خوب حقیقتش اینه که من خیلی راجع به Chm فایلا اطلاعات نداشتم ولی فهمیدم که اگه برنامه chm maker انتخابی یک سری موارد رو در نظر گرفته باشه مشکلات فارسی فایلهای chm حل می شه .. مثلاً با این help & manual با تغییراتی که به صورت دستی داخل html code صفحات اعمال کردم مشکل راست به چپ بودن و مشکلات مربوط به فارسی انگلیسی تایپ کردن حل شد .. با انتخاب ها و تنظیمات درست در Project properties مشکلات مربوط به search و index و نمایششون به صورت فارسی حل شد. این نرم افزار هم امکان انتشار با چندین فرمت رو فراهم کرده حتی ms help 2 که فرمت مربوط به vstudio help هه رو هم داره .. جالبیش اینه که فقط chm هست که تقریباً درست فارسی می شه و برای مقصود ما کارایی داره .. و تنها یک اشکال خیلی کوچیک در موقع چاپ داره که در header که شماره صفحه رو می زنه می یاد caption فارسی مربوطه رو هم دوباره در سر صفحه چاپ کنه که نمی دونم چرا اونو چپر چلاق چاپ می کنه (برای این می گم دوباره که تو خود متن caption مورد نظر رو درست چاپش می کنه) و متن اصلی و باقی مطالب هم به درستی چاپ می شن .فرمت pdf اش که اصلاً unicode رو support نمی کنه .. فرمت Winhelp اشم کمی تو نمایش مشکلات ایجاد می کنه
نمونه help مربوط به visual studio رو دیدم حالا این فرمت MS help 2 حتی اگه با فارسی درست کار کنه ما که نمی تونیم واسه هر مشتری ای بریم ویژوال استودیو رو نصب کنیم و درددسر رجیستر شدن اینا داره شاید این فرمت برای خود برنامه نویسا عالی باشه ولی فکر نمی کنم به درد مشتری هایی که قراره با نرم افزارهای آماده کار کنن خیلی مورد مناسبی باشه ..
حالا می خوام بدونم شما تونستین document فارسی رو با نرم افزاری که معرفی کردید با فرمت MS help 2 منتشر کنید و index و search و نمایشش و چاپش درست صورت بگیره .. و آیا تونستید طوریInstaller واسش درست کرده باشید که رو یه کامپیوتر معمولی که visual studio روش نصب نیست، نصب شه و راحت کار کنه؟
اگه واقعاً چنین موردی رو تونستید پیاده سازی کنید اجازه بدید من هم بدونم چون من دنبال بهترین روش می گردم .. برای اینکه کاربرا به راحتی باهاش کار کنن و جواب سوالاشونو بگیرن .. دیگه اینکه در نظر داشته باشید من نمی خوام کامنت ها را از سورس برنامم استخراج کنم بلکه یک سری document با فرمت های Word و pdf دارم که قراره با فرمت مناسب تری تهیه شن تا مشکلاتی از قبیل search فارسی تو pdf و یا به هم ریختن قیافه و صفحه بندی تو Word رو نداشته باشه.. خیلی از لطفتون ممنونم