نمایش نتایج 1 تا 40 از 47

نام تاپیک: تاریخ شمسی اکسس در ویندوز ایکس پی

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

Question

واقعا مسخره هستش که من نمی توانم فایلهای ضمیمه راببینم با اینکه هم winzip و winRar
    را دارم ولی از هر صد تا فایل 5 الی 6 تا را میتوانم باز کنم .

دیگه دارم عصبی می شم .
    من حتی نمی توانم فایل ضمیمه خودم مثلا عکس بگذارم بعد از اینکه آپلود کردم و پیغام لطفاچند لحظه صبر کنید را داد دیگر هیچ اتفاقی نمی افتد که به شما حداقل عکس مشکلم را نشان بدهم

Thumbs up ممنون

سلام
    ممنون از شما ؛ من طبق عکس شما وارد کردم و مشکلم رفع شد .
    سوال دارم : اگر بخواهم فرمی داشته باشم که در گوشه آن یک textbox باشد که حاوی همین تاریخ شمسی باشد می توانید مراحلش را برایم بنویسید ؟؟؟ به صورت جزیی وکد در صورت امکان .بازم ممنونم به خاطز تحمل شما.

کاربر دائمی آواتار مهدی قربانی
    محل زندگی
    تهران
    سوال دارم : اگر بخواهم فرمی داشته باشم که در گوشه آن یک textbox باشد که حاوی همین تاریخ شمسی باشد می توانید مراحلش را برایم بنویسید ؟؟؟ به صورت جزیی وکد
    دوست عزیز برای اینکار لازمه که اقدامات ذکر شده در پست شماره 13 همین تاپیک رو اجرا کنید و بعد می تونید تو فرم مورد نظر یه textbox ایجاد کنید و control source اونرو ()now = قرار بدید و فرمت این text box رو هم از نوع long date و یا short date تنظیم کنید

با کد :
    Private Sub Form_Load()
    Me.Text9.Value = Format(Now(), "yyyy/mm/dd")
    'یا به شکل زیر
    Me.Text9.Value = Now()
    End Sub

Question راهنمایی کنید

می بخشید من تازه کار هستم منظور شما از Me یعنی چی؟ آیا name هست ؟یا value آن text box البته من sql نخوندم تازه شروع کردم به database خوندن .
    در ضمن این پیغام یعنی که من کجا را مقدار دهی نکردم ؟
    Run-Time error '2448':
    you can't assign a value to this object.

و جالب تر اینکه text box من همچنان تاریخ را به صورت میلادی نشون میدهد نه شمسی با اینکه مراحل پست 13 را هم انجام داده ام .

کاربر دائمی آواتار مهدی قربانی
    محل زندگی
    تهران
    شما ابتدا بهتره برای کار با محیط کد نویسی مقداری مطالعه دربار ه این مبحث داشته باشید برای این منظور می تونید به منابعی که در همین سایت توسط دوستان تهیه شده مراجعه بفرمائید نمونه اش هم در قسمت اعلانات مبحث " آموزش زبان VBA " نمونه مناسبی برای مطالعه هست در ضمن me نقش ضمیر رو در کد نویسی ایفا میکنه و به کنترل جاری اشاره داره مثلاً همون text9
    در ضمن این پیغام یعنی که من کجا را مقدار دهی نکردم ؟
    Run-Time error '2448':
    you can't assign a value to this object.
    شما باید یکی از دو روش گفته شده رو اجرا کنید یا استفاده از control source و یا استفاده از کد نویسی توجه داشته باشید که امکان استفاده از دو روش به طور همزمان و موازی ممکن نیست !
    و جالب تر اینکه text box من همچنان تاریخ را به صورت میلادی نشون میدهد نه شمسی با اینکه مراحل پست 13 را هم انجام داده ام .
    در این مورد هم احتمالاً یا برنامه تقویم اجرا نشده و فعال نیست یا تنظیماتی رو که عرض کردم کامل انجام نشده .

...

سلام مجدد و تشکر از لطف شما .
    خیلی بد شد که کاربری نادان و تنبل و "همه چیز را حاضر آماده خواسته " به نظر آمدم .
    در مورد نصب این تقویم هم تمام مراحلی که اساتید در این تاپیک فرمودند را انجام دادم نکته به نکته ولی باز به من پیغام "کد فعال سازی صحیح نمی باشد را می دهد" خوب من چکار کنم ؟ سوال برایم پیش آمد
    من تازه کارم و سوالاتم هم خیلی زیاد می باشد چکارکنم ؟ ندانستن عیب هست نه پرسیدن .
    من 5 کتاب فارسی Access را مطالعه خط به خط کردم ولی جواب سوالاتم را نگرفتم و به سایتهای دیگر هم مراجعه کردم ولی باز جواب نداد به خاطر همین مزاحم وقت شریف اساتید شدم.

ممنون از راهنمایی شما و اگر زیاده از حد سوال کردم مرا ببخشید .

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •