نمایش نتایج 1 تا 40 از 40

نام تاپیک: آموزش WPF (مقدماتی تا پیشرفته)

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #17

    بخش دوم : زبان XAML ( قسمت آخر)

    رویداد ها در XAML :
    خوشبختانه، XAML تمهیدات خوبی برای تعریف و استفاده از رویداد های مختلف کنترل ها فراهم کرده است. نحوه تعریف یک رویداد در اسناد XAML به صورت زیر می باشد:



    EeventName="MethodName"



    به عنوان مثال در قطعه کد زیر رویداد کلیک برای یک دکمه تعریف شده است:



    <Button Name="testButton" Content="Click To Perform" Click="testButton_Click"></Button>



    همانطور که قبلا نیز اشاره شد، یکی از بزرگترین قابلیت های XAML، هوشمند بودن آن می باشد. به عنوان مثال در هنگام تعریف رویداد، XAML به صورت اتوماتیک، لیست تمامی رویداد های تعریف شده برای کنترل های قبلی را که قابل بایند شدن، برای کنترل جدید، باشند را به صورت لیست شده در اختیار شما قرار می دهد. در نتیجه به راحتی می توانید، چندین کنترل را به یک رویداد، بایند کنید.

    علاوه بر لیست رویداد های از قبل تعریف شده، گزینه دیگری نیز با عنوان <New Event Handler> موجود است، که با انتخاب آن می توانید، یک رویداد جدید برای کنترل مورد نظر ایجاد کنید.
    برای درک بهتر این موضوع به شکل زیر دقت کنید :







    همانطور که مشاهده می کنید، لیست کشویی در هنگام تعریف رویداد، برای دکمه قبل باز شده است. اما به دلیل اینکه قبلا هیچ رویدادی تعریف نشده است، که قابل بایند شدن به کنترل Button باشد، تنها گزینه موجود، تعریف یک رویداد جدید می باشد که با انتخاب گزینه <New Event handler> امکان پذیر می باشد. به محض فشردن کلید Enter بر روی این گزینه، یک رویداد در کلاس مربوطه ساخته می شود.

    حال اگر بخواهید، برای یک Button ، یک رویداد کلیک تعریف کنید، با لیستی که در شکل زیر نشان داده شده است، مواجه خواهید شد.





    همانطور که می بینید، به لیست قبلی یک گزینه دیگر اضافه شده است، که در واقع رویداد تعزیف شده برای button فبل می باشد. در این حالت، شما دو انتخاب می توانید انجام دهید:

    انتخاب اول : گزینه اول، یعنی <New Event handler> را انتخاب کنید، که در این صورت، رویداد جدیدی، صرف نظر از کلیه رویداد های قبلی برای دکمه دوم ایجاد می شود.

    انتخاب دوم : با انتخاب گزینه دوم، یعنی textButton_Click ، دکمه دوم را نیز به رویداد کلیک دکمه اول بایند کنید. که در این صورت رویداد جدیدی برای دکمه دوم ایجاد نخواهد شد.

    نکته :
    برای رفتن به رویداد تعریف شده موجود، دو راه وجود دارد. یا اینکه به کلاس مربوطه که رویداد، در آن تعریف شده است بروید، و رویداد مورد نظر را جهت کد نویسی پیدا کنید. راه دوم، راست کلیک کردن بر روی نام متد مشخص شده برای رویداد، و انتخاب گزینه Navigate To Event handler می باشد. این موضوع در شکل زیر نمایش داده شده است







    *******************
    با اتمام شدن این پست، مقدمات لازم برای شروع کار و برنامه نویسی با WPF را فرا، گرفتید. از پست بعدی انشاءالله، با شروع از مبحث طرح بندی (Layout) که از اولین و اصولی ترین و همچنین مهمترین مفاهیم WPF می باشد، برنامه نویسی با WPF را آغاز خواهیم کرد.
    ***********
    چنانچه می خواهید نمونه کد هایی را که از قسمت های بعدی ارائه میشوند را بر روی کامپیوتر خود اجرا کنید و نتیجه را مشاهده کنید، ویژوال استودیو 2008 را چنانچه هنوز بر روی PC خودتان نصب نکرده اید، نصب کنید.
    تا فرصت بعدی حق نگهدار همگی
    مهدی کیانی
    آخرین ویرایش به وسیله Mahdi.Kiani : سه شنبه 03 اردیبهشت 1387 در 11:23 صبح

    مجموعه آموزشی Asp.Net Core Mvc کاملا به زبان فارسی(21 ماژول و 15 ساعت فیلم آموزشی همراه با سورس کامل تمرینات و پروژه عملی انجام شده در طول آموزشی)
    مشاهده جزئیات در آدرس http://www.mkiani.ir/blog/content/53084


    وب سایت : http://www.mkiani.ir
    پست الکترونیک : mkiani3000@gmail.com

    موفق و پیروز باشید.
    مهدی کیانی


برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •