نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: جستجو در کتابخانه pdf و doc

Tick جستجو در کتابخانه pdf و doc

سلام
    من یک فولدر دارم که در آن مجموعه ای از فایلهای pdf و word وجود دارد ، حالا می خواهم کلمه ای را در این فولدر جستجو کنم ، که بگوید این کلمه در کدام یک از این فایلها آمده است ، البته بگویم که فایلهای pdf من قابلیت جستجو را در خود acrobate دارد و عکس نیستند ، متنهای من فارسی ، انگلیسی و یا ترکیبی هستند . آیا کسی کامپوننتی را می شناسد که pdf و word را همزمان بتواند جستجو کند یا یکی را؟

اینجا یه سورس خوب هست اما با C#‎ :
    http://www.codeproject.com/cs/internet/Searcharoo_4.asp
    ...مرا به خانه ام ببر، اگرچه خانه؛ خانه نیست

مرسی
    ولی من که دلفی کارم چه می فهمم!!!
    یک راهنمایی دیگه که من هم بتونم بهتر استفاده کنم خیلی ممنون

IFilter ربطی به #C نداره. شما مستندات IFilter را در MSDN مطالعه کنید، می تونید کدی شبیه به آن مثال #C را خودتون با دلفی بنویسید.

وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

کاربر دائمی آواتار Valadi
    محل زندگی
    فعلا در خدمت شما
    در pdf با یک کامپونت این امکان هست که کلمه را پیدا می کند شمار سطر و تعداد کلمه را می دهد

Microsoft Indexing Services رو روی سرور فعال کنید. از طریق برنامه نویسی می‌توان به نتایج آن دسترسی داشت. این بهترین روش ممکن و سریعترین حالت است.

Microsoft Indexing Services رو روی سرور فعال کنید. از طریق برنامه نویسی می‌توان به نتایج آن دسترسی داشت. این بهترین روش ممکن و سریعترین حالت است.
    این یعنی همون روشی که در پست شماره 2 مطرح شد (همون استفاده از IFilter).

وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

اقایون بسیار سپاسگزار از توجهتان.
    جناب ولدی
    این چیزی که فرمودید را بیشتر توضیح می دهید. در pdf کامپوننتی هست یعنی چی ؟ من الان به این نتیجه رسیده ام که فایلهایم یا باید pdf باشند یا HTML البته مطمئن نیستم که نتیجه درستی باشد.
    باز هم متشکر.

ببخشید اگه سؤالم ابتدایی هستش اما اگه راهنماییم کنید ممنون می شم
    این سورس چطور کار می کنه؟
    من که با Visual Studio 2005 پیام خطا میده
    اصلا کجا رو جستجو می کنه

کتابخانه و کامپوننتهای dtSearch میتونن کمکت کنن . ولی استفاده کردن از چیزی مثل Ifilter ساده تر هست چون کامپوننتهائی نظیر اینکه معرفی کردم به دلائل مختلف خیلی پیچیده هستن و هزینه توسعه و نگهداری برنامه ات رو خیلی میبرن بالا هر چند که شاید در نگاه اول خیلی جذاب و دوست داشتنی به نظر بیان .
    UNIX is simple. It just takes a genius to understand its simplicity
    -- Dennis Ritchie

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •