نمایش نتایج 1 تا 40 از 42

نام تاپیک: نحوه ی ارتباط و پاس كردن مقادير ميان چند فرم ويندوز

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    نقل قول نوشته شده توسط خانم گل مشاهده تاپیک
    سلام. اول بگم که خیلی عالی بود . اگه میشد یه بار دیگه تشکر می کردم. انشااله امتحان فوق رو هردومون خوب بدیم.
    حالا یه سوال دارم . توی حالت دوم یعنی ارسال از فرم دوم به فرم اول ، فرم دوم رو showdialog می کنم اما نمی خوام از هیچ دکمه ای توی فرم دوم استفاده کنم. واضحتر بگم : وقتی از فرم اول روی یه textbox کلیک کردم واسم یه لیست توی فرم دیگه باز میشه که showdialog کردم. با کلیک روی هر کدوم از آیتمهای لیست می خوام لیست بسته بشه و آیتم مورد نظرم به textbox از فرم اول اضافه بشه حالا باید چیکار کنم؟
    سلام
    خواهش می کنم
    فکر کنم شما می خواین یه کاری شبیه به کاری که نرم افزار هلو انجام داده (برای انتخاب از لیست) انجام بدین
    دقت کنید که برای dialog کردن فرم حتما نیاز نیست که دکمه ای با خاصیت dialogResult داشته باشین
    شما می تونین به طور دستی مقدار dialogresult را برای فرم تنظیم کنید مانند کدی زیر

this.DialogResult = DialogResult.OK;

کنترل برنامه وقتی به خط فوق برسه فرم را اتوماتیک می بنده

نکته دیگه اینکه برای باز کردن فرم مربوط به لیست داده ها، استفاده از رویداد کلیک برای textbox جالب به نظر نمی رسه .معمولا یه shoertcut مثل F2 و ... تنظیم می کنند یا اینکه بعضا در رویداد KeyPreess یا keydown مربوط به textbox ، فرم لیست داده ها را show می کنند
    به نظر من استفاده ازF2 و نظیر آن بهتر است

دو نمونه برنامه براتون میفرستم. برای نمونه ببینید ولی بهینه کردنش با خودتون
    اولی بدون استفاده از dialogresult و دومی با استفاده از dialogrsult
    موفق باشید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

مجموعه آموزشی Asp.Net Core Mvc کاملا به زبان فارسی(21 ماژول و 15 ساعت فیلم آموزشی همراه با سورس کامل تمرینات و پروژه عملی انجام شده در طول آموزشی)
    مشاهده جزئیات در آدرس http://www.mkiani.ir/blog/content/53084

وب سایت : http://www.mkiani.ir
    پست الکترونیک : mkiani3000@gmail.com

موفق و پیروز باشید.
    مهدی کیانی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •