نمایش نتایج 1 تا 40 از 1080

نام تاپیک: نمونه برنامه های کوچک و مفيد در سي شارپ

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر دائمی آواتار hdv212
    محل زندگی
    قم

Pattern Searcher

سلام و خسته نباشید.
    بچه ها این برنامه ای که براتون دارم میذارم نمیدونم توی ویندوز هست یا نه ولی خیلی به دردم خورد، چرا ؟ الان دلیلشو براتون میگم
    من یه ویندوز نصب کردم اونم بعد از هفت ماه پروژه نویسی و کد نویسی، بعد یه دفعه یادم افتاد که ای وای، همه ی اطلاعاتم و پروژه هام و کدهام پریده، دست به دامن نرم افزار های بازگردانی اطلاعات شدم و از برنامه ی easyRecovery استفاده کردم، نتیجه این شد که حدود 12 هزار فایل متنی که در حدود 300 مگابایت حجم داشت رو بازیابی کرد، یکیشو به صورت تصادفی باز کردم دیدم یکی از سورس های پروژم توش هست، تصمیم گرفتم تمام فایل های متنی رو باز کنم و بخونم، ولی چک کردن 12 هزار فایل متنی بسیار کار طاقت فرسایی بود، این بود که یه برنامه نوشتم که فولدر حاوی اون فایلهای متنی رو میگیره (در اینجا فایلهای با پسوند txt)و یه فولدر هم به عنوان پوشه ی مقصد برای ریختن فایلهایی که پیدا کرده، و یه textBox که الگوی متن شما رو میگیره تا توی اون فایلها دنبالش بگرده و یه دکمه که وقتی بزنید، شروع به گشتن توی اون فایلها میکنه و اگه چیزی بر اساس الگوی شما توی فایلها پیدا کرد، اونو به پوشه ی مقصد کپی میکنه، این برنامه توی 3 دقیقه کاری انجام داد که من شاید توی 1 ماه هم نمیتونستم تمومش کنم، شاید به دردتون بخوره، ببخشید که سرتونو درد آوردم، راستی برنامه هام هم توسط نرم افزار Recover myFiles برگردوندم. چون اون نمونه ای که میخواستم توی فایلها نبود(حد اقل خیالم راحت شد)
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •