نقل قول نوشته شده توسط svm-webmaster مشاهده تاپیک
فکر کنم منظور این دوستمان را من فهمیدم . البته اگر دقت می کردید من به این موضوع اشاره کرده بودم .
وقتی در DW با فرانت پیج صفحه را طراحی می کنید و حالا یا با استفاده از کدها یا از دیزاین اونها را به VS منتقل می کنید، پیغام های خطا و اخطار های زیادی را می بینید. این مشکلی در اجرای برنامه به وجود نمی آورد اما بودن این خطا ها زیاد خوشایند نیست . این مشکل از اونجا می آید که هر نرم افزار از استاندارد خاصی استفاده می کند مثلا فرانت پیج html4 است و VS از Xhtml1.1 .
مثال ساده اینه که در DW یا فرانت پیج از تگ فرد <br> به این شکل استفاده می کنیم اما در VS به صورت </ br> است.
خیلی ها به این نکات ریز توجه نمی کنند اما اگر با دقت نگاه کنید تفاوت استانداردهای مختلف html را خواهید دید.
دوست عزیز ، طراحی صفحات را با html انجام دهید و هر جا نیاز به کنترل های سمت سرور داشتید از کنترل های VS استفاده نمایید. این دو موضوع کاملا از هم جدا و متفاوت هستند و وجود یکی باعث عدم کارایی یا مشکل در دیگری نمی شود.
موفق باشید.
شما درست میگین ولی چیزی که هست هیچ کدام از این موارد ( مثل همان br که شما مثال زدین) باعث ارور گرفتن در زمان اجرا نمیشه... بنابراین چه لزومی داره وقت خودمون رو روی هزاران خط برنامه بزاریم که اون ها بروزرسانی کنیم
اگه اشتباه میکنم تصحیح بفرمایید