بحثهای خیلی خوبی شده بود و از همه بحثها من که بهره زیادی بردم
من هم یه چندتا چیز که حتما خیلی از دوستان بلدن رو یاد گرفتم که به کارم خیلی اومده
یکی اینکه شاید بعضی از شما دوستان اینقدر این ubuntu (من فقط با این توزیع کار کردم و کار می کنم) رو دستکاری کرده باشید که خراب شد دیگه واقعا به هیچ صراطی مستقیم نمیشه.
آخرش دیگه می خواید یکی جدید نصب کنید یا اینکه مثلا دسترسی به اینترنت ندارید و یکی از دوستانتون دسترسی به اینترنت داشته و هر کدوم از بسته ها رو که خواسته دانلود کرده و نصب کرده.
حلاا شما هم می خوایید این بسته ها رو داشته باشید و داخل cashe مربوط به apt-get که توی چند پست قبلی گفته شده بود آدرسش کجاست روی یک سی دی داشته باشید اون وقت می تونید از aptoncd استفاده کنید.
یه چیز دیگه هم که خیلی به کار من اومد چون روی سررورها ما تعداد زیادی رنج ip دارید و هر وقت می خوام یک آیپی جدید اضافه کنم می خوام در یک رنج خاص Ping کنم ببینم کدومش فعاله کدومیش نیست بعد از یه جستجو فهمیدم که باید از fping استفاده کنم مثلا
fping -g 83.98.147.1 83.98.147.100
یه چیز دیگه که همیشه کفرم در می اومد این بود که هر کاری می خواستم بکنم هی باید می نوشتم sudo آخرش فهمیدم اول بنویسم sudo -s همیشه با روت لاگین هستم![]()