سلام
میشه بگید چه طور می تونم یه فونت معرفی کنم؟
هرچه می نویسم چرت و پرت در می اد...
ممنون
سلام
میشه بگید چه طور می تونم یه فونت معرفی کنم؟
هرچه می نویسم چرت و پرت در می اد...
ممنون
من مشکل فارسی نویسی در وی بی دارم
در ضمن در بقیه نرم افزارهای ویندوز براحتی فارسی می نویسم
و مشکل از سی دی وی بی نیست چون امتحان کردم.
تو این تایپیک من یه سری فونت گذاشتم برو دانلود کن.
https://barnamenevis.org/showthread.php?t=82537
سلام. اگه میدونید چطوری میشه تو vb نستعلیق تایپ کرد منو راهنمایی کنید . ممنون
majid_fba@yahoo.com
دوستان می خوام بدونم کسی در مورد فاکتور چاپ کردن یا در کل طریقه طراحی فاکتور به صورت حرفه ای و زیبا و مهمتر چاپ آن برنامه یا کمکی به من نمی تواند بکند
اگر کسی این کار را انجام بدهد خیلی بزرگواری در حق من کرده و من مدیونش می شوم
اگر درون جی میلم این را قرار بده جواب را کهخیلی خیلی بزرگوار و عزیز هست
فدای همه بچه هابه خصوص آنهای که کمک می کنند به هم نوع خودشان
azimtak110@gmail.com
دوست عزیز sql server را Remove کن و دروباره نصب کن و در زمان نصب حتما زبان را فارسی (عربی) انتخاب کن
سلا به بابک عزیز از کجا بردارم داداش
با سلام دوست عزیر من فکر میکنم که الان این سورس که در بالا آمده یا ان ستاپی که قبلا گفتی پاک شده در صئرت امکان انها را برای من ارسال کنید
قبلا از زحمت شما کما تشکر و قدردانی را دارم
bampoori2002@yahoo..com
سلام
من از vb.net2005 استفاده میکنم ولی نمیتونم کد تبدیل عدد به حروف را که آقای غیبی دادند استفاده کنم . خطایی در مورد توابع Right و Leftمیده. ممنون میشم کمکم کنید
این هم یک جور کد دیگه برای نوشتن عدد به حروف
لطفا کمکم کنید واجبه کسی میدونه در فرم ویژال بیسیک چطوری میتونم فایل pdf رو نشون بدم یا در فرم قرار بدم بهتر بگم نشون بدم
شما در سایت جستجو کردید و به جواب نرسیدید !!
یک جستجو انجام بدید قبلا جواب داده شده
با سلام خدمت اساتید من یه برنامه دارم که در قسمت جستجو اسم اگر اولین حرف کاف یا گاف باشه نمیتونه پیدا کنه ولی با حروف دیگه مشکل نداره در ضمن از دستور سلکت استفاده کردم راهنمائی کنید ممنونم
دوست عزیز من در پست بالایی به دوست دیگمون گفتم در سایت جستجو کن به شما هم باید همین رو بگم
اینقدر نمونه برنامه در سایت در مورد جستجو هست که حد نداره
آقا من همه جا را گشتم راه حل هارا خواندم ولی مشکل حل نشد من چند تا برنامه دیگه از جمله برنامه سازمان تامین اجتماعی را دارام که تحت وی بی هستش و جستجوش خوب کار میکنه نمودنم مشکل ما از کجاست
مشکل شما تو ویندوزه نه ویژوال بیسیک تو شاخه system32 یه فایل هست به نام kbdfa.dll که وضیفش فارسی نوشتنه و توش حروف گژپچ تعریف نشده نسخه درستش رو واستون آپلود می کنم طبق فایل راهنما عمل کنید درست میشه![]()
سلام خدمت اساتید محترم.
چطور میشه دو جدول از دو پایگاه داده اکسس مجزا رو با هم ادغام کرد، البته هر دو جدول از پایگاه دقیقا یکسان هستند -از نظر نوع ، تعداد و حتی نام فیلد ها- می خوام تو یه دیتا گرید نمایش بدم البته در صورت نیاز کاربر با دستورات sql فیلتر میشن.
خیلی عجله دارم. اگه لطف کنین کمکم کنین ممنون میشم.
از تمام دوستانی که مرا در امر فارسی نویسی در vb کمک کردند و از مدیریت این تاپیک جالب کمال سپاس را دارم.2S
سلام
من هم یک سؤال دارم. اول اجازه بدید که برنامم رو شرح بدم.
برنامه ای در حال ساخت دارم که با بانکهای اطلاعاتی هستش. من چند تکست باکس دارم که می خوام اطلاعات داخل اون فارسی تایپ بشه. همچنین برای این کار از یک فونت فارسی مثلاً titr یا kamran استفاده کردم. حالا وقتی این برنامه رو توی یک کامپیوتر دیگه اجرا می کنم فونت titr چون توی اون سیستم وجود نداره نشون داده نمی شه و به جای اون از یک فونت دیگه استفاده می شه.
حالا سؤال من از شما دوستان اینه که چطوری می شه از طریق برنامه نویسی یک فونت رو توی سیستم طرف کپی کرد که این مشکل حل بشه؟
اگر شما از برنامه های ستاپ ساز استفاده کنید می تونید به راحتی فونتهای خودتون رو در سیستم دیگه نصب کنید.
شما به تاپیکی که آقا محسن زحمتش رو کشیدند مراجعه کنید اونجا یک آموزش درباره ساخت ستاپ هست. که همه چیز رو به طور کامل توضیح داده
سلام...یه برنامه دارم می نویسم..تا دیروز بعد از دوماه کار همه چی درست بود...دستی هم به ویندوزم نزدم! یهو دیروز برنامه رو ران کردم دیدم اینپوت باکس و مسیج باکسم حروف فارسی رو جدا جدا نمایش میدن..!! آخه من به چیزی تو تنظیمات دست نزدم...لطفا راهنمایی کنید.وقتم تنگه!!
مرسی
سلام
https://barnamenevis.org/showth...=78376&page=21
کنترلی برای طراحی Msgbox های مختلف
آخرین ویرایش به وسیله arash_vb : شنبه 10 فروردین 1387 در 11:55 صبح
با سلام ....
دوستان کسی می تونه توضیح بده چه طور می شه حروف را به صورت جدا از هم نوشت ولی به صورت چسبان...
مثلا حرف " ب " چسبانش می شه " بـ " و " ـبـ " اما این که اینجا نوشتم خودش شد دو تا کاراکتر . میشه یک نفر بگه چه طور میشه این کار را کرد چون اگر که دوتاش کنم درست می شه ولی من می خوام فقط یک حرف باشه که در این صورت با پاک کردن حرف دوم باز هم به صورت غیرچسبان در میاد : " ب " و " بپ "
امیدوارم تونسته باشم منظورم را درست برسونم ...
آخرین ویرایش به وسیله pesarekhobtar : پنج شنبه 15 فروردین 1387 در 15:08 عصر
چرا وقتی انتهای textbox نقطه یاپراتز تایپ میکنیم بعدازذخیره کردن ودوباره لودکردن نقطه یا پرانتز جابجا میشه؟ تو چاپش هم همینجوریه؟
اگه کسی میتونه کمکم کنه ممنون میشم
سلام
به احتمال زیاد شما خاصیت RightToLeft تکس باکس رو True نکردید.
سلام
مرسی ازراهنمایی - ولی اینکاروکردم نمیشه.ببینید اگر بعدازنقطه یا پرانتز یک کاراکتر دیگه بزارم درست میشه ولی اگر آخرین کاراکتر اونا باشند این مشکل پیش میاد
کتابچه ای در مورد تنظیمات زبان ویندوز
دریافت
منظورمن توactive reporte توروخدایکی راهنمایی کنه
نسخه اصلاحی اکتیوریپورت روی وب سایت دیتادینامیکس اومده می تونی ازش استفاده کنی
باتشکرازراهنماییتون. من اکتیوریپورت 2 روهم نصب کردم ولی بازهم فیلدها خاصیت right to left ندارندومشکل همچنان باقیست