-
شنبه 28 تیر 1382, 15:04 عصر
کاربر دائمی
چشم عزیز دلم ( در ضمن خط کش هم خبری نیست ) :)
نمونه اون همین NET Framework
ولی من اصلا به جان شما حال و حوصله بحث دوباره راجع به میکروسافت و ... رو ندارم ولی فقط اینو میگم که :
توی نمایشگاه سالانه کامپیوتر که در هانوفر برگزار شد از Josef Narings که داشت سخنرانی میکرد پرسیدن که دات نت تکونی به دنیای برنامه نویسان داده آیا شما هم در نظر دارین مثل اون چیزی رو به بازار بدین؟
گفت که دات نت چیزی نیست که میکروسافت 1 هفته پیش شروع به درست کردن اون کرده باشه و امروز تموم شده باشه. دات نت چکیده تجربه سالیان سال برنامه نویسی است و به نظر من برای دات نت نظر شخصی هزاران هزار برنامه نویس پرسیده شده (مثال زد) و حاصل در این مجموعه گرد اومده. بورلند درسته که با میکروسافت رقابت میکنه ولی هدف ما جلب رضایت مشتری هاست . برای همین ما سعی بر ایجاد بسته ای بالاتر از دات نت نمیکنیم . بعدش اشاره ای به سی شارپ کرد که به SQL SERVER مجهز شده و ....
به نظر من منظورش این بود که ول معطلن اونایی که الکی بحث میکنن که کدوم بهتره. راجع به میکروسافت و خوبی هاش و بدی هاش و .... 100000 تا فیلم و کتاب و داستان و شعر و ... هست . به نظر شما وقت تلف کردن نیست اگر ما بخوایم شب و روز راجع به این موضوع بحث کنبم ؟
هر برنامه ای که توی بازار هست که تا حدی معروف شده پشت اون چندین و چند سال کار گروهی و تیمی خوابیده. هیچ کدوم از اونها چه برنامه های میکروسافت و چه برلند و چه .... الکی و یک شبه بیرون نیامدند. پس راجع به هر کدوم اونها میشه ساعتها بحث کرد.
به نظر من این بحثهای بیهوده و الکی رو بگذاریم کنار و به حقیقت کار نگاه کنیم. با بحث کردن من و شما روی محصولات این شرکتها نه اوراق اونها توی بورس از بین میره و نه چیزه دیگه ای. وقت و فقط وقت ما هدر میره.
شرکت ما درسته که با میکروسافت کار میکنه ولی به خدا توی شرکت بچه ها هم بعضی موقع ها از دست بعضی چیزها شاکی میشن و چند دقیقه ای بد بیراه میگن. نمونه اون بین برنامه نویس VB ما و وب دیزاینر ما که با PHP کار میکنه پیش میاد ولی هیچ کدوم از این بحثها بیشتر از 5 دقیقه طول نمیکشه. چون همه میدونیم که نتیجه ای نداره .
خواهشا از بچه ها میخوام که از مطرح کردن سوالهای بچه گونه مثل : کدوم بهتره : ASP یا PHP و ... جلوگیری کنن.
موفق باشین.
قوانین ایجاد تاپیک در تالار
- شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
- شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
- شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
- شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
-
قوانین سایت