باسلام
برنامه ای دارید که اگر بر روی هر عبارتی در ویندوز که کلید کنیم نام فونت بهمراه اندازه ان را نمایش دهد؟
باسلام
برنامه ای دارید که اگر بر روی هر عبارتی در ویندوز که کلید کنیم نام فونت بهمراه اندازه ان را نمایش دهد؟
اگه امکان داره میشه سورس برنامه دفترچه تلفن ساده با 4 دکمه درج و حذف و به روز رسانی و cansele داشته باشه ممنون
سلام
جناب r_ziamolki اگر برای VB 6 می خوای در همین تاپیک یک جستجو کنی 2 تا دفترچه تلفن پیدا می کنی
می شه یه برنامه واسه گرفتنه تاریخ از کاربر بذارید
تاریخ فارسی باشه لطفا
ممنون
سلام
جناب ghasedak_a میشه بیشتر توضیح بدید می خواین چکار کنید.
سلام
من می خوام واسه ثبت سفارشایی که از مشتری می گیرم ،تاریخ سفارش و تاریخ تحویل اون رو وارد دیتا بیس کنم .
خودم ابتکاری از 3 تا combo box استفاده کردم که کمبوی سال با کد مقدار دهی می شه اما دو تای دیگه نه .
ولی وقتی برنامه رو بردم یونی تا اجرا بگیرم کمبوها از حالت فارسی به انگلیسی برگشت واسه همین تو گرفتنه گزارشات از سفارشای ثبت شده به مشکل برخوردم .
نمی دونم تا حالا برنامه ی حسابداری هلو رو دیدین یا نه ؟
اگه آره یه چیزی تو اون مایه ها .
البته masked edit رو هم امتحان کردم
خوب بود
ولی فارسی نمی شه
راستی یه سواله دیگم اینکه ،امکانش هست list view اعداد رو فارسی نشون بده .
اگه نه .می شه یه کامپوننته دیگه معرفی کنید که بشه باهاش این کارو کرد ؟![]()
با سلام.
یک سوال داشتم.
چرا من وقتی اینجا پست می زارم نوع خط و فونت آن و جزییات با آن نمایان میشه.
اون وقت باید پست هامو باز ویرایش کنم.
سلام
حتما از نرم افزار دیگری آن را کپی و سپس PASTE میکنی
سلام
دوست عزیز جناب terminator68 لطفا سوالات خودتون رو درخود صفحه اصلی سایت مطرح کنید این تاپیک مربوط به برنامه های VB میشه از شما ممنونم.
با این برنامه میتونید ویروس New Folder.exe یا هر فایلی که خواستید پاک کنید...
لازمه اینجا از راه اندازی این تاپیک تشکر کنم ...![]()
آخرین ویرایش به وسیله vcldeveloper : شنبه 23 شهریور 1387 در 16:03 عصر
ببخشید سورسشو نذاشتم اینم سورسش ...
من لازم دارم که تو برنامم از فونتای گرافیکی استفاده کنم .اما نمی دونم چطوری باید بیارمشون جزو فونتای دیفالت وی بی .
می خواستم بدونم چطور می شه از یه فونته خاص تو وی بی استفاده کرد .
با کده با چیه ؟
لطف می کنید جواب بدید
سلام دوست من
من خودم این مشکل رو داشتم و از نرم افزار مریم استفاده کردم و حل شد . در ضمن من از این راه مشکلم رو حل کردم شاید سایر دوستان راه بهتری را بدانند . دوستان لطفا راهنمایی لازم را انجام دهند. نا گفته نمانم که در صورت استفاده از نرم افزار مریم و سایر نرم افزار ها باید در هنگام پکیج کردن فونت های استفاده شده را در لیست اشیا اضافه کنید .
با تشکر
الان مشکل چیه؟
می تونین از هر فونتی که دوست دارین استفاده کنین ، فقط یه نکته رو مدنظر داشته باشین:
اگه از فونت هایی که توی سیستم عامل بصورت پیش فرض وجود نداره استفاده می کنین ، باید این فونت ها رو به Setup برنامتون اضافه کنین تا برنامتون توی همه کامپیوترها اجرا بشه.
یه برنامه چت تحت شبکه میخوام که بشه بیش از چند تا کلاینت باهاش کار کنند . چیزی در این خصوص گیر میاد ؟
سلام.
یه سوال داشتم: چطوری میتونیم یک زمان مشخص از یک فایل صوتی رو با مدیا پلیر پخش کنیم و با چه دقتی؟
مثلاً اگرURL رو ست کردیم و حالا میخوایم فایل از 2 دقیقه و 30 ثانیه و 65 صدم
ثانیه شروع به خوندن بکنه چیکار باید بکنیم؟
با تشکر.
دوست عزیز برنامه ای که من دارم به شرح زیر :
برنامه یک سرور داره که وقتی سرورش اجرا بشه کلاینتها می تونند به اون وصل بشن البته تنها کلاینت هایی که یوزر نیم و پسوردشون تو دیتا بیس سرور تعریف شده باشن یعنی کلاینت ها با یوزرنیم و پسور به سرور متصل میشن
همچنین کلاینت ها می تونند هم دیگه رو اد کنند مثل یاهو مسنجر ، با هم چت کنند برا هم فایل بفرستن و کلی کار دیگه
و از روس سرور هم می تونی کلاینت هایی که ان هستند و به سرور متصل اند رو ببینی و حتی براشون پیغام بفرستی
خیلی ساده بگم یک چیزی مثل یاهو مسنجر ولی برای شبکه داخلی نه اینترنت و من می خواهم این سیستم رو به کاربری اینترنتی تغییر بدم یعنی سرور اون رو به ای اس پی یا هر فایل قابل اجرا روی هاست در بیارم تا کاربرا با کلاینت با هم ارتباط داشته باشند
ممکنه در مورد برنامه توضیح بدین ؟ میدونم توقع اینکه بخوام سورس رو ازتون بگیرم، خیلی خیلی بالاست، به همین دلیل ازتون میخوام در صورت امکان برام راهنمایی کنید که چطور میتونم چنین چیزی رو بنویسم ؟
سلام به همه دوستان
برنامه ای برای عوض کردن اسم درایوها
به سادگی Resolution صفحه رو مطابق با برنامتون عوض کنید
این برنامه سر زمانی که شما بهش میدید سیستم رو خاموش ، ریستارت و Logoff می کنه
برنامه خودتون رو به سادگی با استفاده از رجیستری در Startup قرار دهید.
برنامه کامل دفترچه تلفن
استفاده از Tooltip های چند خطی در برنامه
با این برنامه از اینترنت فایل دانلود کنید
لطفا در این تاپیک فقط برنامه های خود را قرار دهید و سوالات خود را در صفحه اصلی بپرسید
با کمال تشکر
با دادن آدرس سایت تمام آیدی های توی اون صفحه رو در میاره
افکتهای مختلف برای فرم از قبیل دایره ای شدن, بیضی شدن و شیشه ای شدن !
با این میتونید متنی رو روی فرمتنون با هر زاویه ای بنویسید!
یه عکس رو میگیره و مشخصات اونو برمیگردونه !