AP ها انواع مختلفی دارن . نوع باصطلاح "مدیریتی" ( مثل اونی که اون بالا میبینی ) باید توسط خودت تنظیم بشه . یه کنسول داره که میتونی تنظیمات لازم رو وارد کنی . درست مثل پیکره بندی مسیریابهای سیسکو و امثالهم . AP اینجا هم یک مسیریاب بی سیم است هم یک Gateway برای شبکه بی سیم . موقع تنظیم کردن AP بهش خواهی گفت ترافیک دریافتی رو به کجا بفرسته ( مثلا" به *** ات که به خود AP وصل شده بالفرض ) و ...من یک ap می خرم بعد یه سرشو میزنم به سرور *** خودم که به اینترنت وصله بقیه کارهای نرم افزاری هم دقیقا مثل شبکه های عادی مبتنی بر ویندوز است.یعنی ap در مثل شبکه های عادی مثل کارت شبکه سرور عمل می کند که داده را ارسال و دریافت می کند.بعد در سرورم اینترنت را شیر می کنم که همه بدون یوزر و پسورد وارد شبکه خصوصی شوند و از آن استفاده کنند.
در یک کلام (!) :
اینترنت ----- اتصال شرکت/سازمان شما ( ماهواره - لیزد - دی اس ال و ... ) ----- IP خروجی/ورودی ----- AP ----- کارتهای بی سیم
AP برای کارتها Gateway است و خودش داده های تو رو به *** ات باید پاس کنه ( یا حتی خودش مستقیما" به لینک اینترنت وصل بشه . مثلا" رابط V.35 داشته باشه و مستقیم به ست مودم متصل بشه و ... ) یعنی کارتهای بی سیم AP را میشناسن و AP هم با اینترنت در ارتباطه . کارتها میتونن خودشون IP داشته باشن . میتونن از سیستم NAT/DHCP ی درون ساختهء AP ادرس دریافت کنن ( اگر AP این قابلیت رو داشته باشه ) ، یا باید از یک ابزار" بی سیم" دیگر در شبکه IP بگیرن که اون ابزار روی مود اسنیفینگ باشه و ... ( همون داستانی که اول برات تعریف کردم ) . بهر حال تجهیزات بی سیم فقط با تجهیزات بی سیم میتونن ارتباط "مستقیم" برقرار کنن . پس بهتره AP ای بخری که مدیریتی باشه و NAT /DHCP رو حمایت کنه که یکباره تمام مسائلت رو حل کنه :)
پیشنهاد خاصی نمیتونه وجود داشته باشه . هر چقدر که میخواهی کاربرانت قدرت ارسال داشته باشن ضرب در پنجاه کن ، ایضا" برای دریافت . این دو عدد UpStream و DownStream خطی هستند که تو درخواستش رو خواهی داد . مثلا" ممکنه محاسباتت تو رو به این نتیجه برسونه که به یک خط با 256 کیلوبیت ارسال و 1 مگابیت دریافت نیاز داری . مخابرات محل یا ICP طرف قراردادت یک خط لیزد یا یک اتصال DSL یا رابط VSAT بهت میده که این میزان پهنای باند رو بهت بده . هر چقدر که میتونی خرج کنی و دوست داری کاربرانت با سرویسشون راحت تر باشن ، همونقدر پهنای باندت خواهد بود .برای پوشش 50 یوزر چه پهنای باندی را پیشنهاد می کنید؟
:)