برنامه هنگام لیست کردن دیتابیس‌ها هنگ میکنه. برای این موضوع دو کار می‌شود انجام داد. از تابع application.doevents استفاده کنید (این روش کار میکنه ولی بدوی است). روش صحیح استفاده از یک ترد است. البته هنگام به روز رسانی یوزر اینترفیس از طریق ترد باید به نکات ریز مربوطه هم دقت داشته باشید تا کل برنامه هنگ نکند.
anubis_ir عزیز، من هم از DoEvent استفاده کردم و هم از BackgroundWorker، بهتر از حالت عادی هست ولی هنوز به قول شما یه مقدار هنگ میکنه.

من هنوز مشکل زیر را دارم:
کد:
Could not load type 'System.DateTimeOffset' from assembly 'mscorlib, Version=2.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089'.
مطمئنی از دات نت 2 استفاده میکنی ؟
برای نوع ستون مورد نظرت در Sql Server چی در نظر گرفتی ؟ DateTimeOffset ؟
عوضش کن ببین درست میشه.

جناب hdv212
ممنون از زحماتتون
برنامه الان روی سیستم من دیگه لیست دیتابیس ها رو نشون نمیده و میگه هیچ دیتابیسی وجود نداره (از 2005 استفاده می کنم)
منظورت کدوم قستمه ؟ دیتاسورس ها توی ComboBox یا Database ها در TreeView ؟
اگه مورد دومی هست، دقت که پارامترهای اتصال رو درست تنظیم کردی.
ر
استی اگر در برنامه چندین بار دکمه Detect زده بشه هر دفعه نتیجه جستجو رو به قبلی ها اضافه می کنه و در ComboBox اضافه میشه
اصلاح شد، ولی ورژن جدید رو در همون پست اول این تاپیک میذارم، همانطور که دوستمون اشاره کردن، تا همه ی ورژنها با قابلیتها و توضیحاتش یکجا باشه.
آقای کرامتی از چه روشی واسه لیست جداول و دیتابیس ها در برنامه SP Gen استفاده کردند؟ نمیشه از همون روش استفاده کرد؟؟
نمیدونم از چه روشی استفاده کردن، ولی من از دو روش استفاده کردم، یکی از Viewهای سیستمی در Sql 2005 و دومی هم از SQLDMO، روش سوم استفاده از sp های سیستمی هست که فکر نمیکنم در همه ی ویرایشهای Sql جواب بده، همینطور در زمان گرفتن اطلاعات نیاز هست که چندین کوئری اجرا بشه و نتایج در جداول Temp ذخیره بشن و بعد ازشون Join بگیرم، که فکر کنم کارایی رو تا حد زیادی پایین بیاره.