-
چهارشنبه 20 تیر 1386, 12:22 عصر
سلام دوستان.
خوب من حرفی برای گفتن ندارم. چون . . . ببینید میپذیرم که من اطلاعات و دانش بسیار بسیار کمی در مورد کامپیوتر دارم حالا چه برسه به برنامه نویسی حالا تو این اوضاع دیگه جایی برای داشتن ادعا در ویروس نویسی نمیمونه . . . و الی آخر تا نوشتن یه ویروس جدید با ساختاری جدید و توانایی های جدید. ولی با همهء این اوصاف این ویروس رو نوشتم. در ضمن با همهء این اوصاف اگه من با این اطلاعات کمم بحثهای صفحه های قبل رو میخوندم به راحتی میفهمیدم که این structure ای که دربارش داره توضیح داده میشه تفاوت بسیار بسیار زیادی با ویروسهای متامورف داره. فکر میکنید من براچی این ویروس رو منتشر کردم درحالی که تا حالا 4 ورژن ازش رو کامپیوتر خودم تست شده و جواب داده بودند؟ حالا چی شد که من ورژن 5 ام رو منتشر کردم؟
چون به دلیلی نامعلوم برای من تا امروز بسیار بسیار افراد کمی میفهمن که من چی میگم. البته این افراد بسیار بسیار کم هم بعد از اینکه من یه pc مجازی ساختم و یه نمونه از ویروسم رو روش اجرا کردم فقط به واسطهء نتایج تولید شده درحالی که کمی از زبونشون از دهنشون بیرون زده بود و خیره به مانیتور و نتایج نگاه میکردن پذیرفتن که "میشه". بله "میشه" .
البته خوب من امروز فهمیدم که چرا کسی حرفهام رو نمیفهمه. از illegalyasync ممنونم چون ایشون به من دلیلش رو گفت: من ترمینولوژی مربوط به این حیطه ای رو که دارم دربارش صحبت میکنم بلد نیستم و به این ترتیب فهمیدن حرفام سخته. باشه من سعی میکنم از این به بعد روی ترمینولوژی این حیطه کار کنم تا شاید یه روزی درست حرف زدن در این حیطه رو یاد بگیرم !!!.
ولی چون تا امروز از این دلیل مطلع نبودم چندی قبل تصمیم گرفتم یه ورژن از این ویروس رو منتشر کنم. تا شاید در عمل برخی رو قانع کنم. ولی خوب ای کاش illegalyasync رو زودتر درزندگیم میدیدم. شاید به مشکل خودم پی می بردم و این اشتباه رو نمیکردم و این ویروس منتشر نمی شد ولی چه کنم که زندگی همینه و همیشه بخت با شما یار نیست و همچنین دانش!
راستی illegalyasync جان من خودم اصلا شوخ نیستم ولی CIV تا حالا یکی دو بار تو تسهاش شوخیهای جالبی باهام کرده. یادم میاد 8 روز پیش وقتی رو لپتاپ یکی از دوستام تستش میکردیم یکی از بچه هاش موقع اجرا تنظیمات موشواره ! رو دستکاری میکرد! یا یکی از بچه هاش بعد از یه تست چند روزه یه شوخی جالب انجام میداد که بهتره بهش فکر نکنی: باشه خودت آلوده میشی میبینی !
ضمنا من فکر میکنم تا روزی که به CIV0.004 و یا فرزندانش آلوده نشدین زیاد در مورد رابطهء هوش مصنوعی و ویروسها فکر نکنید. نه شما illegalyasync و نه شما Inprise جان.
برای اون دوستی هم که از وقت و این جور چیزا حرف زد: همین قد بدون که من فکر میکنم راهی برای کنترل این ویروس وجود نداره. تو نمیخواد وقتتو تلف کنی به نتیجه نمیرسی !.
برچسب های این تاپیک
قوانین ایجاد تاپیک در تالار
- شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
- شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
- شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
- شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
-
قوانین سایت