نوشته شده توسط
problem
قبل از اینکه این سوال را مطرح کنم، در تاپیکها جستجو کردم، اما به نتیجه دلخواه نرسیدم. لذا این سوال را مطرح میکنم:
بدون این که در Control Panel بخش Regional and Language Settings لبه Advanced گزینه مربوط به برنامههای «غیر یونیکد» را به فارسی تغییر دهیم، میخواهیم برنامهای داشته باشیم، که فقط یک عدد Textbox داشته باشد، که بشود تویش فارسی تایپ کرد، و بعد بتواند به یک دیتابیس (فایل Access) وصل شود، و عین متن تایپ شده را در جدول داخل آن ذخیره کند، به طوری که وقتی خود فایل Access را باز میکنیم هم متن را فارسی بنینیم، نه کاراکترهای عجیب و غریب.
توجه داشته باشید که برنامه قرار است فقط روی ویندوز XP کار کند، و روی ویندوز ۹۸ و ... لازم نیست اصلاً باز بشود! (لذا من دنبال راه حلهای مبتنی بر CodePage نیستم.)
توضیح دیگر آن که بنده اصلا سابقه کار با VB6 ندارم، و این سوال را به نیابت از کس دیگری میپرسم. لذا تا حد امکان ساده توضیح دهید. اگر به کامپوننت یا تکنیکی که برای شما شناخته شدهاست اشاره میکنید، لطف کنید برای من هم لینکی بگذارید که آشنا شوم.
(چیزی که تا الآن به آن پی بردم این است که VB6 کنترلهای پیشفرضش به صورت ANSI هستند و بنابراین احتمالاً راه حل سوال من یا در گروی استفاده از کنترلهای دیگر است، یا در گروی ارتباط مستقیم برنامه با API ویندوز و تعریف کنترلها از آن طریق.)