MBTreeSL 1.0.0
این ابزار برای نمایش مرحله ای از کار که برنامه توش قرار داره مناسبه.
معمولا برای ساختن ویزارد کاربرد داره.
دانلود
با سلام به همه دوستان
من دقیقا این ابزار رو میخوام
تقریبا میشه گفت یک فریمه
با قابلیت جم شدن و باز شدن
دارای Fade In و Fade Out که در مواقع باز شدن و بسته شدن اعمال میشه
سبکش هم به سبک ویندوز تقییر کنه
اگر سورسش باشه که ممنون میشم اما اگر نبود لطفا رجیستر باشه
یک منوی اکتیوایکس جالب که "راست به چپ" و فونت فارسی رو بطور کامل پشتیبانی می کنه:
http://uploadbazar.com/965menuex.zip
با بکار گیری این OCX شما قادر خواهید بود به صورت یکجا به لیست کاملی از ابزار هایی با ظاهرXP در ToolBox خود دسترسی پیدا نمایید
با سلام
دوستانی که کامپوننت های XP Style این تاپیک را دانلود کرده اند حتما Form XP Style را که آقای Mbt925 زحمت آپلود سورس آنرا کشیده بودند را به خاطر می آورند.
اما در حین بکارگیری عملی آن با مواردی روبرو شدم که ناگزیر به اصلاح آنها شدم و در نهایت با تلفیق این ابزار، با ابزار دیگری از این دست (که قبلا آپلود شده بود)، ابزار کامل تری ایجاد شد که شامل XP StyleForm(Multi Color) + XP Button + XP TextBox است.(تصویر ضمیمه را ملاحضه نمایید)
ضمنا برای دوستانی که علاقه مند هستند، موارد اصلاحات را بصورت Edited' در محیط کدنویسی علامت گذاری کرده ام. امیدوارم که این موضوع مفید باشد.
موارد رفع اشکال شده:
1-قبلا به محض Drag نمودن XP Form و یکبار اجرای فرم، کل فضای فرم توسط این ابزار اشغال می شد و مانع از انجام ویرایش بر روی سایر آبجکت ها می شد، اما با این کمک این ابزار اصلاح شده، شما Osen XP Form را بالای فرم خود در حداقل ارتفاع تنظیم می نمایید و تغییر سایز را بعد از اجرا خواهید داشت.
2- ShowMaximize و ShowMinimize در حالت False هم می توانید تنظیم کنید.
3-به محض Drag نمودن آیکون XP Form از آیکون فرم شما تبعیت می کند و بجای اینکه عنوان فرم شما را با جمله Hello ... عوض کند، از عنوان فرم شما استفاده می کند.
4-اگر کلید Maxرا مخفی نمایید کلید Min کنار آیکون Close آمده و جای خالی آنرا مشاهده نمی کنید.
ممنون دوست عزیز.
یه فرم خوب چند صفحه قبل معرفی شده. امتحان اون هم خالی از لطف نیست.
کامل تر از این ابزار هست و هیچ کدوم از مشکلاتی که شما اصلاح کردید رو نداره.
https://barnamenevis.org/showpost.php?p=480020&postcount=150
البته در کل با وجود مشکل هایی که استفاده از این ابزارها داره و وجود اسکین های فوق العاده زیبایی که وجود داره استفاده از این ابزارها زیاد توصیه نمیشه.
آخرین ویرایش به وسیله Mbt925 : دوشنبه 02 اردیبهشت 1387 در 21:41 عصر
سلام
یک دکمه حرفه ای و فوق العاده قشنگ:
اکتیو ایکسی با قابلیت های زیر :
ایجاد فرم شیشه ای ( شفاف)
ایجاد حالت چشمک زن در فرم
قرار دادن فرم بر روی بقیه پنجره ها و فرم ها
جا به جایی مکان فرم از هر قسمت فرم که Drag&Drop بشه .
آخرین ویرایش به وسیله H4i0 ACP : دوشنبه 26 اسفند 1387 در 01:10 صبح
سلام من از کنترل mButton در برنامم و در داخل یک کنترلی که خودم دارم استفاده میکنم اما ظاهراً این کنترل باگ داره!
لطفاً راهنمائی بفرمائید...
من نمونه سورسی را که خطا در آن رخ میدهد را در اینجا قرار دادم، خطا هنگامی رخ میدهد که ما سعی کنیم از کنترل شما در یک کنترل ساخته شده دیگر استفاده کنیم و حاصل را در یک فرم قرار دهیم!
سلام . میشه بگین چطوری ابزارهای اکتیوایکس در برنامه های که ساخته ایم استفاده کنیم.
این کنترل کنترل بسیار مفیدیه ها به درد همتون میخوره، من شخصاً از این کنترل در یک برنامه تجاری استفاده کردم...![]()
آخرین ویرایش به وسیله Mbt925 : یک شنبه 22 اردیبهشت 1387 در 22:47 عصر
مشکلش حل شد.
کده اشتباه :
Parent.BackColorاصلاح شده به :
Ambient.BackColorالبته کده اولیه اشتباه نبود ، اشتباه از خوده شما بود.
توضیحش واضحه.
با کاری که شما کردید UserControl تون به عنوان Parent اه این دکمه درنظر گرفته میشه.
از اونجا که UserControl شما خصوصیتی به نام BackColor نداره (باید اول این خصوصیت رو براش تعریف می کردید) از این کد خطا گرفته می شد.
برای همین معمولا از Parent استفاده نمی کنن و شیء Ambient بهترین گزینه هست.
آخرین ویرایش به وسیله Mbt925 : یک شنبه 22 اردیبهشت 1387 در 22:49 عصر
كامپوننت دكمه به همراه طريقه ساخت فرمهايي با شكل هاي مختلف
كامپوننت اسلايدر به همراه نحوه تغيير رنگ تصاوير (براي ساخت پوسته خوبه)
Clock.ctl
cpvPicScroll.ctl
Digital.ctl
BalloonTip
BevelExt
Button
checkbox
CpuUsageMonitor
Form_TaskBar
Gradient
Info
JSPGifer
Label3D
M8SPY-SEARCH_HDD
با این برنامه یک جستجوی حرفه ای را در ویندوز تجربه کنید .
آخرین ویرایش به وسیله مهران رسا : چهارشنبه 15 خرداد 1387 در 11:05 صبح
ucFormattedLabel
ucPanel.
vbalImageList
سلام .
با این کنترل (که اوپن سوروس هم هست) می تونید یک Search حرفه ای رو در ویندوز تجربه کنید .
این کامپوننت همراه با یک مثال گذاشته شده ، فقط موردی که وجود داره اینه که شاید کار باهاش یک کمی مشکل باشه ، البته برای اولین بار ...![]()