامه ثبت میشه .

با سلام مجدد
    با تشکر از همه دوستان واقعا جالبیه

اخطار جدی!!!

با سلام خدمت دوستان
    خواستم عرض کنم کسی حوس سر زدن به آدرس www.parsa-system.net به سرش نزنه چون مدیر محترم این سایت لطف کرده اند و یه کد جاسوس رو به محض ورود در سیستم کاربر کپی می کنن که هم سرعت سیستم پایین می یاد و هم کار جاسوسی می کنه !!!
    اگر چنین اتفاقی تا خالا براتون افتاده یه سری به آدرس windows/sysytem32 بزنید فایل ویروس kernel.vbs رو می تونید اونجا پیدا کنید (در ضمن این بلا سر خودم هم اومد)
    ایشالله سر وقت از خجالت مدیر این سایت در میام ...

کاربر دائمی آواتار Ali_Fallah
    محل زندگی
    همین نزدیکی ها
    1- وقتی فایل EXE را اجرا کرده و فایل کرک را نیز جایگزین فایل اصلی کردید
    بلافاصله از پوشه مذکور کپی برداشته و در جای مناسبی ذخیره کنید.
    2- در پوشه سیستم 32 ویندوز به دنبال فایلی dll به نام hang.dll بگردید و یک کپی از اون برداشته ودر جای مناسبی ذخیره کنید (همانجایی که پوشه برنامه را ذخیره کردید)
    از این تاریخ به بعد نیازی به فایل کرک ویا فایل نصب نبوده و در صورت نصب مجدد ویندوز؛ فقط کافی است فایل dll ‌ را در شا خه
    سیستم 32 ویندوز کپی کرده و برنامه را اجرا کنید.
    روش بهتر اینکه از روی فایل hang.dll یک برنامه نصبی تهیه کرده تا در مواقع ضروری (بعد از نصب مجدد ویندوز) بصورت خودکار در سیستم 32 ویندوز کپی شود
    موفق باشید

با سلام من این فایل kernel .vbs را در سیستم خود دارم حالا چیکار کنم ؟ در ضمن به در این برنامه تقویم از من کد میخواهد و وقتی که طبق گفته شما هر چیزی دلم خواست را وارد می کنم پیغام خطا می دهد و هنوز نتوانستم آن را رجیستر کنم . تا تاریخ ویندوزم شمسی شود .میشه خواهشا برای سوال من هم وقت بگذارید. ممنون از تحمل همه خواننده های سوالم.

کاربر تازه وارد
    ضمن تشکر ازدوستانی که این برنامه رامعرفی واینجا قراردادن (خوشبختانه برنامه راحت نصب شد)
    فقط یه سئوال دارم چه جوری میشه ازاین تقویم وسایرامکاناتش دراکسس استفاده کرد؟
    باتشکر

محل زندگی
    تهران
    سلام
    از طریق Tools>Option>International چک مربوط به گزینه Use Hijri Calender رو فعال و بعد data type فیلد مورد نظر در جدول رو date/time تنظیم کنید و فرمت دلخواه رو ست کنید .

تکرار سوال

میشه خواهشا برای سوال من هم وقت بگذارید.

دوست عزیز قسمتی از سوال شما kernel .vbs مربوط به مباحث بخش اکسس نیست و باید در بخشهای مرتبط مطرح شود .
    شهر الکترونیک چیزی که همه بهش نیاز دارن و ما ایرانیها از همه نیازمند تر و در عین حال بی تفاوت تر به آن .

Question تکرار مجدد سوال

بخش دوم سوالم : در این برنامه تقویم، از من کد میخواهد و وقتی که طبق گفته شما هر چیزی دلم خواست را وارد می کنم پیغام خطا می دهد و هنوز نتوانستم آن را رجیستر کنم . تا تاریخ ویندوزم و تاریخ Access شمسی شود . میشه یک مقدار جزیی تر توضیح دهید که دقیقا باید چکار کنم ؟؟

محل زندگی
    تهران
    احتمالاً قسمت "نام و نام خانوادگی" و "نام شرکت" رو مقدار دهی نکردید . اگر اینطوره این دو فیلد رو هم تکمیل کنید مشکل حل میشه .

Question

سلام

ولی من همه را پر کردم باز هم نشد .

ممنون.

محل زندگی
    تهران
    قاعدتاً نباید مشکلی داشته باشه من طبق تصویر ضمیمه برنامه رو ثبت کردم و مشکلی نداشتم
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

Question

واقعا مسخره هستش که من نمی توانم فایلهای ضمیمه راببینم با اینکه هم winzip و winRar
    را دارم ولی از هر صد تا فایل 5 الی 6 تا را میتوانم باز کنم .

دیگه دارم عصبی می شم .
    من حتی نمی توانم فایل ضمیمه خودم مثلا عکس بگذارم بعد از اینکه آپلود کردم و پیغام لطفاچند لحظه صبر کنید را داد دیگر هیچ اتفاقی نمی افتد که به شما حداقل عکس مشکلم را نشان بدهم

Thumbs up ممنون

سلام
    ممنون از شما ؛ من طبق عکس شما وارد کردم و مشکلم رفع شد .
    سوال دارم : اگر بخواهم فرمی داشته باشم که در گوشه آن یک textbox باشد که حاوی همین تاریخ شمسی باشد می توانید مراحلش را برایم بنویسید ؟؟؟ به صورت جزیی وکد در صورت امکان .بازم ممنونم به خاطز تحمل شما.

محل زندگی
    تهران
    سوال دارم : اگر بخواهم فرمی داشته باشم که در گوشه آن یک textbox باشد که حاوی همین تاریخ شمسی باشد می توانید مراحلش را برایم بنویسید ؟؟؟ به صورت جزیی وکد
    دوست عزیز برای اینکار لازمه که اقدامات ذکر شده در پست شماره 13 همین تاپیک رو اجرا کنید و بعد می تونید تو فرم مورد نظر یه textbox ایجاد کنید و control source اونرو ()now = قرار بدید و فرمت این text box رو هم از نوع long date و یا short date تنظیم کنید

با کد :
    Private Sub Form_Load()
    Me.Text9.Value = Format(Now(), "yyyy/mm/dd")
    'یا به شکل زیر
    Me.Text9.Value = Now()
    End Sub

Question راهنمایی کنید

می بخشید من تازه کار هستم منظور شما از Me یعنی چی؟ آیا name هست ؟یا value آن text box البته من sql نخوندم تازه شروع کردم به database خوندن .
    در ضمن این پیغام یعنی که من کجا را مقدار دهی نکردم ؟
    Run-Time error '2448':
    you can't assign a value to this object.

و جالب تر اینکه text box من همچنان تاریخ را به صورت میلادی نشون میدهد نه شمسی با اینکه مراحل پست 13 را هم انجام داده ام .

محل زندگی
    تهران
    شما ابتدا بهتره برای کار با محیط کد نویسی مقداری مطالعه دربار ه این مبحث داشته باشید برای این منظور می تونید به منابعی که در همین سایت توسط دوستان تهیه شده مراجعه بفرمائید نمونه اش هم در قسمت اعلانات مبحث " آموزش زبان VBA " نمونه مناسبی برای مطالعه هست در ضمن me نقش ضمیر رو در کد نویسی ایفا میکنه و به کنترل جاری اشاره داره مثلاً همون text9
    در ضمن این پیغام یعنی که من کجا را مقدار دهی نکردم ؟
    Run-Time error '2448':
    you can't assign a value to this object.
    شما باید یکی از دو روش گفته شده رو اجرا کنید یا استفاده از control source و یا استفاده از کد نویسی توجه داشته باشید که امکان استفاده از دو روش به طور همزمان و موازی ممکن نیست !
    و جالب تر اینکه text box من همچنان تاریخ را به صورت میلادی نشون میدهد نه شمسی با اینکه مراحل پست 13 را هم انجام داده ام .
    در این مورد هم احتمالاً یا برنامه تقویم اجرا نشده و فعال نیست یا تنظیماتی رو که عرض کردم کامل انجام نشده .

...

سلام مجدد و تشکر از لطف شما .
    خیلی بد شد که کاربری نادان و تنبل و "همه چیز را حاضر آماده خواسته " به نظر آمدم .
    در مورد نصب این تقویم هم تمام مراحلی که اساتید در این تاپیک فرمودند را انجام دادم نکته به نکته ولی باز به من پیغام "کد فعال سازی صحیح نمی باشد را می دهد" خوب من چکار کنم ؟ سوال برایم پیش آمد
    من تازه کارم و سوالاتم هم خیلی زیاد می باشد چکارکنم ؟ ندانستن عیب هست نه پرسیدن .
    من 5 کتاب فارسی Access را مطالعه خط به خط کردم ولی جواب سوالاتم را نگرفتم و به سایتهای دیگر هم مراجعه کردم ولی باز جواب نداد به خاطر همین مزاحم وقت شریف اساتید شدم.

ممنون از راهنمایی شما و اگر زیاده از حد سوال کردم مرا ببخشید .

کاربر دائمی آواتار Ali_Fallah
    محل زندگی
    همین نزدیکی ها
    شما باید فایل کرک را در پوشه ای که برنامه نصب شده کپی کنید بجای فایل اجرایی اصلی...
    احتمالاً بخاطر این هست که رمز عبور وارد می کنید باز هم خطا میده...

محل زندگی
    تهران
    سلام مجدد و تشکر از لطف شما .
    خیلی بد شد که کاربری نادان و تنبل و "همه چیز را حاضر آماده خواسته " به نظر آمدم .
    در مورد نصب این تقویم هم تمام مراحلی که اساتید در این تاپیک فرمودند را انجام دادم نکته به نکته ولی باز به من پیغام "کد فعال سازی صحیح نمی باشد را می دهد" خوب من چکار کنم ؟ سوال برایم پیش آمد
    من تازه کارم و سوالاتم هم خیلی زیاد می باشد چکارکنم ؟ ندانستن عیب هست نه پرسیدن .
    من 5 کتاب فارسی Access را مطالعه خط به خط کردم ولی جواب سوالاتم را نگرفتم و به سایتهای دیگر هم مراجعه کردم ولی باز جواب نداد به خاطر همین مزاحم وقت شریف اساتید شدم.

ممنون از راهنمایی شما و اگر زیاده از حد سوال کردم مرا ببخشید .
    دوست عزیز سوء برداشت نشه منظور من سوال نکردن شما نبود همه ما روزی تازه کار بودیم و اطلاعات محدودی داشتیم ( البته بنده خودم رو کهنه کار به حساب نمیارم ) و اتفاقاَ با پرس و جو ، مطالعه و تحقیق مشکلاتمون رو حل کردیم ولی با توجه به اینکه شما فرمودید آشنایی محدودی با کد نویسی دارید بهتر دیدم منبعی مناسب برای مطالعه معرفی کنم تا مقدار بیشتری با این مبحث آشنا بشید . اونچه مسلم هست اگر علاقه کافی به Access داشته باشید انشاءالله موفق خواهید شد . درباره کتابهای فارسی باید عرض کنم که متاسفانه اکثر اونها ترجمه help هستند و کاربرد چندانی برای علاقه مندان تازه کار ندارند در واقع ایده دهنده نیستند البته در این بین بعضی کتابهای جالبی هم به چشم می خوره و با اینکه اونها هم صرفاً ترجمه هستد ولی چون مولف یا مولفین حرفه ای و خبره این کتابها رو نوشتند کاربردی تر و ایده دهنده هستند . مثل راهنمای پیتر نورتون برای Access2000 و یا برنامه نویسی Access 2003 با VBA نوشته آلن تیلور و ویرجینیا اندرسن و سایر موارد مشابه . در هر صورت برای شما آرزوی توفیق و پیشرفت روز افزون دارم .

Thumbs up

ممنونم از توجه مجدد شما به عرایض بنده و راهنماییهای ارزنده شما دوستان عزیز.
    تصمیم گرفتم برنامه را remove کنم و دوباره نصب کنم تا ببینم چه می شود

محل زندگی
    اردکان

Cool

سلام مجدد
    درصورتیکه دوستان راهکار یا انتقاد و پیشنهاد یا هر مورد فنی در مورد کار با این نرم افزار دارند ارسال کنند تا همگی استفاده کنند - مرسی

سلام به دوستان
    یکی از مشکلاتی که نسخه کرک شده این برنامه داره اینه که شما در فیلدهای ساخته شده بصورت date/time و از نوع short time نمیتوانید data وارد کنید .
    البته در نسخه جدید خود شرکت که هک نشده این مشکل وجود ندارد

محل زندگی
    اردکان

Cool

یک نکته جالب اینکه :

تو اکسل وقتی تاریخ را وارد می کنید بصورت میلادی دریافت کرده و بلافاصله به شمسی تبدیل و نمایش می دهد

توجه داشته باشید که اول باید در قسمت فرمت سل اون خانه ها نوع تاریخ شمسی رو انتخاب کرده باشید
    نمی دانم این یک مزیت است یا یک عیب!
    شاید کاربرد خاصی دارد که ما نمی دانیم!

کاربر دائمی آواتار HAMRAHSOFT.IR
    محل زندگی
    هرجا كه غم و ناراحتي باشه
    دوستان مگه ماژولهای تبدیل تاریخ فایده ناره که از نرم افزار استفاه می کنید فرقی مکنه مشه توضیخ بدید

محل زندگی
    اردکان

Cool قیمت اصل برنامه

برای خیلی از دوستان قیمت اصلی این نرم افزار مهمه و سوال می کنند؟!

یکبار قبل از انتشار نسخه کرک شده زنگ زدم گفتند نسخه اصلی با خدمات پس از فروش و یک عالمه چیزهایی که جدیدا برای فروش نرم افزارها به اون می چسبونند 400 هزار تومان!

با سلام
    لینک فوق را از Rapidshare نمی توانم دانلود کنم در صورت امکان آن را در سرور دیگری برایم لینک کنید.
    با تشکر ghradaei

محل زندگی
    تهران
    دوست عزیز آدرس ایمیلتون رو بدین براتون بفرستم حجم 1.24m

کاربر تازه وارد آواتار RealDream
    نمردیم و دیدیم تو برنامه نویس دارن از هک و کرک و ... حرف می زنن

توی اکسس 2007 ام جواب می ده

کاربر دائمی آواتار mohammadsaleh
    محل زندگی
    تهران

خیلی هم با حال نیست

من این برنامه رو از خود آقای نادران که در کشور اوکراین به قیمت 16000 تومان خریدم به امید اینکه مشکلم حل میشه . اما دوستان توابع اون ایراد داره و من به آقای نادران گفتم و ایشان قبول کردند .که اونو اصلاح کنن و برام بفرستن اما هنوز خبری نشده است . مثلا اگر شما از تابع adddate رو ی تاریخ شمسی این برنامه کارکنید زمان رو تقریبا 100 سال به عقب بر می گردونه . رودست تاریخ شمسی که در پارسا 99 نبود من تاریخی ندیدم . همشون تبلیغ می کنند و لی ایراد دارند که باید برطرف بشند.
    راستی چرا هنوز کسی تو مملکت خودمون تاریخ شمسی با فرمت date نساخته که مشکلات همه برطرف بشه .

بنظر من شما نسخه قدیمی این برنامه رو استفاده می کنید. با ادسافت تماس بگیرین تا نسخه جدیدشو براتون ارسال کنند. من از نسخه professional 4 استفاده می کنم و همه توابع تاریخ تو اکسس هم 2003 و هم 2007 کاملا به شمسی است. واقعا Edsoft Jalali Multi pack تکه!

کاربر دائمی
    محل زندگی
    تهران
    من نرم افزارو نصب کردم ولی ظاهرا" تحت شبکه جواب نمیده. کسی میدونه چیکار باید کرد. البته تا جائیکه خودم تحقیق کردم ظاهرا" باید نسخه ای از نرم افزارو که تحت شبکه هم کار میکنه خریداری کرد. اگه اطلاعی دارید ممنون مشیم بگید.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •