نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: کمک برای کار با fmod.dll

کاربر دائمی آواتار nokhodsiah2001
    محل زندگی
    مشهد

Question کمک برای کار با fmod.dll

سلام به همه اساتید

من برای یک برنامه صوتی از fmod.dll استفاده می کنم کسی هست در رابطه با این dll راهنمای فارسی داشته باشه یا انگلیسی کامل یعنی دستورات و فرمت دستورات رو داشته باشه یا حداقل بگه چه طوری میشه اکولایزر و DSP اونو راه انداخت و استفاده کرد البته الان فایل رو باز میکنه و میخونه pause , stop هم داره فقط مشکلم در اکولایزرها و وژیولایزرشه (ولوم متر )

اگر راه حلی کسی داره ممنون میشم منو کمک کنه در ضمن اگر کامپ.ننت بهتری هست معرفی کنه ( البته با راهنمایی )

محل زندگی
    مشهد
    سلام به همه

ببخشید ........ چقدر بی حالین شما

بابا یک جوون مرد و یا شیر زن اینجا نیست کمکموون کنه

من مشکل رو تا حد زیادی حل کردم برنامه فایل رو باز میکنه و میخونه و اکولایزرش هم کار میکنه و ولوم متر هم دارم فقط در بحث spectrom مشکل دارم

نمی دونم چه طوری از این خاصیت fmod FSOUND_DSP_GetSpectrum استفاده کنم کلاً کسی هست یک نمونه که کار کنه برام معرفی کنه ممنون میشم

دوست عزیز من که حتی نمی دونم که این dll چیه اما چون نوشتی صوتی بهت بگم یکی اکثرا شنیدم واسه کار با صوت و ... از directx استفاده میکنن و همه هم از خیلی خفن بودنش حرف میزنن . ربطی به سوالت نداشت اما در حد یه راهنمایی بود . موفق باشی

محل زندگی
    مشهد
    با سلام و تشکر از دوستی که محبت کرد و عنایتی به درخواست بنده کردن

خدمت دوستان عرض کنم من با fmod.dll کار کردم و موفق شدم کارش بندازم و تا حد زیادی برنامه تکمیلی بسازم

فقط چون روی سیستمم 2 تا کارت صوت دارم نیاز دارم که بتونم همزمان 2 تا فایل صوتی رو از دو کارت صوت مجزا پخش کنم آیا کسی هست راهنماییم کنه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •