نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: ارائه نظرات برای بهبود روش میان ضربی

کاربر دائمی آواتار Sub Zero
    محل زندگی
    اهواز

ارائه نظرات برای بهبود روش میان ضربی

سلام به همه دوستان .مسئله ای هست که چند روزه باهاش درگیرم .
    ضرب دو عدد 4 رقمی رو در نظر بگیرید .
    یکی از این اعداد ثابت و دیگری متغییر است .
    حاصل ممکن است عددی 6 یا 7 یا 8 رقمی باشد .
    اگر نتیجه از 8 رقم کمتر بود از سمت چپ به تعداد لازم صفر اضافه میکنیم.
    4 رقم وسط عدد به دست آمده را جدا کرده و دوباره در عدد ثابت ضرب میکنیم .
    این مراحل را انقدر تکرار میکنیم تا 4 رقم عدد وسط که از نتیجه به دست میاید صفر شوند .
    جواب نهایی مسئله تعداد دفعاتی است که یک عدد در عددی ثابت ضرب شده تا به صفر برسد .
    ساده ترین روش برای حل این مسئله این است که یک عدد ثابت را از ورودی گرفته و در یک عدد 4 رقمی که به صورت تصادفی تولید میشود ضرب کرده و مراحل بالا را انقدر تکرار کنیم تا به صفر برسیم . اما این روش بسیار کند است . در یک تست ،جواب برنامه به مرز 2 میلیون هم رسید اما همچنان ضرب در حال انجام بود و نتیجه به صفر نرسید .
    در حال حاضر دنبال روش یا الگوریتمی هستم که بدون انجام ضرب و از روی رقمهای دو عدد بتونم به صورت حدودی و نه دقیق تشخیص بدم که چند بار عمل ضرب انجام میشه تا جواب به صفر برسه. یکی از دوستای خودم برای اعداد امتیاز در نظر گرفته بود . اما روشش همیشه جواب نمیداد
    از دوستانی که در این زمینه تبحر دادن میخوام نظر خودشون رو برای حل این مسئله اعلام کنند.
    مثال :
    3215*2163=6954045  -->06954045 --> 9540 --> 9540*2163=20635020 -->6350 .....

کاربر دائمی آواتار Sub Zero
    محل زندگی
    اهواز
    دوستانی که به نوعی کارشون کلنجار رفتن با الگوریتمهاست یه نظری بدن . من همچنان منتظرم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •