صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمایش نتایج 41 تا 80 از 82

نام تاپیک: پیاده سازی معماری 3 لایه در سی شارپ

کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    ۱ـ اسمه اینها دی.ال.ال نیست! دات نت اسمبلی هستند، دی.ال.ال در دات نت معنی نداره.
    ۲ـ قابلیت تبدیل دات نت اسمبلی به کد و یا برعکس ربطی به این موضوع ندارد. لایه ای کار کردن در مورد قسمت بندی برنامه است.
    ۳ـدلیل استفاده از هر لایه به صورت دات نت اسمبلی این است که هر لایه ممکن است که در ماشین و یا برنامه جداگانه‌ای استفاده بشند.
    ۴ـ اگر پروژه یک نفری‌ است، تمام کد را در یک جا ریختن به صورت مصنوعی لایه بندی کردن با استفاده از دات نت اسمبلی‌ها فرقی نداره، ولی اگر قراره پروژه ادامه پیدا کند و گروه‌هایه مختلف باهاش کار کنند باید درست و حسابی قسمت بندی بشد .

کاربر تازه وارد

دسترسی به لایه data access از لایه Business logic?!!!!

سلام
    با پیش فرض گرفتن چند اصل در معماری 3 لایه یک سوال داشتم:
    1- لایه ی Data Access مربوط به دستیابی به اطلاعات است پس دستورات مربوط به اتصال به پایگاه داده و اجرای StoredProcidure ها را در آن می نویسیم
    2-لایه ی business logic مربوط به چک کردن شرط ها و قوانین ست
    3-لایه ها هم به طور مستقیم با هم می توانند ارتباط داشته باشند نه برعکس یعنی لایه Data Access نمی تواند به لایه business logic دسترسی داشته باشد.

ما میخواهیم اطلاعاتی که کاربر وارد کرده را بخوانیم و چک کنیم که اگرID وارد شده توسط فرد موجود باشد بقیه ی اطلاعات را درDataBase ثبت کند
    حالا ما باید شرط موجود بودن ID را در لایه business logic بنویسیم .
    تا اینجاش درست.
    ولی چه جوری می تونیم در لایه Data Access بگیم که اگر شرط چک شده در لایه business درست بود بیا این دستورات رو اجرا کن و اطلاعات رو در دیتابیس Save کن؟
    لایه ها که برعکس نمی تونن به هم دسترسی داشته باشن؟

محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    نقل قول نوشته شده توسط shotshat مشاهده تاپیک
    سلام
    با پیش فرض گرفتن چند اصل در معماری 3 لایه یک سوال داشتم:
    1- لایه ی Data Access مربوط به دستیابی به اطلاعات است پس دستورات مربوط به اتصال به پایگاه داده و اجرای StoredProcidure ها را در آن می نویسیم
    2-لایه ی business logic مربوط به چک کردن شرط ها و قوانین ست
    3-لایه ها هم به طور مستقیم با هم می توانند ارتباط داشته باشند نه برعکس یعنی لایه Data Access نمی تواند به لایه business logic دسترسی داشته باشد.

ما میخواهیم اطلاعاتی که کاربر وارد کرده را بخوانیم و چک کنیم که اگرID وارد شده توسط فرد موجود باشد بقیه ی اطلاعات را درDataBase ثبت کند
    حالا ما باید شرط موجود بودن ID را در لایه business logic بنویسیم .
    تا اینجاش درست.
    ولی چه جوری می تونیم در لایه Data Access بگیم که اگر شرط چک شده در لایه business درست بود بیا این دستورات رو اجرا کن و اطلاعات رو در دیتابیس Save کن؟
    لایه ها که برعکس نمی تونن به هم دسترسی داشته باشن؟
    شماره ۲ شما کامل نیست!

2-لایه ی business logic مربوط به چک کردن شرط ها و قوانین ست. و بنابر ۳ به لایه داتا اکسس دسترسی دارد، یعنی اینکه اگر قوانین را چک کرد به لایه داتا اکسس دستور میدهد که اطلاعات را در داتبیس ثبت کند. اینکه اطلاعات چگونه در داتابیس ثبت میشود به لایه داتا اکسس مربوط هست.

بطور ساده این لایه BL هست که دستور گرفتن اطلاعات رو ارسال میکنه به لایه دیتا و با مقدیر بدست اومده به لایه خارجی اجازه میده و باز به لایه ی دیتا دستور ثبت اطلاعات میده

کاربر تازه وارد
    لایه business چه جوری می تونه به لایه data access بگه چه کاری بکنه
    من برای این کار از کلاس data access آبجکت می گیرم و پارامترهای لازم رو به لایه پاس می کنم
    اما اینجا باید چک کنم که آیا ID وارد شده در database من وجود دارد یا نه
    برای این کار باید data reader رو چک کنم برای این کار چون کار چک شدن باید در لایه business logic باشه و این لایه data reader رو نمی شناسه (چون در لایه data access تعریف شده) در لایه data accessچنین کاری کردم:

class DAL
    {

private bool _drz;
    public bool Drz
    {
    get{return this._drz;}
    set{this._drz = value;}
    }

public void Search(string UserName, string PassWord)
    {
    //conection to data base codes...
    dr = cmd.ExecuteReader();
    _drz = dr.Read();

}

و در لایه business :

class BLL
    {
    public void Search(string UserName, string PassWord)
    {
    DAL obj_DAL = new DAL();
    obj_DAL.Search(UserName, PassWord);
    if (obj_DAL.Drz)
    {
    MessageBox.Show("valid UserName or Password", "Correct", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Error);
    }
    else
    MessageBox.Show("Invalid UserName or Password", "Error", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Error);

}

حالا اگر آبجکت گرفتن از کلاس رو توی if بگذارم drz رو نمی شناسه و اگه بیرون باشه دستورات save کردن اطلاعات که در لایه data access نوشته شده انجام میشه!

امیدوارم گیجتون نکرده باشم و تونسته باشم مشکلم رو درست توضیح بدم.

محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    روش کارتان درست نیست
    به این مثال که در اینجا https://barnamenevis.org/showthread.php?t=81952
    گذاشتم یک نگاه بندازید،

محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    جناب آرژنگ مثالتون رو دیدم. میشه یک کم بیشتر توضیح بدید که کجای روش کارم غلطه؟
    یا یک خورده بیشتر راجع به مثالی که گذاشتید توضیح بدید لطفا
    من نگفتم روشتان غلطه، فقط اینکه یکمقداری درست نیست
    ۱)Drz را در لایه داتابیس تعریف کردید. معمولا تمام ابجکتهایه بیزینس را در لایه بیزینس تعریف میکنند (معمولا نه حتما).
    ۲) دارید از MessageBox.Show در لایه بیزینس استفاده میکنید، فرمهایه نمایشی متعلق به لایه گوئی هستد.
    ۳) شاید هم روشتان برایه شما معنی داره، شاید من روشتان را درک نمیکنم ، بنابر حرف من اگر روشتان برایه شما کار میکنه ترکش نکنید، بالاخره شما باید با روشتان مدت زیادی کار کنید و اگر یک روشی که برایه شما معنی نداره و مشکل میافرینه (هر چقدر هم بقیه از روشهایه خودشان تعریف کنند) را به روش خودتان که برایه شما کار میکند و درکش میکنید ترجیح بدید مشکلات بیشتری بوجود میاد.
    من میگم به روش مثالی که ضمیمه کردم یک نگاه بندازید و اگر به شما ایده میده که چطوری روشتان را بکار بندازید استفاده‌اش کنید.
    این مثالی که ضمیمه کردم در پائینش یک دگمه داره که چک میکند نام و فامیل وارد شده در داتابیس هستش و یا نه، مانند شما که میخواهید چک کنید که پسوردی در داتابیس هستش و یا نه.
    از خود کد توضیح‌ بهتر نمیتونم بدم ، به این مثال یک نگاه بندازید و اگر چیزیش به نظر شما معنی نمیداد بپرسید.
    من نمیگم که برنامه نویسی ۳ لایه حتما باید این شبیه این مثال باشه، این روشی که "من" بهش عادت دارم و اگر شما فکر میکنید تغییر لازم داره تا برایه شما کار کنه، عوضش کنید و یا فقط به عنوان یک ایده بهش نگاه کنید.
    شما پروژه‌ای که باهاش کار میکنید داتابیسش چیه؟ از داتا دزیگنر ویژوال استودیو هم برایه لایه داتا میتوانید کمک بگیرید.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

کاربر تازه وارد
    پروژه‌ای که باهاش کار میکنید داتابیسش چیه؟
    دیتابیس من sql هست. فکر کنم مثالهای شما دیتابیسش یک چیز دیگه است چون یکسری دستوراتش (مثل IDataBase,OleCbو...) تا حالا به گوشم نخورده بود که فکر کنم مال اینه که دیتا بیس شما متفاوته.
    دارید از MessageBox.Show در لایه بیزینس استفاده میکنید، فرمهایه نمایشی متعلق به لایه گوئی هستد.
    شما که گفتید messageBox باید در لایه GUI باشه، براساس تعریف وظایف لایه ها درسته ولی اگه بخوایم دقیقا طبق تعاریف پیش بریم باید چک کردن تمام شروط در لایه Business باشد ولی در مثال شما در لایه GUI شرطی را چک کرده بودید و براساس نتیجه ان messegebox گذاشته بودید.
    من این مشکل را اینطور حل کردم که در کلاسهایی که در لایه business دارم، شروط را چک می کنم و کلاسم یک return value ی boolean داره که بر اساس شرطی که چک شده true یا false می شود و در لایه Gui براساس T یا F بودن ان return value ی کلاس business ، پیام دلخواه صادر می شود.
    با این روش هر لایه طبق وظیفه تعریف شده اش عمل می کند ولی به نظر خیلی مسخره میاد که واسه اینکه messegeBox توی لایه Business نباشه یا چک کردن شروط توی لایهperesentation نباشه چند تا if اضافه تر بذاریم. اصلا این پارامتر پاس کردن های زیاد از این لایه به اون لایه باعث کندی برنامه و اتلاف منابع ما نمیشه؟
    مشکل دوم هم که در این روش دارم اینه که هر کلاس فقط می تونه یک پارامتر پاس کنه و فقط یک شرط را چک کند مثلا ما برای ثبت یکسری اطلاعات n تا شرط رو باید چک کنیم . مثلا username تکراری نباشه pass کمتر از 3 تا نباشه id فرد موجود باشه و و و
    حالا ما چه جوری می تونیم درست بودن همه این شروط رو با یک کلاس و یک return value نشان بدیم؟

نکته اول اینکه هر شرطی حتما نباید در لایه بیزینس چک شود
    بسیاری از شرایطی که جزو اصول برنامه هستند و اکثر به ساختار بانک یا گزارشگیریها و محاسبات مربوط میشه در بیزینس انجام میشه و نه خالی بودن یک تکست باکس
    درضمن بیشتر کار کنید تا این در ذهن شما قرار بگیره که میتونید تعداد زیادی پارامتر به یک تابع لایه بیزینس بدید و تمام شرایط اونجا چک شود و یک مقدار به شما برگرداند.
    به هرحال روش سه لایه برای مدیریت بهتر (مخصوصا در خطا گیری) و جلوگیری از استفاده کدهای تکراری هست.
    موفق باشید

محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    می دونم که خیلی بشتر باید کار کنم. اگر مثال ساده ای از معماری 3 لایه با C#‎ و دیتابیس SQL دارید لطفا بهم بدید چون دیدن مثالها خیلی به آدم کمک می کنه. بدون دیدن یک برنامه که با اصول صحیح نوشته شده آدم همیشه در اشتباه خودش می ماند و فکر هم می کنه که داره راه رو درست میره!
    دوست عزیز با این طرز فکرتان خیلی پیشرفت خواهید کرد. متاسفانه یک مثال ساده برایه معماری ۳ لایه نمیشه داد، چونکه مفاهیم زیادو مختلفی در این زمینه مهم هستند.
    برایه مثال، چک کردن اینکه کاربر لگین کرده و بستگی به اینکه در چه گروهی چه اختیاراتی داره ، مایکروسافت در دات‌نت ۲.۰ استفاده از پروفایلها را توصیه میکنه.
    معماریه ابجکتهایه بیزینسس لایر، داتا لایر و ... استفاده کردن از Application Blocks بهره میبرند،
    http://msdn2.microsoft.com/en-us/library/ms998572.aspx
    این لینک را یکی از استادان فرستاده بودند با عرض پوزش که پستشان را پیدا نکردم که بهش لینک بدم.
    http://msdn2.microsoft.com/en-us/library/ms978471.aspx

اگر الان دارید با یک پروژه کار میکنید شاید تمام این مفاهیم برایه پروژه شما زیاد باشد. میتوانید همین روشهایی را که استفاده میکنید بهتر کنید و در کنارش هم روشهایی را که مایکراسفت تجویز میکند را مطالعه کنید.

محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    نقل قول نوشته شده توسط amirreyhaneh مشاهده تاپیک
    سلام
    ایمیل من mfazari89@yahoo.com است.
    از آقای ارژنگ می خوام اگر ممکنه یه کم بیشتر توضیح بدند
    با تشکر
    با سلام،
    نمیدونم کدام قسمت را توضیح بدم، اگر در مورد برنامه نویسی لایه‌ای میخواهید یاد بگیرید :
    http://www.google.com/search?q=C%23+ntier
    برایه شروع و ایده گرفتن از http://asp.net/learn/data-access/ شروع کنید.

پروژه Duwamish هم http://msdn2.microsoft.com/en-us/library/ms978471.aspx

هم بدرد میخوره

محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    نقل قول نوشته شده توسط hassan razavi مشاهده تاپیک
    در بخش نمونه برنامه های همین تالار هم یه نمونه عالی هست
    لطفاً‌ آدرس دقیق بدید
    من نتونستم پیداش کنم

دوستان ببخشید. می دونستم که برنامه رو جناب ارژنگ خان گذاشتند ولی فکر می کردم تو نمونه برنامه ها باشه. کلمه "سه لایه" و ارسال شده توسط "ارژنگ" رو جستجو کردم و پیداش کردم. فکر کنم خودش باشه.
    https://barnamenevis.org/showth...A7%DB%8C%D9%87

نقل قول نوشته شده توسط اَرژنگ مشاهده تاپیک
    با سلام،
    نمیدونم کدام قسمت را توضیح بدم، اگر در مورد برنامه نویسی لایه‌ای میخواهید یاد بگیرید :
    http://www.google.com/search?q=C%23+ntier
    برایه شروع و ایده گرفتن از http://asp.net/learn/data-access/ شروع کنید.

پروژه Duwamish هم http://msdn2.microsoft.com/en-us/library/ms978471.aspx

هم بدرد میخوره
    آرژنگ جان لینک‌هایی که گذاشتی بیشتر مربوط به ASP بودند
    یعنی لایه سوم ASP بود
    مقاله‌ای یا پروژه‌ای داری که 3 لایه فقط در WinApp و DataBase باشد.
    ممنون
    آن لحظه که تنها اعتبار کسی که مساله ای را مطرح کرده است، شما را در اشتباه بودن ایده هایتان قانع کرد،
    آن لحظه،
    لحظه وداع شما با دنیای خلاقیت و پیشرفت خواهد بود. . .

برنولی

کاربر دائمی آواتار Masoud_TB
    محل زندگی
    Tehran
    اگر می خواهی برنامه نویسی Object Oriented رو شروع کنی به این وبلاگ یه سر بزن:

ttp://csharptuning.blogfa.com

راه درازی در پیش داری ولی به رفتنش میارزه

محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    نقل قول نوشته شده توسط razavi_university مشاهده تاپیک
    یعنی لایه سوم ASP بود
    ممنون
    برایه پروژه‌هایه WinApp از داتا بایندینگ چیزه بیشتری لازم نیست.

محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    نقل قول نوشته شده توسط Masoud_TB مشاهده تاپیک
    اگر می خواهی برنامه نویسی Object Oriented رو شروع کنی به این وبلاگ یه سر بزن:

ttp://csharptuning.blogfa.com

راه درازی در پیش داری ولی به رفتنش میارزه
    Object Oriented و برنامه‌نویسی لایه‌ای چیزهایه متفاوتی هستند ولی Object Oriented بدانه دانستن Design Patterns به تنهایی هیچ چی نیست.
    Object Oriented تازه شروع کار است و به دانستنش حتما میارزه.

نقل قول نوشته شده توسط خانم گل مشاهده تاپیک
    من یه نمونه دارم که از معماری سه لایه استفاده شده . البته نمیدونم به دردت میخوره یا نه؟ خواستم برات ضمیمه کنم اما خطم مشکل داره نمیتونم . اگه لازم داری mail بده واست بفرستم.

ممکنه برنامه ای که گفتید رو برای من SEND کنید.ایمیل من:
    erorarash_2020@yahoo.com

لطفا اگر کسی برنامه سه لایه داره برای منم SEND کنه ممنون می شم.ایمیل من:
    erorarash_2020@yahoo.com

محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    نقل قول نوشته شده توسط آرش2020 مشاهده تاپیک
    لطفا اگر کسی برنامه سه لایه داره برای منم SEND کنه ممنون می شم.ایمیل من:
    erorarash_2020@yahoo.com
    https://barnamenevis.org/showth...%8C#‎post429815
    این یک مثال ساده است، در اصل برایه برنامه نویسی ۳ لایه نیست ولی در برنامه نویسی ۳ لایه پیاده شده. برایه شروع و ایده گرفتن بد نیست.

کاربر دائمی آواتار Masoud_TB
    محل زندگی
    Tehran
    Design Pattern مفاهیم طراحی هستند به بیشتر به درد کسانی می خورد که می خواهند سیستم طراحی کنند.
    این که Object Oriented رو بفهمی پیش نیاز اینه که بخواهی الگو های طراحی رو بشناسی. خیلی خوشحالم که اینجا صحبت از الگو های طراحی میشه و البته امیدوارم که همونقدری که صحبت هم میشه ازش استفاده هم بشه.

اما باید بگم که هر برنامه نویسی باید Object Oriented Programming رو بدونه اما مفاهیم Object Oriented Analysis & Design به درد هر برنامه نویسی نمی خوره که Design Pattern و Analysis Patterns هم از اوناست.

باید به عنوان کسی که چندین ساله که تدریس سی شارپ رو برای موسسات و سازمان ها و افراد بسیار انجام داده باید بگم که متاسفانه ما هنوز به Object Oriented Programming مشکل داریم چه برسد به Design Pattern. و بنده شاهدم که 90 درصد کسانی که سر کلاس های Design Pattern می نشینن فقط به خاطر دریافت مدرک اون اومدند اگر فقط و فقط 15 درصد مطالب رو یاد بگیرند باید بهشون گفت دست مریزاد.

دوست عزیز اگر هدف آموزش است (نه ...) به کسی که تازه می خواد برنامه نویسی اصولی رو شروع کنه نباید انقدر مثال پیچیده ای مثل Design Pattern رو تو صورتش بزنیم که اصلا ناامید بشه و فکر کنه که هیچ. وقتی ما هنوز تو آموزش مفهوم کلاس و object مشکل داریم بیایم بگیم Abstract Factory چیه!!!

محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    اشکال OOP بدانه داشتن OODP مانند داشتن کلمات و دستور زبان خالی میماند. اگرچه تمام زبان را میشه با کلمات و دستور زبان ساخت ولی تا زمانی که کسی پاراگراف و یا یک داستان کامل را نخوانده باشد ، هرچی کلمات و دستور زبان هم بداند نمیتونه یک نوشته کامل سرهم کند.

خصوصیات Object Oriented Programming خودش محتوایه چندین نوع پترن است و در زمان برنامه نویسی Procedural که قدیمها رایج بود این خصوصیات را به شکل مصنوعی برنامه نویسی میکردند. منتها به خاطر فوایدی که داشتند از قسمت برنامه نویسی کشیدنشان بیرون و جزوه زبانشان کردند.

Design Pattern پیچیده نیستند، یاد گرفتن برنامه نویسی شئیگرا بدانه Design Pattern ها مانند یاد گرفتن زبان انگلیسی فقط با داشتن لغاتش و دستور زبان است، کسی تا مثلهایه سرهم کردن کلمات را در پاراگرافها و موضوعات کامل نبینید مگر زبان یاد میگیره؟

برنامه نویسی هم فرقی ندارد، اگر به یکی آجر چین را یاد بدیم باید بهش اینکه چطوری ۲ تا دیوار را کنار هم بگذارد را هم یاد داد (حالا لازم نیست اینکه ساختمان کامل خه ریختی میشد را بدانند، آرکیتکت برایه همین کار است.)

به جز پترنها ، ضد پترنها هم هستند (anti patterns) و کسانیکه که از هر دویه اینها خبر ندارند مدوما نه اینکه دوباره چرخ رو اختراع میکنند ، بله اشتباهش را درست میکنند، برایه مثال مدواما باید اینکه چرا نباید از یک کلاس استاتیک برایه رد و بدل کردن اطلاعات استفاده بشد را در همین فروم بارها سره و کله بزنیم، اینها حتا مفاهیم شئیگرائی را هم نمیفهمند و بعدش بدانه دانستن روشهایه درست استفاده از اصول شئیگرایی (Design Patterns) آستینهاشان را بال میزنند و میفتند به جانه کد.

نقل قول نوشته شده توسط odiseh مشاهده تاپیک
    سلام
    من خیلی دوست دارم این LINQ رو بشناسم میشه یه کم توضیخ بدی که فرقش با روش های قبلی چیه و چه حسنی داره؟
    یکی از بهترین مقاله ها ، مقاله خود hejlsbeg هست.
    من اونو به صورت pdf در اوردم و آپلود کردم . دوستان می تونن استفاده کنند.

have fun

مجموعه آموزشی Asp.Net Core Mvc کاملا به زبان فارسی(21 ماژول و 15 ساعت فیلم آموزشی همراه با سورس کامل تمرینات و پروژه عملی انجام شده در طول آموزشی)
    مشاهده جزئیات در آدرس http://www.mkiani.ir/blog/content/53084

وب سایت : http://www.mkiani.ir
    پست الکترونیک : mkiani3000@gmail.com

موفق و پیروز باشید.
    مهدی کیانی

این هم دو تا مقاله دیگه
    اولی مربوط به LINQ To Sql
    و دومی مروبط به LINQ To XML
    موفق باشید

مجموعه آموزشی Asp.Net Core Mvc کاملا به زبان فارسی(21 ماژول و 15 ساعت فیلم آموزشی همراه با سورس کامل تمرینات و پروژه عملی انجام شده در طول آموزشی)
    مشاهده جزئیات در آدرس http://www.mkiani.ir/blog/content/53084

وب سایت : http://www.mkiani.ir
    پست الکترونیک : mkiani3000@gmail.com

موفق و پیروز باشید.
    مهدی کیانی

نقل قول نوشته شده توسط odiseh مشاهده تاپیک
    سلام
    من خیلی دوست دارم این LINQ رو بشناسم میشه یه کم توضیخ بدی که فرقش با روش های قبلی چیه و چه حسنی داره؟
    جهت یک آشنایی مختصر :
    https://barnamenevis.org/showpo...7&postcount=75

این لینک خوبیه :
    http://blogs.msdn.com/charlie/archiv...log-index.aspx
    ...مرا به خانه ام ببر، اگرچه خانه؛ خانه نیست

An Example of a Multi Tier Architecture for Linq to Sql

نقل قول نوشته شده توسط اَرژنگ مشاهده تاپیک
    اگر دارید با دات نت ۳.۰ کار میکنید بیخیال این روشها دیگر قدیمی شدند، روشهایه جدید از LINQ استفاده میکنند.
    ...مرا به خانه ام ببر، اگرچه خانه؛ خانه نیست

محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    نقل قول نوشته شده توسط babak_delphi مشاهده تاپیک
    سوال در مورد برنامه چند لایه و درخواست نمونه بود ولی متاسفانه بحث منحرف شد.
    http://code.msdn.microsoft.com/multitierlinqtosql

3 Tier sample in C#‎

BARNAMEH NEVISI 3 LAYER

Red face نقل قول: پیاده سازی معماری 3 لایه در سی شارپ

من تازه دارم راجع به معماری 3 لایه چیزهایی یاد میگیرم
    یه جا خوندم که فقط لایه UI روی کلاینت ها قرار میگیره و دو لایه دیگه بر روی سرور هستند
    آیا این درسته؟
    در این صورت باید از socket programing استفاده کنم یا راه حل دیگه برای دسترسی به متدهای اون دولایه که روی سرور هستند وجود داره؟
    ببخشید اگه سوالم مبتدیانه هستش چون تازه کارم

نقل قول: پیاده سازی معماری 3 لایه در سی شارپ

واقعا این برنامه های نوشته شده تا حالا سه لایه است؟

ولاگ من در مورد برنامه های چند لایه حتما ببینید و ادامه دارد!!

نوشته های فنی و شخصی من

کاربر تازه وارد آواتار SAMANEH_E
    محل زندگی
    پشت Monitor

تو مباحثoopیکی از اجزا اون کپسوله سازی (یعنی نیازهای مسئله:property,method,field,.....)تو لایه بعد استفاده و به کارگیری از ایناست.

کاربر جدید آواتار Green Way
    محل زندگی
    تهران-کرج

نقل قول: نمونه برنامه های 3 لایه (فقط کاربردی)

سلام
    ممنون ازراهنمایی قشنگتون
    من دانشجوی ترم آخر کارشناسی هستم
    استاد تاکید دارن که برنامه نویسی پروژه سه لایه صورت بگیره
    من هیچ اطلاعاتی ندارم
    توی برنامه نویسی هم ضعیفم
    اونم سه لایه با سی شارپ باید باشه
    الان چند روزیه می گردم یه منبعی پیدا کنم که بتونه کامل کمک کنه اما اکثرا توضیح مختصر دادند
    و بعد از توضیح هیچ پروژه عملی ندیدم
    لطفا کتابی یا هرچی که فکر می کنین معرفی کنید بتونم بخونم یاد بگیرم
    سی شارپ رو دارم می خونم اما سه لایه نمی دونم به چه شکل هست.
    کمکم کنید
    ممنون

محل زندگی
    تهران-کرج

سلام
    ممنون از این همه راهنمایی ها ی خوبتون
    دانشجوی ترم آخر کارشناسیم
    پروژه آخرم باید با سی شارپ و برنامه نویسی سه لایه باشه
    هیچ اطلاعاتی ندارم . سی شارپ رو دارم می خونم اما نمی دونم برنامه نویسی سه لایه چطوری هستش
    لطفا کمکم کنید
    کتابی معرفی کنید که بتونم با خوندش برنامه نویسی سه لایه رو انجام بدم ممنونم
    آقای عسگری سایت بهم اجازه نمی ده بهتون پیام بفرستم مجبورم همین جا بنویسم.
    خواهش می کنم در مورد برنامه نویسی سه لایه کتابی جامع معرفی کنید. سی شارپ رو دارم می خونم ولی از این برنامه نویسی سه لایه سر در نمیارم. استاد هم سایت با سی شارپ و برنامه نویسی سه لایه می خواد . تازه LINQ رو هم ازمون می خواد . می خوام واقعا رو پروژه ام کار کنم . اما فعلا فقط توضیح در مورد سه لایه دیدم. مثل کتاب سی شارپ کتابی که بخواد در این زمینه کمک کنه پیدا نکردم. درمورد LINQ هم کمکم کنید. جسارت من رو می بخشید اما Gmail من اینه :Ameneh.Reza@Gmail.com
    می بخشید چاره ای نداشتم اینجا نوشتم
    آخرین ویرایش به وسیله Green Way : پنج شنبه 26 فروردین 1389 در 12:01 عصر

محل زندگی
    arjang8000@gmail.com

نقل قول: 3 Tier sample in C#‎‎

نقل قول نوشته شده توسط sasanazizi مشاهده تاپیک
    BARNAMEH NEVISI 3 LAYER
    این مثال خوبی نیست، GUI با داتابیس مستقیماً ارتباط دارد، برایه شروع یک مثال ساده به این
    https://barnamenevis.org/showth...137#post952137
    یک نگاه بندازید.

محل زندگی
    تهران-کرج

سلام
    خواهش می کنم کتابی رو معرفی کنید که از پایه توضیح بده
    من اصلا سه لایه نمی دونم به چه صورت هست.
    البته کتاب سی شارپ رو دارم می خونم
    با تشکر

محل زندگی
    arjang8000@gmail.com

نقل قول نوشته شده توسط razavi_university مشاهده تاپیک
    یعنی لایه سوم ASP بود
    ممنون
    این یک مثال ساده است که برایه شروع و راه انداختن بکار بیاد، https://barnamenevis.org/showth...137#post952137

محل زندگی
    arjang8000@gmail.com

نقل قول نوشته شده توسط Green Way مشاهده تاپیک
    سلام
    خواهش می کنم کتابی رو معرفی کنید که از پایه توضیح بده
    من اصلا سه لایه نمی دونم به چه صورت هست.
    البته کتاب سی شارپ رو دارم می خونم
    با تشکر
    لایه سازی برنامه نوشتن چیزی نیست که در یک کتاب باشد، اگر بشه که برنامه را به قسمتهایه منطقی تقسیم کرد و هر قسمت وظائف مشخصی را داشته باشند و حداقل مقدار وابستگی بینشان ایجاد بشه.
    برایه لایه بندی واقعی استفاده از WCF لازم است، ولی برایه یک مثال ساده یک لایه بندی منطقی به این مثال نگاه بندازید. https://barnamenevis.org/showth...137#post952137
    در همین توپیک لینکهایه زیادی به پروژه‌هایه مختلف فرستاده شده، ولی از زمانیکه این توپیک شروع شده بود تا الان روشهایه جدیدتری درآمدند که استفاده‌ازشان زمان میبره و نمیشه در یک کتاب جمعشان کرد، بعضی از تکنیکها به اندازه‌ای نوینند که هنوز کتابی درموردشان چاپ نشده.
    برنامه‌نویسی لایه‌ای بیشتر یک ایده‌ات تا یک روش بخصوص پیاده کردن، و بنا بر مختصات پروژه نحوه پیداه شدنش تغییر میکنه.

با سلام
    در مورد مفاهيم برنامه نويسي چند لايه بايد اينطور بگم كه ما پدوژه اي رو كه روش كار ميكنيم به معمولا سه بخش تقسيم بندي ميكنيم UI(View),dataAccess,Business
    تو UI تنها فرم هامون رو طراحي ميكنيم
    تو dataAccess دستورات مربوط به ديتابيس رو مينويسيم
    و تو Business رابط بين دو لايه بالا است
    اين معماري به صورت 4 لايه 5 لايه نيز وجود داره كه تقسيم بندي رو با جزئيلت بيشتري انجام ميده.
    در مورد مثال هم عرض كنم كه فعلا اين كار استاندارد خاصي نداره و معمولا سليقه اي انجام ميشه.

محل زندگی
    arjang8000@gmail.com

نقل قول نوشته شده توسط Freydoonk مشاهده تاپیک
    با سلام
    در مورد مفاهيم برنامه نويسي چند لايه بايد اينطور بگم كه ما پدوژه اي رو كه روش كار ميكنيم به معمولا سه بخش تقسيم بندي ميكنيم UI(View),dataAccess,Business
    تو UI تنها فرم هامون رو طراحي ميكنيم
    تو dataAccess دستورات مربوط به ديتابيس رو مينويسيم
    و تو Business رابط بين دو لايه بالا است
    اين معماري به صورت 4 لايه 5 لايه نيز وجود داره كه تقسيم بندي رو با جزئيلت بيشتري انجام ميده.
    در مورد مثال هم عرض كنم كه فعلا اين كار استاندارد خاصي نداره و معمولا سليقه اي انجام ميشه.
    پیاده‌ ریزیش ممکنه سلیقه‌ای باشد ولی خصوصیاتی را که خودتان نام بردید باید داشته باشد، اینهم را باید اضافه کرد که :
    GUI بر Business وابستگی دارد.
    GUI بر Database نباید وابستگی داشته باشد.(نمیتواند مستقیم با داتابیس ارتباط برقرار کند، و در مورد داتابیس هیچ اطلاعاتی نباید داشته باشد).
    Business بر Database وابستگی دارد.
    Business بر GUI نباید وابستگی داشته باشد.
    Database به Business و GUI نباید وابستگی داشته باشد.(به جز با اینکه کارهایه داتابیسی انجام بده هیچ اطلاعاتی در مورد بیزینس و یا گویی ندارد).

در مورد مثال هم عرض کنم، من یک مثال ساده برایه لایه بندی منطقی گذاشتم، حالا اگر روشی دیگر است که قابلیت حفظ داده و بازخاندنشان را داشته باشه و مقرارتی که در بالا نام برده شد را پیاده کند و به هر سلیقه‌ای پیاده شده باشد را هر کی که بتونه بفرسته بررسی کنیم.

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر

تاپیک های مشابه

1. این خطا یعنی چی؟
    نوشته شده توسط javad3151 در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 14 شهریور 1385, 10:56 صبح
  2. کلاس بندی و شی گرا کردن یعنی چی؟(توضیح مختصر)
    نوشته شده توسط active66 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 02 خرداد 1385, 17:19 عصر
  3. مشخص کردن محل قرار کرفتن مکان نما یا tab از طریق کد نویسی؟
    نوشته شده توسط oghab در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 16 آبان 1384, 19:05 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •