سلام خسته نباشید
من خودم زمانی خیلی تو حال و هوای ACM بودم(خیلی خوبه، خدا را شکر کنید چون عالمیه، هیچ جای دیگه پیدا نمی شه) خلاصه این که الان به دلیل مشغله های زیاد فرصت ندارم ولی چند تا پیشنهاد دارم باشد که آنها را بخوانید اگر کمکتان کرد که ما را دعا کنید و اگر تنها وقتتان را گرفت من حقیر را ببخشید:
1- سوالات را به همان شکل انگلیسی که هست قرار دهید( نیاز نیست حتما عکسش نمایش داده بشه، همون انگلیسی را کپی کنید یا لینک بدهید). خلاصه بزارید بچه ها با متن انگلیسی challenge داشته باشند.
2- برای هر سوال یک وقتی را بذارید مثلا دو روز و بعد از اون در مورد جواب بحث کنید.
3- فرمت ورودی و خروجی را هم در اختیار همه قرار دهید (فایل های ورودی و خروجی) که شامل همون تست کیس های آورده شده در صورت سوال باشه.
4- پس از اتمام وقت مزبور متن فارسی را قرار دهید و درباره ی منظور سوال بحث کنید. سوال هایی یافت می شند که نکته ی اون ها منظور سوال هست از اونجا به بعدش آسونه.
5- بهترین و بهینه ترین جواب را هم در سایت قرار دهید تا همه اشکالات خودشون را بفهمند.
6- برای برخی از سوال ها لازم می شه که روش ها و تکنیک هایی بررسی شوند سعی کنید با معرفی منابع و خوندن اونها راههای جدید و جالب را بیاموزید.(دکتر قدسی یک کتاب در زمینه ی الگوریتم ها داره که می تونه مفید باشه)
7- اگه از سوالاتی استفاده کنید که توی سایت ها یی که مسابقات برگزار می کنند و به صورت آنلاین سوالات را کامپایل می کنند بهتره چون زحمت تست کردن پاسخ بچه ها هم میفته گردن اون سایت ها . یکی از این سایتها اینه:acm.zju.edu.cn ولی تعداد دیگری هم وجود داره.
8- این هایی که گفتم همه پیشنهاد بودند ممکنه بگید اگه بخواهیم این طوری کار کنیم که هفته ای یه سوال هم حل نمی شه ولی می خوام بهتون بگم تو این راه باید زمان زیادی بزارید و نظم زیادی هم داشته باشید به مرور زمان سرعت پیشرفتتون زیاد می شه.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
امیدوارم تو کارتون موفق باشید. من دیگه شاید موفق به سر زدن به این پست نشم ولی اگه خواستید با من تماس بگیرید :
ایمیل:molla_ahmadi@yahoo.com
بلاگ: blog.itpars.ir