مشاهده دست آورد نظرسنجی: کدام موضوع را انتخاب میکنید؟

رای دهنده
137. شما نمی توانید در این رای گیری رای بدهید
  • برنامه برای شهرداری های کل کشور

28 20.44%
  • برنامه حسابداری آنلای

15 10.95%
  • CRM - Customer Relationship Managment

9 6.57%
  • فروم WinApp

7 5.11%
  • دانشگاه مجازی

19 13.87%
  • Instace Messaging Service

3 2.19%
  • ERP

13 9.49%
  • مدیریت کامل فروشگاه

17 12.41%
  • پروژه موتور جستجو

17 12.41%
  • مجتمع تجاری مجازی

9 6.57%
صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمایش نتایج 41 تا 80 از 107

نام تاپیک: Open Source Project شروع یک پروژه کد باز

حامد جان، علاقه شما به کتابخانه و دانشگاه مجازی برام جالب بود. شاید هم تا حدود زیادی شایان تحسین و تشویق و...

آمّا!:

اولا: این پروژه ها هرکدوم فقط و فقط یک پروژه منفرد WebApp هستند که در کمال سادگی قابل طراحی هستند و اجرای نسخۀ نسبتا کاملشون هم کلا کار یک هفتۀ یک نفر بیشتر نیست چه برسه که قومی از یلانُ گردنکشانِ عرصه برنامه نویسی بخان روش کار کنند. خودم که برنامه نویسیۀ شالوده کلیِ یک نمونش رو یک روزه پیاده کردم. یک کنکاش کوچیک هم تو Google بکنی صدها نمونه پیدا میکنی.

دوما: تمام محاسن این قبیل پروژه ها در کیفیت و کمیت محتوی خلاصه میشه. کسی تو کتابخونه یا دانشگاه نمیره جز برای یافتن متحوایی که دنبالش میگرده اونم با بهترین کیفیت. یا یک کتاب خوب و...

سوما: ما قرار نیست یه معجون جادویی یا یک نرم افزار پر کاربرد بسازیم که بخوایم با اون در راه آبادانی این مرز و بوم پیش بریم! اساسا هدف چی بود؟ قرار بود خلا های نرم افزاری ایران اسلامی پر بشن؟ خیر عزیز دل! داریم تلاش میکنیم که یه کار عملی جدی انجام بدیم که در اصل فقط و فقط برای انجام دهندگانش(امت شهید پرور و رنج گشیدۀ برنامه نویس...) جنبه آموزشی داره و میخوایم تلاش کنیم کار حرفه ای انجام بدیم و از اون تا میتونیم تجربه کسب کنیم. کلی هم توضیح دادم که چقدر طیف فنی این کار گستردست و میشه با به نتیجه رسوندنش تو اغلب زمینه های طراحی و پیاده سازی سرکی کشید و تجربه ای گرانبها اندوخت.

چهارما: من به موقعیت مالی یا موقعیتهای دیگۀ شرکت های Google و Yahoo اشاره نکردم بلکه به قدرت، کیفیت و ضریب نفوذ نرم افزار های خاصی از این شرکتها اشاره داشتم. پس مسئله اصلا ربطی به پروژه های مد روز و فی بازار و ... نداره، قرار هم نداریم که به جایگاه مالی اونا برسیم.

پنجما: جالبِ که تحقیق کنی همین امروز نرم افزار Yahoo Messenger که پست و سخیف و بی کلاس و اَه اَه و ایش ایش و ... توی چند درصد کامپیوتر های همین ایران خودمون نسب شده اولا؟ چه تعداد کاربر داره ثانیا؟ بعد هم بدونی که شدیدا تحت فشارن که به ایرانی جماعت خدمات ندن و خیلی زود اون شرکتهای فخیمه هم به کمک فیلترسازان ایرانی میان و بقیۀ جاهایی که باز مونده رو هم از اون طرف برای ایرانی ها اونا فیلتر میکنن!

کاربر دائمی
    محل زندگی
    فعلا خونه بابام
    این پروژه ها هرکدوم فقط و فقط یک پروژه منفرد WebApp هستند که در کمال سادگی قابل طراحی هستند و اجرای نسخۀ نسبتا کاملشون هم کلا کار یک هفتۀ یک نفر بیشتر نیست چه برسه که قومی از یلانُ گردنکشانِ عرصه برنامه نویسی بخان روش کار کنند. خودم که برنامه نویسیۀ شالوده کلیِ یک نمونش رو یک روزه پیاده کردم. یک کنکاش کوچیک هم تو Google بکنی صدها نمونه پیدا میکنی.
    عزیزم دست تو بازار نیست نمونه همین پروژه در دانشگاه صنعتی شریف داره روش کار می شه می دونی چند به همین دانشگاه های زپرتی ایران فروختنش حد اقل بهت بگم 300 میلیون
    کم پروژه ای نیست اگر دانشگاه مجازی بخواهی را ه بیندازی که دانشجو از ثبت نام تا فارغ التحصیلی با اینترنت سرو کار داشته باشه و رنگ دانشگاه را نبینه بنظرت یک هفته ای می شود نوشت توی دانشگاه صنعتی شریف هم اون را ننوشته فقط فارسی کردن و یک مقداری روی پروژه کار کردن خودشان از اینتر نت دانلود کردن این همه پول فقط از یک دانشگاه گرفتن
    نمی گم کاری نکردن ولی خوب حقوشونه کار شون تکه چون خیلی ها مثل شما فکر می کنن
    یک هفته ای می شه نوشت کاری نداره

ولی در مورد کتابخانه مجازی نمی خواهم زیاد توضیح بدم چون اینکار اصلا در ایران نشده
    اسم ان ساده است وخیلی ا یک چیز ساده درست می کنند اسم ان را می گذارن کتابخانه مجازی کلاس ان را هم اورده اند پایین ولی فقط روی سرچش هم ما کار کنیم خیلی جلوییم
    دوباره بگم فکر نکن باز هم می تونی یک هفته ای بنویسی اگر در مورد یک سرچ درست حسابی فکر کنی می بینی که زیاد هم ساده نیست چون در خود اسکیو ال این امکانات برای زبان فارسی نیست باید اول اس کیو ال را یک حالی بهش بدیم تا بشود با هاش سرچ فارسی کرد باز دوباره بگم سرچچچچچچچچچ نه سرچ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

کاربر دائمی
    محل زندگی
    فعلا خونه بابام
    مسئله اصلا ربطی به پروژه های مد روز و فی بازار و ... نداره
    اگر نخواهی توی نیاز بازار پیش بری داری به درو دیوار می زنی

ما قرار نیست یه معجون جادویی یا یک نرم افزار پر کاربرد بسازیم که بخوایم با اون در راه آبادانی این مرز و بوم پیش بریم! اساسا هدف چی بود؟ قرار بود خلا های نرم افزاری ایران اسلامی پر بشن؟
    می دونی چرا این خلا ها بوجود امده چون ایده تک نداشتیم یک بار دیگه می گم ایده ناب
    کاری که کسی تا به حال انجام نداده این طوری می تونی پیشرفت کنی من دنبال کاری هستم نه تنها بازار ایران بلکه تو ی خوارج (خارج کشور) هم نباشه اگر کسی ایده تپلی داره
    بیاد جلو ......
    گوگل با ایده شروع کردن دو نفری ولی به هدف زدن وضعشون خوب شد شونصد تا برنامه نویس دور خودشون جمع کردن این خلا نرم افزاری (به قول شما) را بوجود اوردن
    پر کردن خلا ها با نرم افزار یاهو میسنجر حل نمی شه فدات شم
    اگر کاری کردی که به جای اینکه اینجا پست تاپیک بزنیم تو خدا بیایین یه کاری بکنیم خلا پر کنیم فرم استخدام گذاشتیم ان موقع می فهمیم چطوری می شود خلا پر کرد
    پول نیاز داریم چون می خواهیم پیشرفت تمان را جهانی کنیم اگر قبول نداری
    من دیگه اینجا حرفی نمی زنم .................
    پس اگر دوستان قانع شدن پیشنهاداتشان را اصلاح کنن و یک پیشنهاد باقلوا بدهند !!!!!!!
    منتظریم ...............................................

کاربر دائمی
    محل زندگی
    فعلا خونه بابام
    پیشنهادت را من اینطوری تغییر بدهم بیایید روی یک پرتال کار کنیم !!!!!!!
    سایت یاهو یک پرتال است !!!!!!!!!
    همه چی توش داره از مباحث سرچ گرفته تا وب سرویس های خفن
    البته اگر دوستان فقط توانستند الگوریتم سرچ یاهو هم بفهمند کلی جلویی ایم
    نگید می دونیم که باورم نمی شه !!!!! مباحث فنی اش را می گم نه الگوریتم رنکینگ !!!!

هر چی زودتر شروع کنین بهتره،ما هم یه چیزایی یاد می گیریم ،آخه پروژه دانشگامُ با #c و sql server باید بنویسم که رابط بینشونم Ado.net است .

کاربر دائمی
    محل زندگی
    تهران
    سلام.
    من با این موضوع خیلی حال کردم ولی دیدم به هیچ نتیجه ای نرسیده.کسی که این پیشنهاد کد باز و داده باید خودش یه پروژه تعریف کنه یک قسمتشم نوشته باشه یک جا بذاره بعد بقیه شروع کنن.
    من می گم یه ERP بنویسیم.جامع و کامل.
    پروژه به 3 فاز تقسیم می شه
    1-تحلیل :سناریو کار رو می نویسیم
    2-طراحی:کلاس های برنامه و معماری چند لایه هر کی تو تخصصش-بانک اطلاعاتی برای روال نویسی تریگر ها-امنیت برنامه-وب-ویندوز
    3-پیاده سازی
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------
    من یه کلاس نوشتم برای معماری 3 لایه روی data access layer تقریبا کامل
    شروع کنیم سناریو نویسی نیاز پروژه تا business logic layer در بیاد و شروع کنیم
    یکی باید مدیر پروژه باشه یه آدم با تجربه این اولین قدمه
    اگه موافقید بسم اله

سلام دوستان
    من حدود 2 سال پیش یک پروژه به عنوان Virtual Tester شروع به نوشتن کردم که نصفه کاره موند و ادامه ندادم اما از لحاظ واسط کاربری نسبتا خوب بود. اگه دوستان مایل باشن من سورس برنامه رو Upload میکنم به یک جایی و لینک رو میزارم تا در صورت تمایل همین برنامه رو ادامه بدیم و به جنبه های مالی قضیه هم فکر نکنیم و فقط به توسعه برنامه تلاش کنیم.

حجم سورس برنامه 169 مگابایت هستش به همین دلیل اگه مایل باشید Upload میکنم تا ببینید

یه چند تا هم عکس از محیط برنامه میزارم :
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg a.JPG‏ (41.1 کیلوبایت, 87 دیدار)
    • نوع فایل: jpg 4.JPG‏ (43.2 کیلوبایت, 70 دیدار)
    • نوع فایل: jpg 3.JPG‏ (41.7 کیلوبایت, 59 دیدار)
    • نوع فایل: jpg 2.JPG‏ (40.3 کیلوبایت, 59 دیدار)

من میگم هر کاری میکنید فقط زود شروع کنید.
    پیشنهادم برای اینکه هم آسون باشه ،هم خاصیت داشته باشه، هم قابل گسترش باشه، هم Winapp و هم قابلیتهای شبکه توش باشه با یه Email Client شروع کنیم که قاعدتا امکانات ایرانی منجمله تاریخ و تایپ و... را هم پشتیبانی بکنه

Exclamation زمان

پنج شنبه 08 شهریور 1386, 08:54 تا یک شنبه 11 آذر 1386 12:15
    به نظر من مشکل اصلی این کشور، نداشتن مدیر و اجرای مدیریت درسته. فکر می کنید 4 ماه برای شروع یک پروژه آموزشی زمان کمیه؟
    همه ما ایرانیا اصولاً به تنهایی خیلی توانمندیم، ایده های خوب داریم (راه انداختن همین تاپیک) ، دانش خوب داریم، ولی تا یه جا دور هم جمع میشیم ساده ترین کارها رو هم نمی تونیم لااقل به خوبی و در زمانش انجام بدیم. اصلاً به همین تالار یا تالار های دیگه سر بزنین، میتونین ببین موضوعات و نکته های خوبی رو که تک تک اعضاء ارسال کردند و از خیلی از امنها هم کلی تشکر شده. ولی حالا که قراره یه تعداد از اونها یه کار گروهی خوب انجام بدن (که شاید مجموع تمام تاپیک های ارسالی رو دربر بگیره) 4 ماهه که به هر بهانه ای حتی شروع هم نکرده اند.
    منو ببخشید ولی لطف کنین و تعارف رو کنار بزارین، اول یه نفر مدیر پروژه بشه (شاید کسی که اولین بار این ایده رو داده) بعد زودتر پروژه را با نظرسنجی تعیین کنید. بعد نحوه همکاری و نوع ارسال کدها رو تعیین کنید.
    اینطوری ممکنه بتونین لااقل تا یک ماه دیگه استارت کار رو بزنین.
    توجه کنین که ایده خوب رو زمین نمی مونه.پس اگه میخواین کس یا کسانی در جایی دیگه ایده شما رو به یغما نبرن دست به کار بشین.من تا آخر هفته کاری دارم و بر میگردم و با اجازتون اگر کسی دست به کار نشده بود و مدیر مشخص نشده بود خودم شروع میکنم. امیدوارم صاحب اصلی این ایده و ایجاد کننده آن تا آخر هفته فکری بکنه. از اینکه رک حرف زدم عذر میخوام.

من هم آماده همکاریم
    فقط یکم تویه وقت مشکل دارم
    آن لحظه که تنها اعتبار کسی که مساله ای را مطرح کرده است، شما را در اشتباه بودن ایده هایتان قانع کرد،
    آن لحظه،
    لحظه وداع شما با دنیای خلاقیت و پیشرفت خواهد بود. . .

برنولی

ممنون از همه دوستان. خیلی خلاصه:
    1. کاری در این سطح اگر درست و محکم شروع نشه همون بهتر که شروع شدنش زمان زیادی بگیره تا نتیجه مطلوب داشته باشه. من خودم قرار نیست اینکارو رو هوا شروع کنم!
    2. دوستان پستهای قبلی رو نگاه کنید و ببنید چند پست موضوع پیشنهاد دادند؟! چند پست راجب آخرین نظر من ابراز نظر کردند؟ (زبان پروژه به انگلیسی)
    3. اگر پروژه ای یا نظر خوبی دارید پس بیان کنید یا ارسال کنید تا بقیه راجب اون موضوع نظر بدهند و (روی سخنم با یکی از شما هاست و ببخشید بیان میکنم) اگر خیلی نگران هستید که پروژه اتون خودتون مدیریت کنید، من جایی ننوشتم که من میخوام مدیر پروژه باشم :) (از بقیه دوستان عذر میخوام)
    4. از این به بعد از دوستان میخوام که فقط یا یک موضوع پیشنهاد بدهند و 3 4 خط راجب مزیتش توضیح بدهند تا اینجا به رای گیری گذاشته بشه و یا اینکه اگر پروژه برای شروع آماده دارند یا میتونند آماده کنند اونو اینجا بگذارند بقیه نظر بدهند.
    5. برای مدیر پروژه هم رای میگیریم! حتما چند ماه دیگه هم تا زمان شروع شدن اضافه میشه
    دلیلی نداره وقتی هنوز پایه و پله اول کار مشخص نشده شروع بکار کرد اونم فقط برای اینکه 4ماه از بیان طرح گذشته!! گفتم این کار برای اولین بار هست تو این سطح و به این شکل میخواد انجام بشه و بنظر من ارزشش داره که زمان ببره اما انجام بشه. نداره؟

پیشنهاد من: مدیریت کامل فروشگاه - حسابداری (انبار و فروش) سفارش آنلاین ارسال صورتحساب مشتریها و ...

مواردی که به اکثریت رسیده (اگر مخالفی هست میتونه بیان کنه)
    بانک اطلاعاتی sql server 2005
    پروژه بصورت آنلاین آفلاین انجام بگیره

فعلا درمورد زبان پروژه با توجه به پست قبلیم نظر بدید. چون واقعا موضوعات به شکلی نبودند که تو نظر سنجی قرار بگیرند.
    امیدوارم موضوعات به زودی به حدی برسند که وارد رای گیری بشن

من روند این تاپیک مثبت میبینم گرچه خیلی کند پیش میره اما ارزش داره :)
    این نظر برای من نیست و هرکس هرجوری که خواست میتونه جای دیگه بیان کنه و شروع کنه امیدوارم موفقیت آمیز باشه
    ممنون

آقای Once4ever ، با سلام
    من تازه به این تاپیک آمدم ، اول تاپیک تا این صفحه ، همه اش درباره این صحبت شد که یکی بگه این کار را بکن ، یا این کار را نکن . بهتر نبود از همون اول یه پروژه بدرد بخور را خودت تعریف می کردی که به نظرم هم مطلوب بود و هم اینکه اگه یکی مثل من که این تاپیک را باز کرد نیاد 6 تا 7 صفحه را باز کنیم و آخر متوجه نشیم که موضوع اصلی این بحث اصلاچیــــــــــه ؟

کاربر دائمی آواتار PC2st
    محل زندگی
    کرمانشاه
    چه اشکالی داره که زبان اجرای پروژه هم فارسی و هم انگلیسی (دو زبانه باشه)؟

دوستان هر وقت به نتیجه رسیدن به بنده هم اطلاع بدن تا جایی که بتونم کمک میکنم در بخش برنامه نویسی Network و GDI+ هم میتونم کمک کنم
    موفق باشید.

کاربر دائمی آواتار kablayi
    محل زندگی
    شیراز
    سلام علیکم ...
    آقا نطرات خیلی زیاده :
    یکی میگه ساده باشه ...
    یکی میگه جوری باشه که نشه از اون سوء استفاده کرد ...
    یکی دیگه میگه Offline -Online باشه ...
    یکی میگه جنبه آموزشی داشته باشه ....
    یکی میگه دیتا بیسش SQL باشه ...
    یکی دیگه میگه .... .... .... .... .... .... ... ... و و و و و و

به نظر من باید روی یه پروژه ای کار کرد که کلیه شرایط بالا را داشته باشه ...
    پیشنهاد من اینه‌:
    یه پروژه مثلا.... مثلا .... اووووووووووم تاکسی تلفنی آنلاین که هم Winapp باشه هم Webapp که فکر کنم تمام شرایط بالا رو داره ... حالا عرض میکنم چرا ...!!!!!!
    1- اولا اینکه ساده است ...
    2- نمیشه از اون سوء استفاده کرد چون برنامه تاکسی تلفنی مثل نخوده تو آشه ... تا دلت بخاد فراوونه از همه رقم ...
    3- و چون جوری ساخته میشه که کاربر از طریق اینترنت تاکسی خبر میکنه عملا چیز غیر ممکنیه( در عالم واقعیت) و فقط جنبه آموزشی داره ... تازه شرایط Offline-Online هم محیا میشه ...
    3- خوب میمونه دیتابیس که اونم حله ... SQLServer
    4- و بسیاری امکانات دیگه ....

شاید الان دارین میخندین .... ولی من جدی گفتم .... با این حساسیت هایی که شما به خرج میدین به جایی نمیرسیم ....
    من با این پیشنهاد آمادگی خودمو اعلام میکنم .....

با آرزوی موفقیت ...

Question ایده

قبل از شروع باید یک عذرخواهی بکنم، گویا مطالب پست قبلی باعث نارحتی شده بود. که من در این پست عذرخواهی میکنم. اما اجازه می خواهم که نکاتی را مطرح کنم.
    اینکه روند تاپیک خوب ارزیابی میشود درست است اما زمان در انجام هر پروژه ای حتی نظر خواهی جزء لاینفک آن است. من در پست قبلی هم سعی داشتم که همین موضوع را بیان کنم. منظور من این بود که 4 ماه برای شروع و آشنایی زمان کافی ای است،الان زمان تعیین و اجراست. اما نظرات من :
    1) این تاپیک باید همواره جزء اولین تاپیک ها باشد تا بینندگان زیادی داشته باشد.
    2) تاریخی جهت ارسال نظرات و پیشنهادات بابت تعیین عنوان پروژه مشخص شود
    3) تاریخی جهت نظرسنجی در مورد موضوعات ارسالی مشخص شود.
    4) پس از مشخص شدن مراحل دیگری وجود دارد که آنها نیز ایده های خود را طلب میکنند.
    به نظر من اینگونه بهتر به نتیجه میرسید. البته اگر دوباره این مطالب کسی را ناراحت نکند. که به نظر من اگر از روی خیرخواهی به ان نگاه شود میتواند بیانگر مطالب خوبی باشد.
    برایتان آرزوی موفقیت میکنم.

ایده من برای پروژه :
    به نظر من بیائیم و برای همین فروم یک فروم WinApp بسازیم.اصولا به دلیل سرعت اینترنت خیلی زمان صرف میشه تا مطالب را جستجو کنیم یا بخوانیم و یا بفرستیم (مخصوصا برای کاربران جدید) حال اگر بتوانیم در اولین بار تمامی تغییرات را منتقل کنیم و در آخر نیز تغییراتی که خودمان انجام داده ایم را اسال کنیم خیلی میتوانیم از زمان و سرعت اینترنت خود بهره کافی را ببریم. (البته جزئیات این پروژه جای بحث داره)

نقل قول نوشته شده توسط *unos* مشاهده تاپیک
    یه 4 ماه دیگه صبر کنید فک کنم به جایی برسید .
    ببخشیدا ایرونیهای ما با کار تیمی کنار نمی یان
    سلام.
    کی گفته؟ حالا میبینی بچه ها خیلی خوب مشغول به کار میشن و یه پروژه عالی راه اندازی میکنن.
    به نظر منم sql 2005 باشه بهتره تا اکسس.

نقل قول نوشته شده توسط golagha_program مشاهده تاپیک
    من می گم یه ERP بنویسیم.جامع و کامل.
    من هم پیشنهاد نوشتن ERP را می دهم.(با توجه به نیاز شدید در ایران)
    البته خود من با بررسی هایی که در مورد این سیستم ها داشتم یک ERP اپن سورس بنام
    OpenBravo را پیشنهاد می دهم این ERP توسط تکنولوژی J2EE و بانک اطلاعاتی Oracle پیاده سازی گردیده است. تمامی سورس ها ،اسناد و حتی نمودار ERD مربوط به بانک سیستم در سایت این برنامه وجود دارد. تنها کاری که می بایست انجام دهیم اینست که با مطالعه اسناد آن و بررسی خود برنامه (Interface وSource که هر دوی آن ها قابل دانلود هسنتد) و انجام عملیات مهندسی معکوس برنامه را به زبان C#‎ برگردانیم. البته خود برنامه به صورت WebApp می باشد که این قسمت را نیز می توانیم از اساتید ASP.Net کمک بگیریم.
    لازم به توضیح می باشد که این ERP شامل امکانات زیر می باشد:
    1-لغت نامه مربوط به برنامه: شامل ابزار لازم جهت مدیریت برنامه(جداول، فیلد ها،فرم ها، اطلاعات و پردازش ها)
    2-قوانین کلی :شامل یکسری قوانین کلی که سیستم بر اساس آن عمل خواهد کرد.
    3-مدیریت خرید: شامل فعالیت هایی که یک کمپانی بر اساس آن خرید های خود را انجام خواهد داد(درخواست خرید،تحویل کالا و ...)
    4-مدیریت فروش: شامل فعالیت های فروش محصولات کمپانی(درخواست ،مالیات، مجوزها،کمیسیون، فاکتور و ...)
    5-مدیریت پرداخت:شامل فعالیت هایی مبتنی بر پرداخت و دریافتی ها(دفتر مالی،واریز وجه و ...)
    6-مدیریت کالا:شامل مدیریت محصولات و انبار داردی کالا(ورودی،خروجی،موجودی، مکان نگهداری و...)
    7-مدیریت مشتری :شامل تمامی نیازمندی های مشتری(CRM)
    8-مدیریت پروژه: شامل سازماندهی و تحویل پروژها (بودجه،هزینه ها،مراحل پروژه، خریدها ی مربوط و...)
    9-مدیریت مالی: شامل تمامی امور مالی و حسابداری(لیست حساب ها،مالیات،حساب درآمد ها و ...)
    10-خدمات: شامل تمامی امور جهت کنترل و مدیریت فعالیت ها
    11-دارایی: شامل تمامی دارایی های محسوس و نامحسوس ،ارزش گذاری، کسب سود و بدهی ها.
    12-مدیریت تولید:شامل مشاغل، ماشین ها ، بخش ها، دستور العمل ها، سفارشات ساخت و ...

اگر اساتید محترم مایل به ادامه همکاری در جهت پیاده سازی این ERP به زبان فارسی می باشند لطفا آمادگی خود را جهت تعیین برنامه زمانی و انتخاب متدولوژی نرم افزار اعلام نمایند.
    امیدوارم در انتها ی پروژه یک ERP فارسی با استفاده از پلت فرم NET.جهت استفاده در سازمان
    های ایرانی به انجام برسانیم.

کاربر تازه وارد
    محل زندگی
    تهران
    من کار گروهی رو خیلی دوست دارم. فقط اینکه نمی دونم می تونم مفید باشم یا نه. چون فکر میکنم دوستان خیلی ماهرترن. اما حتی اگرم کاری نکنم مشتاقم که حداقل در جریان کارها و روند پیش روی برنامه باشم. پیشنهاد من هم شروع یک database قوی و اصولیه. database واقعا جای کاروبحث دارهمرسی

کاربر تازه وارد
    محل زندگی
    تهران
    فکر چندان لازم نباشه یه تعریف جامع از پروژه همین ابتدای کار بکنیم. میشه ماژول های مختلفیو الان شروع کرد و.......ادامه ماجرا
    بذارین کار شروع بشه ، به مرور زمان تکمیل میشه.........انشاالله
    ما ایرانیا یه عادت بد داریم و اونم اینه که اگه 100 ساعت بهمون وقت بدن 90 ساعتشو برنامه ریزی میکنیم. این غلطه. باید شروع کرد. اولین شبکه جهانی رو که میشناسید. بدون ارسال خطا و هیچ امکان دیگه ای فقط packet ها رو ارسال میکرد. حالا کامل شده و شده این فروم و باقی ماجرا.......
    please start

کاربر دائمی
    محل زندگی
    Web
    با سلام به همه دوستان
    من هم خیلی وقت بود تو این فکر بودم که وقتش چنین پروژه هایی اینجا هم شروع بشه
    و از دوستان هم ممنون هستم که این ایده رو آغاز کردن و امیدوارم هر چه زودتر اجرایی بشه
    ولی چند نکته رو لازم دیدم هر چند از دیدگاه خودم بیان کنم
    1- پروژه های گروهی خودشم در مقیاسهای وسیع که شاید دها برنامه نویس دارن با هم کار میکنن یه کاریه که باید به نحو احسن و هوشمندانه مدیریت بشه
    2- چنین پروژه های اول باید توسط چندین نفر که واقعا اجحاف کامل به الگوریتم و ساختارهای برنامه ریزی دارن تحلیل و به صورت کاملا گویا و روشن به صورت چارتها به صورت کلاسیک در بیان
    3- چنین برنامه هایی نیاز به update پیوسته دارن بنابر این کلاسها باید به صورت مجزا در سطح والد و مکمل در سطح فرزند در بیان تا بشه به نحو احسن مدیریت و ارث بری کرد
    4-هر برنامه نویس به صورت منفرد یا به صورت گروهی وظیفه اجرا و تکمیل کلاسهای مجزا را باید داشته باشند یعنی این طور نباشه که همه روی یه برنامه به صورت مشترک کار بکنند
    5- و این نکته که به نظر من خیلی مهم و حیاتی هست ایجاد قاب یا فریم اولیه سیستم هست که باید به صورت هوشمندانه و دقیق طراحی بشه
    و چندها مسائل دیگر ...
    پس لطف کنن یکی از بزرگواران و استادان و پیشگامان برنامه ریزی مدیریت این پروژه رو عهده دار شن چو به نظر من وقتی یک راه و کاری شروع میشه درست و اصولی برداشتن اون قدم اول موفقیت کل پروژه رو تضمین خواهد کرد
    در آخر هم از همه دوستان واقعا تشکر می کنم که می خوان چنین کاری رو آغاز بکنن
    و امیدوار هستم که در این راه بتونم نقش خودم رو به نحو احسن انجام بدم
    موفق باشید

کاربر دائمی
    محل زندگی
    Web
    نقل قول نوشته شده توسط parand60 مشاهده تاپیک
    فکر چندان لازم نباشه یه تعریف جامع از پروژه همین ابتدای کار بکنیم. میشه ماژول های مختلفیو الان شروع کرد و.......ادامه ماجرا
    بذارین کار شروع بشه ، به مرور زمان تکمیل میشه.........انشاالله
    ما ایرانیا یه عادت بد داریم و اونم اینه که اگه 100 ساعت بهمون وقت بدن 90 ساعتشو برنامه ریزی میکنیم. این غلطه. باید شروع کرد. اولین شبکه جهانی رو که میشناسید. بدون ارسال خطا و هیچ امکان دیگه ای فقط packet ها رو ارسال میکرد. حالا کامل شده و شده این فروم و باقی ماجرا.......
    please start
    من از دوست خوبم تشکر می کنم که اینگونه مشتاق به انجام کار هستند
    ولی اشکال من و ... همیشه تو این بوده که کارها رو بدونه کارشناسی و تحلیلهای منطقی آغاز میکنیم آخر سرم تو وسطهای کار کار نیمه کاره بدون هیچ نتیجه ای تموم میشه
    پس الان هر چقدر تحقیق بشه بهتر از بعد ها خواهد بود
    موفق باشید

کاربر دائمی آواتار silentrise
    محل زندگی
    Tehran
    اقایون من نمیدونم چی کار می خواهید کنید ولی من قسمتهای کلاس نویسی رو می تونم در حد خودم به دوش بگیرم ...لطفا پس از نتیجه گیری من رو هم خبر کنید....
    با سپاس.

کاربر تازه وارد آواتار shgroup
    محل زندگی
    شاهرود
    این مشکل فقط توسط مدیر تاپیک حل می شه . مدیر باید یک موضوع کامل و جامع معرفی کنه و همه شروع به کار کنند ... لطفا زودتر شروع کنید ...

Smile

من فکر می کنم اگه یه پروژه ساده رو همون اول انتخاب می کریدین تا حالا تموم شده بود.
    بهتره یک برنامه خیلی ساده رو شروع کنیم و پیشنهاد من اینه که به صورت زیر سیستم از یکی سیستم کلی باشه. از یکیشون شروع کنیم...

مثلا برنامه انبار بنویسیم ، بعدش برنامه فروش که از اطلاعات برنامه انبار استفاده میکنه ، بعد اونم می تونیم برنامه حسابداریشو بنویسیم.

خلاصه پیشنهاد من اینه که برنامه انبار بنویسیم

کاربر دائمی
    محل زندگی
    فعلا خونه بابام
    من فکر کردم درباره پیشنهاد ها و به این نتیجه رسیدم که کاری کنیم که کمتر شده است
    پروژه اهای مثل انبار داری و ..... زیاد نوشته شده
    اگر دوستان مایل باشند یک سایت طراحی کنیم مثل گوگل سایت سرچ صفحات !!!!!!!!!!
    سایتی که حداقل سرچ فارسیش عالی باشه
    اگر دوستان مایلند بیان جلو
    این پیشنهاد به نظر سنجی گذاشته می شود و دوستان قبولی خود اعلام کنند

یا علی ...............

روز شنبه اول دیماه تمام موضوعاتی که گفته شده (چه درست چه غلط) به نظرسنجی گذاشته میشه و پروژه ای که درصد قابل قبولی آورد انتخاب میشه
    نکته 1: اگر هیچکدام رای کافی نیاوردند همه موافق هستید که به این نتیجه میرسیم که هنوز موضوع مناسبی برای این کار گروهی Open Source مطرح نشده!
    نکته 2: به رای گذاشتن به این معنی نیست که دیگه موضوعی پیشنهاد نشه.

لطفا تا اون روز تمام پیشنهاداتتون بنویسید.
    ممنون

نقل قول نوشته شده توسط once4ever مشاهده تاپیک
    روز شنبه اول دیماه تمام موضوعاتی که گفته شده (چه درست چه غلط) به نظرسنجی گذاشته میشه و پروژه ای که درصد قابل قبولی آورد انتخاب میشه
    نکته 1: اگر هیچکدام رای کافی نیاوردند همه موافق هستید که به این نتیجه میرسیم که هنوز موضوع مناسبی برای این کار گروهی Open Source مطرح نشده!
    نکته 2: به رای گذاشتن به این معنی نیست که دیگه موضوعی پیشنهاد نشه.

لطفا تا اون روز تمام پیشنهاداتتون بنویسید.
    ممنون
    کاملا موافق هستم. تا یکم دیماه مشخص بشه که کدام یک از پروژه های مطرح شده شروع بشه (با رای گیری) و یا اینکه هنوز موضوع مناسبی نیست و در سال جدید دوباره موضوع رو مطرح کنیم

کاربر تازه وارد آواتار shgroup
    محل زندگی
    شاهرود
    خوبه منم موافقم . اما به این شرط که این تاریخ تغییر نکنه .
    پیشنهاد من برنامه ای برای دبیرخانه (سازمان یا ارگان یا هر جایی مثلا دانشگاه ) فرقی نمی کنه ...
    البته باید کمی اطلاعات در مورد نیازهای یک دبیرخانه جمع آوری کرد .
    به نظر من یک پروژه جالب و جدید و پر محتوا می شه ...

کاربر دائمی
    محل زندگی
    Iran
    من کلیه نظرات ارائه شده را مشاهده کردم. هر کسی یه راه کاری داده و همه بدون استثناء از این طرح استقبال کردند. بعضی از ضعف کار تیمی تو ایران گفتند و بعضی دنبال موضوع گشتند و بعضی هم انتقاداتی داشتند.

اول اینکه هیچ کار تیمی بدون مدیر پروژه نتیجه مطلوبی نمی گیره ( مخصوصا کار تیمی که تعداد اعضاء زیاده و به قول بعضی دوستان فاصله ها زیاد) از اینرو معرفی یه مدیر که گروه رو هدایت کنه ضروریه
    تا حداقل برای شروع کار که انتخاب موضوعه. طبیعتا در این مورد مدیر سایت و در صورت عدم تمایل ایشان، یکی از پیشکسوتان مناسب به نظر می رسند.

نقل قول نوشته شده توسط hassan razavi مشاهده تاپیک
    کاملا موافق هستم. تا یکم دیماه مشخص بشه که کدام یک از پروژه های مطرح شده شروع بشه (با رای گیری) و یا اینکه هنوز موضوع مناسبی نیست و در سال جدید دوباره موضوع رو مطرح کنیم

دوم اینکه جهت عدم اتلاف وقت ، تمام سیستم های پیشنهادی بطور یکجا تعریف و با اکثریت ارا انتخاب شوند

من با web Ap موافقم

با اینکه در حال نوشتن 3 تا برنامه هم زمان هستم .
    می تونم کمی وقت بزارم

کاربر دائمی
    محل زندگی
    Web
    با سلام به همه دوستان عزیز
    من در حال اجرای یه پروژه موتور جستجو هستم که خیلی خوب هم داره پیش میره اگه واقعا میخواهید یه پروژه موتور جستجو رو به صورت Open Source شروع کنید من کاملا آماده هستم و همه جور آماده همکاری هستم فقط لطفا هر کاری رو میخواهید شروع کنید کاملا کلاسیک شروع کنید و از ریخت و پاش کد جلوگیری کنید که این هم با مدیریت جامع یکی از دوستان و پیشکسوتان حتما محقق خواهد شد

کاربر دائمی
    محل زندگی
    Web
    یه مساله ای هم که هست این همه پرسی شماست که من کمی با مشکل می بینم
    اگه واقعا می خواهید یه پروژه برنامه نویسی شروع کنید خوب برنامه نویس هم به زبان انگلیسی تسلط داره هم به فارسی که فرقی به حال برنامه نمیکنه من گزینه های خیلی مفیدتری رو میبینم که میتونستید به همه پرسی بزارید مثل پروژه desktop application باشه یا web application یا مثلا پروژه به چه زبان برنامه نویسی شروع بشه C#‎,vb,delphi,C++‎,php ,... که میتونست این اول راه خیلی از مشکلات و سوالات رو حل بکنه
    موفق باشید

Cool

نقل قول نوشته شده توسط scorpion_man مشاهده تاپیک
    اگه واقعا می خواهید یه پروژه برنامه نویسی شروع کنید خوب برنامه نویس هم به زبان انگلیسی تسلط داره هم به فارسی که فرقی به حال برنامه نمیکنه من گزینه های خیلی مفیدتری رو میبینم که میتونستید به همه پرسی بزارید مثل پروژه desktop application باشه یا web application یا مثلا پروژه به چه زبان برنامه نویسی شروع بشه C#‎,vb,delphi,C++‎,php ,... که میتونست این اول راه خیلی از مشکلات و سوالات رو حل بکنه
    موفق باشید
    فکر میکنم چون این تاپیک در تالار سی شارپ مطرح شده نظر مشترک دوستان در مورد زبان برنامه نویسی مشخص باشه.
    ...مرا به خانه ام ببر، اگرچه خانه؛ خانه نیست

نقل قول نوشته شده توسط scorpion_man مشاهده تاپیک
    موفق باشید
    در تایید فرمایش دوستمون، در چنین مواردی پیاده سازی بصورت Web based میتونه مفیدتر باشه. چون هرکس و از هر جایی میتونه مقدار پیشرفت کار رو ببینه و ...
    ...مرا به خانه ام ببر، اگرچه خانه؛ خانه نیست

انشاالله شنبه ظهر موضوعات به نظر سنجی گذاشته میشوند (با همکاری یکی از مدیران فروم)
    1. موضوعات بدون درنظر گرفتن درستی یا غلط بودن نوشته شدند
    2. میزان درصد قطعی هست نه اکثریت

موضوعات (به ترتیب تاریخ ثبت)
    _ برنامه برای شهرداری های کل کشور
    1
    _ برنامه حسابداری آنلاین
    1 2

CRM - Customer Relationship Managment
    1

_ فروم WinApp
    1
    2

_ دانشگاه مجازی
    _ کتابخانه انلاین
    1

Instace Messaging Service
    1

ERP
    1
    2

Email Client
    1

_ مدیریت کامل فروشگاه
    1
    2

_ پروژه موتور جستجو
    1

_ مجتمع تجاری مجازی
    1

پیشنهاد:
    - چند نفر به عنوان تیم مدیریت انتخاب بشوند که تمام موضوعات پوشش داده بشه و زمان تقسیم بشه (خیلی از دوستان و اساتید این تاپیک لایق نمیدونند نمیدونم چرا!! )

- برای اینکه باز تکرار نشه اینجا قسمت C#‎.net هست و زبان برنامه نویسی مشخص هست
    برنامه به احتمال زیاد از هردو قسمت win app و web app استفاده میکنه و لازم نیست که هرکسی به این دو موضوع مسلط باشه.

- به نظر من هنوز برای تشکیل گروه زمان احتیاج هست

کاربر تازه وارد
    محل زندگی
    teh
    خواهشمندم پیشنهاد بنده رو نیز اضافه نمایید:
    یک سایت که به صورت یک مجتمع تجاری مجازی عمل میکنه. یعنی برای فروشگاهها و شرکتها و خلاصه تمام جاهایی که به نوعی خدماتی ارائه میدهند بتوانند خدمات و اجناس خود را با تعداد و مشخصات لازم در آن ثبت کنند و مشتری با انتخاب نوع خدمات و سیستم پرداخت الکترونیکی با دادن آدرس آنرا دریافت کند. درسته که نمونه هایی از اون وجود داره اما ما این کارو به امید این میخوایم انجام بدیم که الکترونیکی شدن کارهای روزمره مانعی به نام نبود بودجه رو نداشته باشه. چون اگه این برنامه خوب جواب بده میشه در همه ی شهرها از اون استفاده کرد و کمکی برای پیشرفت جامعه باشه. بنده تفکرات زیادی در این مورد دارم که هر کی خواست میتونم بیشتر توضیح بدم. یادتون باشه که مشابه این وجود داره اما کار ما چون اپن سورسه خیلی فرق میکنه و واقعا میشه باهاش هم ما پیشرفت کنیم هم جامعه ی مصرف کننده.
    حالا هر پروژه ای که رای آورد منم پایه م.

کاربر دائمی آواتار سار
    محل زندگی
    تورین-ایتالیا
    من با CRM - Customer Relationship Managment موافقم.
    بد نیست دوستان هم یه برسی رو CRM بکنن

کاربر دائمی آواتار ARA
    محل زندگی
    Bad Sector

Cool

خوب کجا باید نظر بدیم

صندوق رای کو پس
    فیلم برداران و خبرنگاران کجا که از رای انداختن من عکس بگیرند

دوستان عزیز خوب یک رای گیری بگذارین اون بالا دیگه

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر

تاپیک های مشابه

1. معرفی ERP Open Source فارسی