سلام
از راهنمایی همه دوستان بسیار ممنونم
1- فکر نمیکنم آدرس دهی مشکل داشته باشه چون روی local درست کار میکنه.چند احتمال در به وجود آمدن این خطا وجود داره
1- اتصال به دیتابیس درست صورت نمی گیره یا آدرس دهیت مشکل داره یا هاست مورد داره
2- مشکل از web config باشه گاهی اوقات پایین مورد نداره ولی می ره بالا ایراد داره
3- جداولی که تو دیتابیس گذاشتی ناقصه یا یکی از جدولات که پایین مثلاً primery key داشته بالا نذاشتی
4- رو سایت asp.net2.0 نصب نیست
5- مشکل از هاسته که باید باشون تماس بگیری تا درستش کنن
آیا وقتی میخوام سایت رو روی هاست ببرم باید تنظیمات خاصی رو روی connectionString یا ... در کدهای نوشته شده انجام بدم؟
2- میتونید برای نمونه بگید احتمال داره چه مشکلی باشه و چطوری باید حلش کرد؟
3- آخه من جداول رو بالا بصورت دستی روی هاست ایجاد نکردم که احتمال بوجود آمدن این مشکل باشه؛ از طریق Export و script گرفتن در خود محیط sqlServer آپلود کردم.
4- چک کردم، روی .NET2 تنظیم شده بود.
من مبتدی هستم و اولین باره که دارم با هاست کار میکنم و سایت آپلود میکنم، ممنون میشم دقیق بگید باید چه مراحلی رو برای اینکار انجام بدمدوست گرامی شما برای Debugکردن پروژه در هاست بهتر است که در Webconfig پروژه ConnectionString بانک را برابر هاست قرار دهید تا از کامپیوتر خودتان به بانک روی هاست متصل بشه البته برای این کار پیشنهاد می دم که از اینترنت 64 به بالا استفاده کنید از این طریق می تونید ببیند دقیقا ایراد از کجا می تونه باشه از بانک است و یا از قسمت های دیگر پروژه
باز هم از توجه همه ممنونم