بابا کجا رای گیری کردید و ویدپو کلوپ انتخاب شد فکر کنم کتابخونه بهتر باشه..حالا هر جور راحتید شروع کار مهمه
باید به عرض این دوستمان و دوستان دیگر که با ویدیو کلوپ مخالف هستند برسانم که سیستم کتابخانه بسیار هم مشکل است و به آن راحتی که به نظر می آید نیست. من قبلا این سیستم را پیاده کرده ام و با مشکلات آن آشنا هستم. ضمنا مطمئن باشید که اگر ما سیستم کتابخانه هم بنویسیم به قول یکی دیگر از دوستان 1000 تومان هم از ما نمی خرند چون یک سیستم کتابخانه فراتر از آن چیزی است که من و شما فکر می کنیم. سیستم کتابخانه برای پیاده سازی حداقل احتیاج به یک کتابدار دارد. 3 سال پیش که من آن سیستم را نوشتم (البته برای محل خاصی نبود و برای یادگیری خودم می نوشتم) ،‌ سیستم کتابخانه یکی از دانشگاه ها را دیدم که حدود 3 میلیون تومان خریداری شده بود و وقتی امکانات آن برنامه را دیدم تازه متوجه شدم کتابخانه یعنی چه؟! :mrgreen:

به همین دلیل من با این نظر مخالف بودم. ضمنا چون هدف فقط آموزش است چه دو بانک داشته باشیم چه 10 بانک. ما باید نکات اصلی طراحی را یاد بگیریم و در موارد دیگر به کار ببریم.
یک نکته دیگر: برای این پروژه به این دلیل که قرار است چندین نفر روی آن کار کنند بهتر است یکی از افراد فعال در این تاپیک به عنوان مدیر پروژه اتتخاب شوند که نظرات نهایی را ایشان بفرمایند (البته بعد از مشورت با دیگران :wink: ) . من جناب hotice را برای این کار مناسب می دانم (تا نظر بقیه دوستان چه باشد :idea: )
برای شروع نحوه کار به چه صورت خواهد بود؟ آیا دستورات در اینجا نوشته شده و بقیه افراد آن را بر روی سیستم خود اجرا می کنند یا یک نفر فرم را طراحی می کند و اینجا می گذارد و دیگران آن را تکمیل می کنند (به عواقب و دردسرهای هر یک توجه داشته باشید :roll: )
اگر قرار باشد دستورات در همینجا نوشته شود بهتر است یک شکل و فرم خاص برای دستورات تعیین نمود مثلا
Name هر فرم بر اساس وظیفه آن فرم باشد مثلا ashkhas, moshakhasate_film یا چیزی شبیه اینها.
همچنین دستورات هم مثلا به صورت زیر باشد:
ashkhas.Edit1.Text
moshakhasate_film.ComboBox2.ItemIndex

====
منتظر نظر بقیه دوستان هستم
موفق باشید.