-
یک شنبه 08 مهر 1386, 23:26 عصر
کاربر تازه وارد
مشکل در باز شدن سایت
سلام
من یک سایت با بانک sqlServer رو آپلود کردم اما با خطای زیر در باز شده سایت مواجه شدم
www.moallem.org
وقتی هم در ادامه اسم سایت، آدرس صفحه اول رو تایپ می کنم باز هم به مشکل برمیخورم و باز نمیشه
WWW.moallem.org/default.aspx
پیغام هایی که داده رو انجام دادم (customErrors= off)، پورت 1433 هم باز است، من از طریق publish در محیط خود VS2005 T سایت رو آپلود کردم،dataBase رو هم از طریق script گرفتن و Export کردن به روی هاست منتقل کردم (اما نمیدونم چرا نمیتونم بانکم رو روی هاست ببینم، البته توی خود محیط sqlServer2000 کامپیوترم به sqlServer سرور متصل میشه اما از آدرس sql.moallem.org یک صفحه خطا نشون داده میشه و نمیتونم اطلاعات بانک رو از تو خود هاست (dataBase Manager) و از این آدرس ببینم؟!!!!!!! فولدری به نام db هم در کنار فولدرهای نشون داده شده در fileManager کنترل پنلم(helm) ایجاد نشده و وجود نداره)؟
من روی اینترنت خلی سرچ کردم، تمام پست های مرتبط با این موضوع رو هم در این فروم خوندم و راه حل هایی که پیشنهاد شده بود رو چک کردم اما باز هم درست نشد، از زمان تحویل پروژه ام هم گذشته و حسابی تحت فشار هستم.
ممنون میشم راهنمایی کنید ممکنه مشکل از کجا باشه ؟!!!؟؟؟؟؟
و یه مورد دیگه اینکه چطوری باید خاصیت write رو به فولدرهای روی هاست بدم؟(این یه مورد رو نمیدونستم چطوری باید چک کنم و انجام بدم، فقط توی قسمت مربوط به اکانت ftp گزینه write toFolder داشتیم که تیکدار کرده بودم.)
قوانین ایجاد تاپیک در تالار
- شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
- شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
- شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
- شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
-
قوانین سایت