نمایش نتایج 1 تا 40 از 58

نام تاپیک: Access to EXE

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    با سلام
    همانطور که دوستمان فرمودند این برنامه فقط از فایل mdb یا mde شما یک پکیج نصب می سازد که دو گزینه دارد 1- نصب برای اجرا روی سیستم هایی که access کامل روی آنها نصب باشد
    2- برای سیستم هایی که access روی آنها نصب نباشد برای همین access runtime را نصب و با تعریف یه سوییچ در انتهای شورت کات ایجاد شده ، آن را از طریق ران تایم اجرا می کند

همین
    بقیه امکانات که در نرم افزار Developer مشاهده می فرمایید مربوط به شمای فرم نصب است و این برنامه اصلا توانایی exe کردن فایل mdb یا mde را ندارد .
    برای همین همانطور که استاد صارمی فرمودند بهتر است از برنامه های بهتری که امکان فارسی در فرم نصب به شما می دهند استفاده کنید .

نقل قول نوشته شده توسط Mahsa Hatefi مشاهده تاپیک
    با سلام
    همانطور که دوستمان فرمودند این برنامه فقط از فایل mdb یا mde شما یک پکیج نصب می سازد که دو گزینه دارد 1- نصب برای اجرا روی سیستم هایی که access کامل روی آنها نصب باشد
    2- برای سیستم هایی که access روی آنها نصب نباشد برای همین access runtime را نصب و با تعریف یه سوییچ در انتهای شورت کات ایجاد شده ، آن را از طریق ران تایم اجرا می کند

همین
    بقیه امکانات که در نرم افزار Developer مشاهده می فرمایید مربوط به شمای فرم نصب است و این برنامه اصلا توانایی exe کردن فایل mdb یا mde را ندارد .
    برای همین همانطور که استاد صارمی فرمودند بهتر است از برنامه های بهتری که امکان فارسی در فرم نصب به شما می دهند استفاده کنید .

با سلام
    من مطلبی را در همین مورد از Help اکسس پیدا کردم که در این قسمت قرار می دهم:

About the global interface and Microsoft Office XP Multilingual User Interface Pack

Microsoft Office XP Multilingual User Interface Pack adds key multilingual capabilities to those already built into Microsoft Office by providing the translated text for the user interface, Help, wizards, and templates for Office programs. By using Office XP MUI Pack, you're working in the English version of Office, but you can view commands, dialog box options, Help topics, wizards, and templates in a familiar language.

Office XP MUI Pack also includes Microsoft Office XP Proofing Tools, which provides fonts, spelling and grammar checkers, AutoCorrect lists, and other tools that can help you create and edit Office files in the language of your choice.

When you change the language of the user interface or Help, you change it for all Office programs. Changing the language of the user interface does not change the file format of Office files that you save, nor does it change the program in any other way. You don't need a converter to open files. Some components of Office do not support changing the language of the user interface or Help

Office XP MUI Pack works with Office running on Microsoft Windows 98 or later and Microsoft Windows NT version 4.0 or later. Microsoft Windows 2000 provides the most support for the most languages, and it is recommended for extensive multilingual use.

Office XP MUI Pack is on its own CD and has its own installer. To obtain Office XP MUI Pack, see your system administrator

آیا برنامه ای که برای exe کردن اکسس یافت شده است ، همان Office XP MUI Pack است؟
    من در این مورد در سایت اختصاصی مایکروسافت جستجو کردم ولی هنوز نمی دانم چیزی برای دانلود وجود دارد یا خیر؟
    به هر حال اگر من هم مطلب تازه ای در این زمینه پیدا کردم در اختیار دوستان قرار خواهم داد.

تاپیک های مشابه

1. معرفی کتب آموزشی MS Access
    نوشته شده توسط koli در بخش Access
    پاسخ: 20
    آخرین پست: شنبه 31 فروردین 1392, 19:58 عصر
  2. کدنویسی در access
    نوشته شده توسط noosha_t در بخش Access
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 04 اسفند 1386, 17:27 عصر
  3. inbound access list & out bound access list
    نوشته شده توسط soroosh_i58 در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 2