نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: یک سوال در use case

یک سوال در use case

سلام دوستان
    من می خوام یک use case برای ثبت نام در دانشگاه بنویسم
    سناریوش به این صورته که یک دانشجو register می کنه بعد برنامه کلاسی از طرف department روی سیستم گذاشته می شه و دانشجو به دروس اختیاری و اصلی و فرعی اولویت دهی می کنه و بعد سیستم از روی این اولویت دهی با قوانینی که خودش داره ودر سناریو تعریف شده دانشجویان هر کلاس رو انتخاب می کنه
    حالا سوال من اینه که ایا خود سیستم که کار انتخاب دانشجویان بر حسب اولویت هاشون رو انجام می ده یک actor است
    و اینکه فعالیت های سیستم را باید در use case diagram بیارم
    البته سناریو حدود دو صفحه است
    ممنون

اگر سیستمی که کار انتخاب دانشجویان بر حسب اولویت هاشون را انجام میخواهی در تجزیه و تحلیل خود بیاوری باید به عنوان یک یوزکیس با آن رفتار کنی در غیر این صورت می توانی به عنوان یک Actor با آن رفتار کنی

مگه یک actor کسی نیست که از سیستم استفاده می کنه من چطور می تونم خود سیستم رو actor بگیرم
    البته سیستم مدام روی پایگاه داده تاثیر می ذاره
    من می خواستم کار های سیستم رو در داکیومنت نویسی بیارم
    این کارهای سیستمه که من رو واقعا گیج کرده
    Otherwise, the system will immediately process the course selection of major and minor
    courses of the student. Generally speaking, all the major and minor course selection will
    be accepted – except those with time crash. The system will inform the student with the
    information of the courses with time crash and ask the student to perform course ass/drop
    in later phase. The online course selection is successful if there is no problem with the
    major and minor course selection. A successful course selection mail will be sent to the
    student.
    For the selection of elective courses, the system will perform the matching process after
    the last pre-assigned time slot. Students need to input their priority preference to the
    elective course(s) they have selected at the time they filled in the course selection form.
    The system will match the courses with the students under the constraints of maximum
    number of students in class, the priority preference of the student, the timetable of the
    student and the maximum credit a student can take in one semester. The system will
    check the number of student selected a course. If it is fewer than the upper limit, all
    selection requests will be accepted. Otherwise, students who select the course with higher
    priority preference will be matched first.
    If the number of student selected a course (in the same priority preference) is more than
    the maximal number of enrollment of that course, the student who can take the course
    will be randomly chosen.

منتظر تایید آدرس ایمیل
    محل زندگی
    Cave
    نقل قول نوشته شده توسط sahar_amini مشاهده تاپیک
    مگه یک actor کسی نیست که از سیستم استفاده می کنه من چطور می تونم خود سیستم رو actor بگیرم
    البته سیستم مدام روی پایگاه داده تاثیر می ذاره
    من می خواستم کار های سیستم رو در داکیومنت نویسی بیارم
    این کارهای سیستمه که من رو واقعا گیج کرده
    دوست عزیز شما باید اول متوجه این موضوع بشید که چه سیستمی رو میخاید طراحی و مدل کنید و مرز سیستم رو مشخص کنید.
    Actor کسی هست که در خارج از سیستم با آن ارتباط برقرار میکند همین و همین.(یک جمله و نه بیش از آن)
    شما اگه مرز سیستم و محیط سیستم رو مشخص کنی همه چیز حل میشه.
    چیزی که من از این سیستم متوجه شدم اینه که در حقیقت همین سیستمی که شما میخاید طراحیش بکنید میخاد بر حسب اولویت کلاس بندی رو بکنه و این موضوع هم جزوی از سییستم و طراحی شما هست و خارج از اون نیست.

ببخشید انقدر گیج بازی در میارم اخه من دفعه اوله که دارم use case می نویسم
    پس این کارهایی که سیستم میکنه رو من چه کار باید بکنم یعنی حتی در داکیومنت نویسی هم نمیاد

من use case رو کشیدم
    می شه سناریو و use case رو به mail کسی بدم تا بهش یه نگاهی بندازه
    چون هنوز به استاد ارائه نشده نمی تونم اینجا بزارم
    ممنون می شم اگر کسی این لطف رو بکنه

منتظر تایید آدرس ایمیل
    محل زندگی
    Cave
    پس این کارهایی که سیستم میکنه رو من چه کار باید بکنم
    شما اول باید اهداف اصلی سییستم رو مشخص کنید اینکه سیستم برای محیط اطرافش چه کارها ی اصلی رو باید انجام بده(و نه چگونه این کارها رو انجام بده) مثلا شما از اولین Use Case نباید به این توجه کنید که سیستم بصورت اولیت دار کلاسبندی میکنه.باید در ابتدا اهداف اصلی سیستم رو مشخص کنید.به عبارتی ساده تر Use Case اول شما باید نیاز مندی های اصلی سیستم رو مشخص کنه.
    درضمن داکیومنت کردن Use Case بشکل مدل ( چگونه سیستم به اهداف برسد ) را باید در Activity Diagram انجام بدید

actor میتونه یک سیستم که از سیستم شما استفاده می کنه هم باشه حتی زمان هم می تواند actor باشد . می تونی به وبلاگ من در این رابطه سری بزنی

من use case رو کشیدم
    می شه سناریو و use case رو به mail کسی بدم تا بهش یه نگاهی بندازه
    چون هنوز به استاد ارائه نشده نمی تونم اینجا بزارم
    ممنون می شم اگر کسی این لطف رو بکنه
    به ایمیلی که در وبلاگ قرار داده امuseCase دیاگرام خود را بفرست البته جواب یه مقدار طول می کشه چون من هم دانشجو هستم

من نتونتستم ایمیلتون رو از وبلاگ پیدا کنم ولی به این ایمیل فرستادم abed_se2007@yahoo.com

تاپیک های مشابه

1. case
    نوشته شده توسط ali643 در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 12 مرداد 1385, 14:32 عصر
  2. Use Case
    نوشته شده توسط mahak_f در بخش تحلیل و طراحی نرم افزار
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 13 اردیبهشت 1385, 14:21 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید