والا اگه من بودم ابتدا یه struct یا کلاس تعریف می کردم و توابع مورد نظر برای تبدیل برنامه رو مینوشتم. به یه آرایه ای از اشیاء یا متغیر های struct هم نیازه. ولی خوب چون تو با اینا کار نکردی باید همین جوری مینوشتم منم. برای همین مرتب سازی هم باید کلیه زمان ها داخل آرایه قرار بگیرن تا بشه مرتب کرد. توی برنامه شما فقط یه زمان رو از ورودی میخونی و اونو در خروجی چاپ میکنی و این اعداد هیچ جا ذخیره نیستند که بشه مرتب سازی رو روش پیاده کرد. البته چون یه فایل رو برای خروجی زمان های تبدیل شده در نظر گرفتی میتونی اونا رو از فایل دوم بخونی و در آرایه قرار بدی و بعد مرتبشون کنی. منظورم از تابع هم این بود که برای هر کاری تو برنامه یه تابع تعریف کنی و عملیات رو مورد نظر رو به اون واگذار کنی. این جوری برنامه خیلی مرتب تر میشه واگه مشکلی هم در قسمتی پیش بیاد میتونی با بررسی اون تابع مورد نظر اشکال رو پیدا کنی.
به هر حال الان مشکلت فقط مرتب سازی هست؟ اگر این طور هست با وضعیت فعلی باید 3 تا آرایه تعریف کنی که معادل ساعت ها و ... باشن. در مورد الگوریتم مرتب سازی، سادهترین الگوریتمی که میتونی استفاده کنی bubble sort یا مرتب سازی حبابی هست که اگه همین جا هم بگردی پیدا میکنی. ولی به نظرم اول struct یا همون ساختار ها رو یاد بگیر بعد خیلی بعتر میتونی بنویسی. زیاد چیز خاصی هم نداره اصلا خیلی ساده هست.