نقل قول نوشته شده توسط smhoseyni مشاهده تاپیک
... در مورد کلاس کنترل علاوه بر مواردی که برشمردید، وظیفه انتقال اطلاعات به/از کلاسهای Bondry و Entity به دیگر کلاس‌ها و هماهنگی میان عملیات آنها هم معمولا بعهده کلاسهای کنترل است
...
خوب است اشاره کنم که در این مورد یک کلاس Boundry دیگر برای ارتباط با Actor ی که عملیات ثبت نام را انجام می‌دهد (دانشجو یا کارمند آموزش) لازم است که در واقع فرم ثبت نام را مدل می‌کند.

اگه دقت کنید در اینجا ما داده‌ها را در کلاس Entity قرار می‌دهیم، عملیات بر روی آنها را در کلاس Control و نمایش آنها را در Boundry. در صورتی که Encacsulation به ما رهنمود می‌دهد که داده و همه اعمالی که بر روی آن اعمال می‌شود را در یک کلاس قرار دهیم. البته بعضی هم در برابر این نقد، می‌گویند که سطح تجرید در این مورد بالا تر از کلاس است و ... خلاصه بحث همچنان باقی است.

در مورد کلاس Boundry که مثال زدم (فرم ثبت نام). در مورد کلاس کنترل هم می‌توانید یک کلاس کنترل اصلی در نظر بگیرید (Registeration) که وظیفه اجرای کل ثبت نام (با همکاری بقیه) را دارد : اطلاعات فرم ثبت نام را به کلاس کنترل زمان می‌دهد، اطلاعات را از Entity ها میگیرد، اطلاعات مالی را به کلاس Boundry مرتبط با سیستم مالی می‌دهد و نتیجه را میگیرد .. تا ثبت نام پایان پذیرد.
قبل از اینکه سوال های بعدیم رو بپرسم ازتون تشکر می کنم آقای حسینی.
خوب در رابطه با کلاس های کنترلی مشکلی نیست، پس به صورت خلاصه می تونیم بگیم، اگر عملیاتی هایی در سیستم اطلاعاتی ما وجود داشته باشد که این عملیات ها مربوط به چندین کلاس باشند، آنها را در کلاس های کنترلی بسته بندی می کنیم ؟! مثل عملیت محاسبه صورت حساب آب مصرفی در یک سیستم مکانیزه سازمان آب.

اما در مورد کلاس های Boundary یا اینترفیسی اوضاع پیچیده تره شد برام ! منظور شما از فرم ثبت نام کدام کلاس است ؟ مثلا کلاس MyForm که از کلاس Form به ارث می برد و شامل کنترل های ثبت نام است ؟ در همان سیستم آموزش Actoreها چگونه کلاس های اینترفیسی رو تشکیل می دهند ؟ مثلا چگونه دانشجو و یا مسئول آموزش رو به صورت کلاس اینترفیسی در نظر بگیرم ؟ سوالم رو کلی تر کنم چگونه یک Actore یک کلاس اینترفیسی رو می سازه به طوری که شامل هیچ گونه Attribute ای نباشه !؟؟