نمایش نتایج 1 تا 40 از 344

نام تاپیک: مرجع حل مشکلات زبان فارسی و سورسهای مربوطه

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    نقل قول نوشته شده توسط western مشاهده تاپیک
    دوستان سلام

با عرض پوزش از اساتید
    یه کنترل تاریخ شمسی که خودم نوشتم براتون گذاشتم
    تاریخ جاری سیستم رو به شمسی نشون میده ،البته خیلی ساده هستش اما درست کار میکنه امیدوارم به دردتون بخوره

طرز کار:
    مثلا برای قرار دادن تاریخ شمسی درون یک textbox

Text1.text = Miracle1.Shamsi

Miracle اسم کنترل تاریخ هستش و برای سایر استفاده ها مثل database و غیره هم دقیقا مثل بالا عمل میشه.

موفق باشید
    سلام
    من نتونستم تاریخی که انتخاب کردم در یک تکست باکس وارد کنم (در اکسس)و این ارور را میدهد
    Run time error '424
    object required
    چی کاری میبایستی انجام دهم ،راهنمایی کنید
    البته این هم بگم که ocx را توسط دستور regsvr32 رجیستر و سپس به رفرنس ها نیز اضافه کردم.

کاربر دائمی آواتار Aminch.pc
    محل زندگی
    تهران
    سلام
    من هم یک سؤال دارم. اول اجازه بدید که برنامم رو شرح بدم.
    برنامه ای در حال ساخت دارم که با بانکهای اطلاعاتی هستش. من چند تکست باکس دارم که می خوام اطلاعات داخل اون فارسی تایپ بشه. همچنین برای این کار از یک فونت فارسی مثلاً titr یا kamran استفاده کردم. حالا وقتی این برنامه رو توی یک کامپیوتر دیگه اجرا می کنم فونت titr چون توی اون سیستم وجود نداره نشون داده نمی شه و به جای اون از یک فونت دیگه استفاده می شه.
    حالا سؤال من از شما دوستان اینه که چطوری می شه از طریق برنامه نویسی یک فونت رو توی سیستم طرف کپی کرد که این مشکل حل بشه؟

نقل قول نوشته شده توسط Aminch.pc مشاهده تاپیک
    سلام
    من هم یک سؤال دارم. اول اجازه بدید که برنامم رو شرح بدم.
    برنامه ای در حال ساخت دارم که با بانکهای اطلاعاتی هستش. من چند تکست باکس دارم که می خوام اطلاعات داخل اون فارسی تایپ بشه. همچنین برای این کار از یک فونت فارسی مثلاً titr یا kamran استفاده کردم. حالا وقتی این برنامه رو توی یک کامپیوتر دیگه اجرا می کنم فونت titr چون توی اون سیستم وجود نداره نشون داده نمی شه و به جای اون از یک فونت دیگه استفاده می شه.
    حالا سؤال من از شما دوستان اینه که چطوری می شه از طریق برنامه نویسی یک فونت رو توی سیستم طرف کپی کرد که این مشکل حل بشه؟
    توی تاپیک زیر آموزش کار با یه Setup سازه خوب قرارداده شده.
    ازش استفاده کنید.
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=95510&highlight=%D8%A2%D9%85%D9%8  8%D8%B2%D8%B4

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •