نقل قول نوشته شده توسط Delphi KDE
چند نکته جالب ولی بی ربط به نقل از سایت WWW.Delphiir.com
به محض اینکه دلفی رو اجرا کردین یعنی قبل از اینکه لوگوی دلفی نمایش داده بشه کلیدهای Ctrl+Shift با هم فشار دهید نکته اینجاست که حالا یکی از دو عکس «لوگوی دلفی» و «تیم دلفی» به طور اتفاقی نمایش داده میشه. یعنی ممکنه عکس همیشگی نمایش داده بشه. پس اگر دفعه اول نشد ، دوباره امتحان کنید و اگر باز هم نشد نا امید نشید و دوباره امتحان کنید تا وقتی که عکسش رو ببینید. بستگی به شانستون داره.

چند تا راز جدید هم براتون مینویسم که به جالبی راز قبلی نیست ولی خوب رازه دیگه :

بعد از اجرا کردن دلفی، پنجره About رو از منوی Help باز کنید. حالا کلید Alt رو فشار دهید و در حالی که این کلید رو پایین نگه داشتین یکی از کلمات زیر رو تایپ کنید :
DEVELOPERS : لیست اعضای گروه تحقیق و توسعه (Research & Development)
TEAM : لیستی از کارمندان برلند که به نحوی در پروژه دلفی نقش داشتند.
QUALITY : لیست اعضای گروه کنترل کیفیت.
JEDI : تقدیر از پروژه JEDI (مخفف Joint Endeavour of Delphi Innovators) . در ضمن آدرس سایت JEDI هم به پنجره About اضافه میشه.
به محض اینکه دلفی رو اجرا کردین یعنی قبل از اینکه لوگوی دلفی نمایش داده بشه کلیدهای Ctrl+Shift با هم فشار
جالب بود داداش خوشمان آمد بازم از این کارا بکن

البته برو بچ چیزی برای ما باقی نگذاشتن ولی برا کامپوننت نویسها
Shift+Ctrl+b بزنید تا Explorering Classes باز شود سپس در قسمت خالی راست کلیک کرده و Property را انتخاب کنید و مطمئن شوید که Finish Incompelet Properties تیک خورده باشد سپس در هر یونیت که خاسته باشید کلاسی تعریف کنید و تمام جزئیات هم تایپ نشده باشد (جزئیات اصلی دلفی مثل Priviate,...) با زدن CTRL+Shift+C تمام چیزها را بطور خودکار قرار میدهید
البته اینکار برای عملیات غیر کامپوننت نویسی هم عمل می کند.
این مورد را MCMilad هم گفته من چیزی دیگه ای پیدا نکردم گفتم کاملش کنم