نمایش نتایج 1 تا 21 از 21

نام تاپیک: منتشر کردن برنامه های Visual stdio 2005

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر دائمی آواتار A_Salimi
    محل زندگی
    North khorasan-Esfarayen
    ببينيد من هم با خطايي مشابه مواجه بودم (و هستم ) در هر حال مشکلات زيادي ميتونن دخيل باشند من با ويژوال استديو به جرات ميتونم بگم يک پروژه رو سي چهل بار کامپايل کردم ، حالات مختلفي رو تست کردم ، dll هاي مختلفي رو که در فايل redist.txt بود رو
    کنار فايلم کپي کردم فايلهاي msm که در موردشون بحث شد رو به پروژم اضافه کردم ، اما نشد که نشد . . . اما فکرايي دارم که در زير بهشون اشاره ميکنم :

فقط به عنوان چند تا راهنمايي عرض ميکنم :

سيستم هدف را هم در نظر بگيريد که معمولا با پردازنده هاي x86 سر و کار داريم.

چيز ديگه اي که هنوز خودم آزمايش نکردم (و البته اميد زيادي بهش دارم ) استفاده از ابزاري هست که در ويژوال 6 وجود داره

Star menu – Microsoft visual stdio 6.0 - Microsoft visual stdio 6.0 Tools – Depends

Depends ابزاري است که توسط آن شما ميتوانيد dll هاي وابسته به يک فايل exe رو پيدا کنيد

عکس زير محيطي از اين برنامه را نشان ميدهد که من فايل Test.exe (که توسط mfcساخته بودم) را توسط اين برنامه باز کردم . . .

احتمالا با اين ابزار در کامپيوتر هدف ميتونين dll هايي رو که در اونجا نيستند رو شناسايي کنيد .
    موفق باشيد
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

خوب من هم سعي ميکنم از اين ابزار استفاده کنم اگه شما موفق به اجرا شديد لطفا بي اطلاع نگذاريد

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •