راستش من خودم اون لینکارو نگاه نکردم. :oops: ولی یکی دوتاش به چشمم آشنا اومد و تا جایی که یادم میاد در مورد MySQL هم مطلب داشتعباس جان، اون لینک ها که توش mysql نبود
من جانبداری مایکروسافت رو نکردم و نمیکنم. به قول خودت چی ازش بهم رسیده که بخوام جانبداریش رو بکنم. ولی با مخالفت و دشمنی بی دلیل با مایکروسافت هم مخالفم. حتی اگر بر فرض به قول شماها مایکروسافت انحصارگره، اگه دزده، قاتله یا هر چیز دیگه این دلیل میشه که هرچی داد بیرون ندیده بگیم آشغال و مزخرفه یا تقلیده؟. واقعا این منطقیه؟لطف کن اینقدر جانب داری این مایکروسافت رو نکن. آخه چی از اون بهت رسیده.
اما در مورد این بحث به نظر من نیاز نیست که آدم بشینه همه چیز رو آزمایش کنه تا ازش سر دربیاره. اصلا توی بعضی موارد آزمایش غیر ممکنه. اما اونقدر کتاب، مقاله و اظهارنظر وجود داره که آدم میتونه از لابلای اونها به حقیقت برسه. نهایتا هیچ یک از این محصولات بر دیگری برتری مطلقی نداره هر یک در زمینهای بر دیگری چربش داره، در بعضی زمینهها هم برابر هستند. و هرگونه اظهارنظر جز این دور از منطق و واقعیت خواهد بود.
خب با بررسی جمیع جهات هرکس هر کدوم رو که مناسب حال خودش ببینه انتخاب مبکنه. همون طور که فرضا شما MySQL رو پسندیدی و من SQL Server مایکروسافت رو.
در نهایت به قول استاد اینپرایز (در حقیقت به قول هم ولایتی عزیز خودم سهراب :roll: ) کار ما شاید این است که میان گل نیلوفر و قرن پی آواز حقیقت بدویم. انقدر از این بحثها کردیم چی گیرمون اومد. فقط اعصاب خودمونو داغون کردیم. دوستیها و رفاقتها بالاتر از این حرفهاست. من اگرچه MySQL کار نیستم ولی MYSQL کاران رو دوست دارم :kiss: