نمایش نتایج 1 تا 21 از 21

نام تاپیک: نحوه فارسی کردن اتوماتیک فرم

Tick نحوه فارسی کردن اتوماتیک فرم

من میخواهم پس از اجرای فرم زبان برنامه اتوماتیک در اکسس فارسی شود . البته با alt+shift راست اینکار شدنی است ولی میخواهم اتوماتیک با اجرای برنامه تحت اکسس فارسی شود که بتوان فارسی تایپ کرد ؟ چکار کنم؟ - میتوانید از سایت من برنامه رایگان دریافت کنید آدرس: www.geocities.com/javad490

کاربر دائمی آواتار انگوران
    محل زندگی
    كرج
    خصوصیت keyboard language همه فیلدهات رو به فارسی تغییر بدی مشکلت حل می شه

کاربر دائمی آواتار mohsenna30ri
    محل زندگی
    اردکان
    به همین سادگی که آقای انگوران گفتند!

متشکرم . ولی در اجرای کوئری دوباره انگلیسی میشه؟ میخواهم هنگام اجرای کوئری هم فارسی باشه که اطلاعات فارسی وارد بشه

کاربر دائمی آواتار mohsenna30ri
    محل زندگی
    اردکان
    شما واسه هر فیلد اینکار رو انجام بدین
    بدین صورت که همه فیلدها رو تو اون فرم انتخاب کرده و خصوصیت keyboard language اون رو فارسی کنید

باعرض معذرت منظوراقاجواد باز مثل قبل تبلیغ سایت خودشه نه چیز دیگر....

همه فیلد ها فارسی هستند ولی وقتی گزارش و یا qouery را اجرا می کنم و از من برای جستجو ی مطلبی سئوال می کند مجددا زبان کیبرد انگلیسی میشود . می خواهم از ابتدای اجرای برنامه تا انتها زبان کیبرد فارسی بماند؟ لطفا راهنمائی کنید

کاربر دائمی آواتار مهدی قربانی
    محل زندگی
    تهران
    دوست عزیز اگر در فرم خصوصیت Keboard Language رو به فارسی ست کرده باشید مادامی که در اون فرم قرار دارید و برنامه باز هست فارسی برقراره و نباید تغییری اتفاق بیفته مگر اینکه بصورت دستی زبان تغیرر داده بشه یا اینکه یک بار از برنامه خارج بشین و دوباره بازش کنید .

کاربر دائمی آواتار انگوران
    محل زندگی
    كرج
    زمانی که پارامتری رو برای کویری تنظیم می کنیم زمان اجرای کویری کادری باز میشه و ورود اطلاعاتی رو از ما می خواد منظور دوستمون ظاهراً فارسی کردن این کادره .

محل زندگی
    تهران
    نقل قول نوشته شده توسط انگوران مشاهده تاپیک
    زمانی که پارامتری رو برای کویری تنظیم می کنیم زمان اجرای کویری کادری باز میشه و ورود اطلاعاتی رو از ما می خواد منظور دوستمون ظاهراً فارسی کردن این کادره .
    سلام
    فکر می کنم با کمک این تابع API خواسته دوستمون برآورده بشه . البته اینطور که من متوجه شدم ایشون در نظر دارن که کاربر کلاً با زبان فارسی ثبت اطلاعات انجام بده .
    این کد رو به رخداد On Open فرم استارت آپ برنامه اضافه کنید بنابراین وقتی برنامه باز بشه زبان سیستم شما به فارسی تبدیل میشه و در خلال کار با برنامه اگر زبان دستی تغییر داده نشه تا انتها فارسی باقی خواهد بود حتی در زمان ورود داده درخواستی از سمت Query .

Private Declare Function ActivateKeyboardLayout Lib "user32" (ByVal HKL As Long, ByVal flags As Long) As Long
    Private Sub Form_Load()
    Call ActivateKeyboardLayout(1, 1)

End Sub

Smile متشکرم ولی

با تشکر از پاسخ شما . مشکل تا حدودی حل شده . ولی وقتی فرم یکبار باز و بسته میشود زبان کیبرد دوباره در بار دوم باز شدن فرم انگلیسی میشود و در بار بعد فارسی میشود و متناوب این عمل با باز و بسته شدن فرم تکرار میشود . لطفا اگر نیازی به تغیر کد است اعلام فرمائید. www.geocities.com/karajjavad

Cool متشکرم ولی

با تشکر از پاسخ شما . مشکل تا حدودی حل شده . ولی وقتی فرم یکبار باز و بسته میشود زبان کیبرد دوباره در بار دوم باز شدن فرم انگلیسی میشود و در بار بعد فارسی میشود و متناوب این عمل با باز و بسته شدن فرم تکرار میشود . لطفا اگر نیازی به تغیر کد است اعلام فرمائید.

محل زندگی
    تهران
    نقل قول نوشته شده توسط javad490 مشاهده تاپیک
    با تشکر از پاسخ شما . مشکل تا حدودی حل شده . ولی وقتی فرم یکبار باز و بسته میشود زبان کیبرد دوباره در بار دوم باز شدن فرم انگلیسی میشود و در بار بعد فارسی میشود و متناوب این عمل با باز و بسته شدن فرم تکرار میشود . لطفا اگر نیازی به تغیر کد است اعلام فرمائید.
    سلام
    دوست گرامی اگر یک بار هم سئوال میکردید بنده جواب میدادم نیازی نبود سئوالتون رو چندین بار تکرار کنید لطف کنید و پستهای اضافه ای رو که ایجاد کردید حذف کنید تا تاپیک سر و سامون پیدا کنه . اما در مورد سئوال خدمتتون عارضم که اونجوری که من بررسی کردم نباید مشکلی پیش بیاد این نمونه رو بررسی کنید کاملاً درست عمل می کنه .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

Smile ممنون - تست میکنم

با تشکر از پاسخ شما - منظورم این است که کد فوق در اولین بار لود شدن فرم خوب عمل میکند وقتی فرم را می بندیم و دوباره باز میکنیم کیبرد انگلیسی میشود و دفعه بعد فارسی میشود و همینطور بطور متناوب این عمل تکرار میشود . یعنی با باز و بسته شدن فرم هر بار زبان فرم بطور متناوب انگلیسی و فارسی میشود . من میخواهم که از ابتدای اجرای فرم و برنامه نوشته شده با اکسس زبان کیبرد تا انتهای برنامه فارسی بماند . مگر اینکه کاربر بخواهد آن را به انگلیسی تغییر دهد. در هر صورت از پاسخ شما بسیار ممنون و فایل ضمیمه شما را هم چک می کنم . تکرار پیام من در بالا برای شما بدلیل کند بودن سرعت اینتر نت بود که چند بار مکرر کلیک کردم و متاسفانه پیام من تکراری ارسال شد که آنها را پاک کردم.
    www.geocities.com/karajjavad

Smile

از تمامی دوستان متشکرم . مشکل حل شد

نقل قول: نحوه فارسی کردن اتوماتیک فرم

با سلام خدمت دوستان
    من فرمي را در Access طراحي كردم كه غالبا با فونت هاي B نوشته شده اند (B titr, B mitra). بعد از يك سري جابجايي فرم ها از يك db به db ديگر، فونت ها به صورت واقعي خودشون نمايش داده نمي شن (شبيه فارسي Arial نشون داده ميشه) و ديگه قابل تغيير هم نيستن. در properties هم نام فونت درسته ولي تو Form View و Design به هم ريخته.
    خيلي ممنون

نقل قول نوشته شده توسط modareszade مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت دوستان
    من فرمي را در Access طراحي كردم كه غالبا با فونت هاي B نوشته شده اند (B titr, B mitra). بعد از يك سري جابجايي فرم ها از يك db به db ديگر، فونت ها به صورت واقعي خودشون نمايش داده نمي شن (شبيه فارسي Arial نشون داده ميشه) و ديگه قابل تغيير هم نيستن. در properties هم نام فونت درسته ولي تو Form View و Design به هم ريخته.
    خيلي ممنون
    سلام
    منم متاسفانه همچین مشکلی دارم اگه راهی هست لطفاً کمک کنید.
    سپاس

کاربر دائمی آواتار mazoolagh

نمونه و تصویر پیوست کنین

نقل قول نوشته شده توسط mazoolagh مشاهده تاپیک
    نمونه و تصویر پیوست کنین
    نمونه قرار دادم تو قسمت ریپورت ملاحضه کنید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

کاربر دائمی آواتار mazoolagh

1- تصویر؟؟
    2- نمونه فقط در حد نشون دادن مشکل - بدون هر آبجکت و کد اضافی!

من تو خونه فونت گزارشات و فرم رو درست کردم و در سر کار همون باقی موند
    نمیدونم مشکل از چی هست که اگه تو سرکار فونت رو در (فرم و یا گزارشات عوض میکنم مثلا میزارم b mitra یا نازنین اون فونت ها نمیشه.
    در هر صورت کارم راه افتاد ممنون

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •