سلام. میخواستم کمی در مورد Jpeg و الگوریتم و نحوه ذخیره سازی اون صحبت کنم. آخه تحقیق پایان ترم من در مورد همین موضوع بود که بسیار لذت بخش بود. فکر کنم جای بحث روی این موضوع همین جا باشه. اگر کسی هست که بتونه کمک کنه یا علی
سلام. میخواستم کمی در مورد Jpeg و الگوریتم و نحوه ذخیره سازی اون صحبت کنم. آخه تحقیق پایان ترم من در مورد همین موضوع بود که بسیار لذت بخش بود. فکر کنم جای بحث روی این موضوع همین جا باشه. اگر کسی هست که بتونه کمک کنه یا علی
این دامین پارک شده.با سلام.
یه نگاهی به این سایت بنداز شاید چیزی دستگیرت بشه :
ضمیمه زیر رو بخون در باره سرآیند این دسته از فایلها اطلاعات کاملی داده
موفق باشی
آخرین ویرایش به وسیله vcldeveloper : یک شنبه 11 مرداد 1388 در 21:28 عصر دلیل: لینک موجود در عبارت نقل قول شده حذف شد
من میگم بیاین در مورد JPEG صحبت کنیم. مثلا از Quantization صحبت کنیم
از DCT و ZigZag .... .
میخوام یه بحث علمی کنیم
مثه اینکه استقبال نمیشه
بهتراز ویکیپدیا جایی رو سراغ دارید :
http://en.wikipedia.org/wiki/JPEG
http://en.wikipedia.org/wiki/Joint_P..._Experts_Group
http://en.wikipedia.org/wiki/Compari...s_file_formats
http://en.wikipedia.org/wiki/Exif
http://en.wikipedia.org/wiki/JPEG_2000
http://en.wikipedia.org/wiki/Image_compression
http://en.wikipedia.org/wiki/Image_file_formats
و ...
...مرا به خانه ام ببر، اگرچه خانه؛ خانه نیست
محمد جان متاسفانه اطلاعات در این زمینه کمه و اونم بخاطر کامپوننتهای آماده ای هست که الان تو دسترسه همه قرار داره دیگه کسی دنبال این چیزا نمیره ولی اگر اطلاعات جامعی داری بسمه ا... شروع کن منم یه مقدار اطلاعات راجع به PCX,TIFF,JPEG,MP3,SWF,FLIC,BMP,AVI دارم ولی فقط در سطح سرآیند اونا نه نوع و فرمت ذخیره.
مشتاقم به مطالعه نوشته های شما.
موفق باشی
آدرس صحیح اینه :
http://www.jpeg.org/
...مرا به خانه ام ببر، اگرچه خانه؛ خانه نیست
من بدلیل خوندن جزوه یکی از دوستان (درس محیطهای مالتی مدیا) علاقه شدیدی به الگوریتم، تاریخچه و اصول فرمتهای مالتی مدیا پیدا کردم. گفتم خوبه که با کمک همدیگه یه بحثی رو شروع کنیم. فکر کنم استقبال زیادی بشه. چون همونطو که جناب raravaice فرمودن بدلیل کامپوننتها و سورسهای آماده کسی دیگه زیاد خودش رو به زحمت نمی اندازه اما خیلی خوبه که یک برنامه نویس از ریزترین جزییات هم خبر داشته باشه. برا من که خیلی لذت بخش بود. بسم الله، امیدوارم با همکاری همدیگه به نتیجه مطلوبی برسیم.
فرمت [BMP] یکی از متداول ترین و صد البته یکی از با کیفیت ترین فرمتهای مربوط به ذخیره سازی عکسه که در تمامی سیستم عاملها و برنامه های گرافیکی از اون برای ذخیره عکس باکیفیت استفاده میشه. اما همونطور که همه میدونن هر چه کیفیت عکس بالاتر باشه به همون میزان حجم عکس نیز بالاتر میره. در دنیای امروزه که تمام سعی برنامه نویسان و شرکتهای نرم افزاری (و حتی سخت افزاری – نمونه اش هم مک ورلد 2008) به کم کردن حجم اطلاعات مربوط میشه، چقدر خوبه که با نحوه فشرده سازی و ذخیره سازی اطلاعات آشنا بشیم.
برای این کار ابتدا باید به بررسی روشهای فشرده سازی بپردازیم. همه ما توی سایتهای مختلف برنامه نویسی سورسهای رایگان الگوریتمهای فشرده سازی رو به اکثز زبانها دیدیم، نظیر هافمن، ریاضی، ERL و ... . اماینجا میخواهیم به بررسی تک تک و حتی گرافیکی این الگوریتمها و متدهای فشرده سازی بپردازیم.
از دوستان عزیزی که در این زمینه قادر به همکاری هستن صمیمانه دعوت به عمل میاد. بنظر شما اول به بررسی الگوریتمهای فشرده سازی بپردازیم یا از همان ابتدا به بررسی پروسه ذخیره سازی JPEG بپردازیم؟
فرقی نداره محمد جاناز دوستان عزیزی که در این زمینه قادر به همکاری هستن صمیمانه دعوت به عمل میاد. بنظر شما اول به بررسی الگوریتمهای فشرده سازی بپردازیم یا از همان ابتدا به بررسی پروسه ذخیره سازی JPEG بپردازیم؟
اطلاعات هرچی باشه اطلاعاته حتی کمش.
کسی نیست به یاری ما بشتابه
چه کمکی داداش من آخرش نفهمیدم شما می خواهید اطلاعات بدید یا بگیرید؟کسی نیست به یاری ما بشتاب
خیلی بحث جالبیه.
یک فایل bitmap به این صورت فشرده سازی می شه که تابع میاد pixel هایی رو که یک رنگ هستند مثلا یک address range براشون درست می کنه و اون مقدار رنگ رو به اونا اختصاص می ده. فک کنم اگه یک صفحه کلا یک رنگ باشه وقت Compress شدن خیلی سایزش کم بشه.
آره خیلی کم می شه، الان تست کردم ، از 750KB شد 1KB .
حالا می خواستم بدونم چرا JPEG رو وقتی فشرده می کنی سایزش کمتر که نمیشه بیشتر هم می شه؟ یعتی قبلا این سوال واشم پیش اومده بود ولی چون فرمت JPG رو نمیدونستم چجوریه دیگه بهش فکر نکرده بودم.
طبق قضیه shannon فشرده سازی اطلاعات محدوده و نمیشه بینهایت بار داده ها رو فشرده کرد. خود Jpeg هم تصاویر رو فشرده میکنه و بنابراین امکان فشرده سازی زیادی وجود نخواهد داشت.حالا می خواستم بدونم چرا JPEG رو وقتی فشرده می کنی سایزش کمتر که نمیشه بیشتر هم می شه؟
برای شروع، شما اطلاعاتی که بدست آوردی رو اینجا بذار تا یه نقطه شروع مشترک ایجاد بشه.کسی نیست به یاری ما بشتابه
آخرین ویرایش به وسیله whitehat : دوشنبه 20 اسفند 1386 در 23:13 عصر دلیل: ادغام دو پست
Jpeg روشی برای فشرده سازی تصویر هست که از آن حتی برای فشرده سازی تصاویر متحرک هم استفاده میشه. اگر میخواهید اطلاعات کاملی از Jpeg و فشرده سازی تصویر بدست بیارید بهتر که فصل 6 کتاب پردازش تصویر رقمی بترجمه دکتر مرتضی خادمی رو مطالعه کنید. زبان اصلی هم به اسم زیر هست
Digital Image Processing, Rafael C. Gonzlez, Richard E. Woods
سلام
من تازه عضو شدم ولی از همین لحظه ای که وارد شدم تونستم بوسیله سایت هایی که که معرفی کردین به نتیجه برسمخیلی ممنونم