ممنون از همه دوستان. خیلی خلاصه:
1. کاری در این سطح اگر درست و محکم شروع نشه همون بهتر که شروع شدنش زمان زیادی بگیره تا نتیجه مطلوب داشته باشه. من خودم قرار نیست اینکارو رو هوا شروع کنم!
2. دوستان پستهای قبلی رو نگاه کنید و ببنید چند پست موضوع پیشنهاد دادند؟! چند پست راجب آخرین نظر من ابراز نظر کردند؟ (زبان پروژه به انگلیسی)
3. اگر پروژه ای یا نظر خوبی دارید پس بیان کنید یا ارسال کنید تا بقیه راجب اون موضوع نظر بدهند و (روی سخنم با یکی از شما هاست و ببخشید بیان میکنم) اگر خیلی نگران هستید که پروژه اتون خودتون مدیریت کنید، من جایی ننوشتم که من میخوام مدیر پروژه باشم :) (از بقیه دوستان عذر میخوام)
4. از این به بعد از دوستان میخوام که فقط یا یک موضوع پیشنهاد بدهند و 3 4 خط راجب مزیتش توضیح بدهند تا اینجا به رای گیری گذاشته بشه و یا اینکه اگر پروژه برای شروع آماده دارند یا میتونند آماده کنند اونو اینجا بگذارند بقیه نظر بدهند.
5. برای مدیر پروژه هم رای میگیریم! حتما چند ماه دیگه هم تا زمان شروع شدن اضافه میشه
دلیلی نداره وقتی هنوز پایه و پله اول کار مشخص نشده شروع بکار کرد اونم فقط برای اینکه 4ماه از بیان طرح گذشته!! گفتم این کار برای اولین بار هست تو این سطح و به این شکل میخواد انجام بشه و بنظر من ارزشش داره که زمان ببره اما انجام بشه. نداره؟
پیشنهاد من: مدیریت کامل فروشگاه - حسابداری (انبار و فروش) سفارش آنلاین ارسال صورتحساب مشتریها و ...
مواردی که به اکثریت رسیده (اگر مخالفی هست میتونه بیان کنه)
بانک اطلاعاتی sql server 2005
پروژه بصورت آنلاین آفلاین انجام بگیره
فعلا درمورد زبان پروژه با توجه به پست قبلیم نظر بدید. چون واقعا موضوعات به شکلی نبودند که تو نظر سنجی قرار بگیرند.
امیدوارم موضوعات به زودی به حدی برسند که وارد رای گیری بشن
من روند این تاپیک مثبت میبینم گرچه خیلی کند پیش میره اما ارزش داره :)
این نظر برای من نیست و هرکس هرجوری که خواست میتونه جای دیگه بیان کنه و شروع کنه امیدوارم موفقیت آمیز باشه
ممنون