-
یک شنبه 21 مرداد 1386, 21:01 عصر
#7
کاربر جدید
دوست عزیز من به درستی منظورت رو نگرفتم فکر کنم خودت یک سرور داشته باشی فرضا با اینترنت ماهواره ای که فیلتر نشده باشه.گام دوم اینکه این اینترنت را دوست داری که بین کامپیوتر ها به اشتراک بگذاری.
دو حالت داره:
اگر سطح کوچیک منظورت باشه مستقیما میتونی یک شبکه lanداخلی داشته باشی با تنظیم IP, GATEWAY مشکلی نیست و کلا یک بحث شبکه است.
حالت دوم اگه شما بخوای مثل isp کار کنی پس بایستی تابع قوانین مخابرات باشی و کلا درد سر اون فکر کنم زیاد باشه.(این نظر قطعی نیست با فردی کاملا متخصص در این زمینه مشورت کن و شرایط را جویا شو)
اما برنامه ، اگه بخوای برنامه ای بنویسی که افراد از اینترنت بدون فیلتر استفاده کنند.من تنها روشی را که الان میتونم پیشنهاد کنم پروکسی و پورت هست.یعنی برنامه بنویسی که مابین اتصال اینترنتی و کاربر باشد.برای مثال برنامه در قسمت پروکسی سرور آدرس IP محلی رو این گونه تنظیم کنه (127.0.0.1)با پورت مثلا 8567 حال برنامه شما اطلاعات را خوانده و مرگرور شما به جای وصل شدن به پروکسی مخابرات و ... به صورت محلی و از یک راه فرعی اطلاعات را خوانده و نمایش دهد.حال روند کارکرد این برنامه کلا به چه شکله من پیشنهاد میکنم به منابع فارسی تکیه نکن و اگر داخل سایت های برنامه نویسی انگلیسی زبان و گروهای برنامه نویسی عضو بشی به احتمال زیاد مشکلت حل میشه اما فقط یک کم باید زبانت قوی باشه.و تکنیک های جستجوی حرفه ای رو آشنا باشی.کلا بحثی که شما دنبالش هستی به غیر از برنامه نویسی مباحث شبکه ای رو هم در برمیگره و باید به هر دوتاش احاطه کامل داشته باشی.
مسیر:
در اینترنت آپشن در Connectionsدر settingاین تنظیمات وجود دارند.
قوانین ایجاد تاپیک در تالار
- شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
- شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
- شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
- شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
-
قوانین سایت