نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: امنیت ماکروها

کاربر دائمی
    محل زندگی
    تهران

امنیت ماکروها

سلام دوستان عزیز
    من تازه شروع به کار با اکسس 2007 کردم وقتی اکسس 2007 را باز می کنم در ابتدا یک پیغام مانند تطویر به من می دهد و همچنین می دانم که کجا باید این را تنظیم کنم که دیگر این پیغام نیاید( مانند شکل زیر)
    می خواهم این عمل را توسط کد نویسی انجام دهم چگونه می توانم این کار را بکنم

علت اینکه کفتم با کد نویسی می خواهم انجام دهم این است که وقتی برنامه را روی هر دستگاهی نصب می کنم خودم باید این تنظیم را انجام دهم
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

کاربر دائمی آواتار davood-ahmadi
    محل زندگی
    تهران

Smile

سلام
    برفرض اینکه دستور غیرفعال کردن ماکرو را هم پیدا کردیم .قبل از اینکه هر دستوری اجرا بشه، اگر امنیت ماکرو فعال باشه، هیچ دستوری اجرا نخواهد شد که بتونه دستورات غیرفعال شدن ماکرو را انجام بده.

کاربر دائمی آواتار shaghaghi
    محل زندگی
    تهران

Security Warning

سلام
    این مشکل را در اکسس 2003 با این روش حل کرده ام، فکر کنم برای 2007 هم مفید باشد. هنوز تست نکردم:
    یک فرم vb6 را بعنوان صفحه ی معرفی برنامه یا همان Splash با تصویر دلخواه برای برنامه ام ایجاد می کنم ،طوریکه چند ثانیه پس از اجرا این کد را با کمک یک تایمر RUN کند:

Private Sub Timer2_Timer()
    Dim appAccess As Object
    Set appAccess = CreateObject("Access.Application")
    appAccess.AutomationSecurity = 1 ' msoAutomationSecurityLow
    appAccess.OpenCurrentDatabase "C:\db1.mdb"
    Unload Me
    End Sub

کاربر دائمی
    محل زندگی
    تهران
    نقل قول نوشته شده توسط shaghaghi مشاهده تاپیک
    سلام
    این مشکل را در اکسس 2003 با این روش حل کرده ام، فکر کنم برای 2007 هم مفید باشد. هنوز تست نکردم:
    یک فرم vb6 را بعنوان صفحه ی معرفی برنامه یا همان Splash با تصویر دلخواه برای برنامه ام ایجاد می کنم ،طوریکه چند ثانیه پس از اجرا این کد را با کمک یک تایمر RUN کند:

Dim appAccess As Object
    Unload Me
    End Sub
    سلام
    من وی بی 6 را بلد نیستم
    این کد را در لود فرم اکسس اعمال کردم ولی درست نشد
    آیا در خود اکسس می توان آن کد نویسی کرد

محل زندگی
    تهران
    نقل قول نوشته شده توسط ali_bagheri34 مشاهده تاپیک
    سلام من وی بی 6 را بلد نیستم
    سلام
    اتفاقا راحت تر از آن چیزی است که فکرش را بکنید!
    در اولین فرصت نرم افزار vb6 را از روی سی دی آن نصب کنید و فایل ضمیمه را ملاحضه نمایید
    این کد را در لود فرم اکسس اعمال کردم ولی درست نشد
    خب، این کد از محیط کد نویسی vb کپی شده بود
    آیا در خود اکسس می توان آن کد نویسی کرد
    خیر، چون پیغام امنیت ماکرو مزاحم باز شدن هر نوع فایل اکسس خواهد بود
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

کاربر دائمی
    محل زندگی
    تهران
    سلام
    لطفا بکویید چگونه می توانم فایل exe ساخته شده که همان Splash می باشد را از داخل برنامه اکسس اجر اکنم لطفا کمی در این ضمینه توضیح دهید

کاربر دائمی
    محل زندگی
    فعلاً #C
    با سلام
    در 2003 از منوي tools/macro/security/low اين مشكل بر طرف مي شود اما با 2007 من كار نكردم .

محل زندگی
    تهران
    نقل قول نوشته شده توسط ali_bagheri34 مشاهده تاپیک
    سلام
    لطفا بگویید چگونه می توانم فایل exe ساخته شده که همان Splash می باشد را از داخل برنامه اکسس اجر اکنم لطفا کمی در این ضمینه توضیح دهید
    سلام
    شما قرار است از داخل Splash برنامه اکسس را اجرا کنید نه بالعکس!
    و همه جا shortcut آنرا در معرض دید کاربران قرار دهید، گویی که بانک شما همین فایل Splash است.
    بعد از نصب Vb فایل Project1 را از داخل فولدر باز کنید وارد محیط کد نویسی Form1 شوید و مسیر نصب فایل اکسس تان را بجای مقدار "C:\db1.mdb" وارد کنید (اگر کاربر زمان نصب امکان انتخاب درایو و فولدر را دارد همان مسیر را بدست بیاورید و بعنوان پارامتر متغیر در نظر بگیرید و بدهید)
    وارد محیط طراحی Form1 شوید با تغییر مقدار Interval از Timer1 میزان مکث Splash را بر حسب واحد ms تنظیم کنید. یک عکس از آرم اول برنامه تان تهیه کنید و آنرا در مقدار Picture از فرم وارد کنید و طول و عرض فرمتان را بر حسب اندازه ی آن تنظیم کنید.
    در قسمت Icon از فرم هم آیکون دلخواه تان را برای برنامه انتخاب کنید تا در میانبر برنامه مشاهد شود
    بعد از اتمام طراحی تان از منوی File گزینه ی Make Project1.exe را انتخاب کنید و فایل exe را با نام هر نام دلخواهی بسازید
    برای اینکه فرم Splash اکسس را حین اجرا نبینید یک فایل عکس از نوع bmp با طول و عرض یک پیکسل در مسیر اجرای بانک اکسس و دقیقا همنام با آن بسازید و کپی کنید (این روش در 2003 جواب داده و احتمال قوی در 2007 هم جواب می دهد)

کاربر دائمی آواتار mohammadsaleh
    محل زندگی
    تهران
    اگر كسي به جاي اجراي فرم وي بي شما خود فايل اكسس رو اجرا كنه بازم همون مشكل باقي مي مونه . البته به جاي وي بي ميشه كدها را تو يك اسكريپت بنويسم و بعد به جاي فايل اكسس اسكريپت رو اجرا كنيم كه نتيجش هموني ميشه كه با وي بي نوشتيم با اين تفاوت كه نياز به نصب وي بي 6 هم نيست . البته يكي از دوستان زحمت كشيدن و يا فايل رجيستري را قبلا براي كم كردن سكيوريتي گذاشتند كه با يكبار اجراي اون بعد از هر بار نصب اكسس پيغام اول برنامه حذف ميشه. يك گشت بزني پيداش مي كني.

کاربر دائمی
    محل زندگی
    تهران
    [QUOTE=mohammadsaleh;520839]اگر كسي به جاي اجراي فرم وي بي شما خود فايل اكسس رو اجرا كنه بازم همون مشكل باقي مي مونه . البته به جاي وي بي ميشه كدها را تو يك اسكريپت بنويسم و بعد به جاي فايل اكسس اسكريپت رو اجرا كنيم كه نتيجش هموني ميشه كه با وي بي نوشتيم با اين تفاوت كه نياز به نصب وي بي 6 هم نيست . البته يكي از دوستان زحمت كشيدن و يا فايل رجيستري را قبلا براي كم كردن سكيوريتي گذاشتند كه با يكبار اجراي اون بعد از هر بار نصب اكسس پيغام اول برنامه حذف ميشه. يك گشت بزني پيداش ميكني.[/QUOTE
    ]

سلام
    لطفا به من بکویید چه کلمه ای را جستجو کنم که سکیوریتی اکسس را با ریجیستر کم کنم

کاربر دائمی
    محل زندگی
    تهران
    سلام
    شما قرار است از داخل Splash برنامه اکسس را اجرا کنید نه بالعکس!
    و همه جا shortcut آنرا در معرض دید کاربران قرار دهید، گویی که بانک شما همین فایل Splash است.
    بعد از نصب Vb فایل Project1 را از داخل فولدر باز کنید وارد محیط کد نویسی Form1 شوید و مسیر نصب فایل اکسس تان را بجای مقدار "C:\db1.mdb" وارد کنید (اگر کاربر زمان نصب امکان انتخاب درایو و فولدر را دارد همان مسیر را بدست بیاورید و بعنوان پارامتر متغیر در نظر بگیرید و بدهید)
    وارد محیط طراحی Form1 شوید با تغییر مقدار Interval از Timer1 میزان مکث Splash را بر حسب واحد ms تنظیم کنید. یک عکس از آرم اول برنامه تان تهیه کنید و آنرا در مقدار Picture از فرم وارد کنید و طول و عرض فرمتان را بر حسب اندازه ی آن تنظیم کنید.
    در قسمت Icon از فرم هم آیکون دلخواه تان را برای برنامه انتخاب کنید تا در میانبر برنامه مشاهد شود
    بعد از اتمام طراحی تان از منوی File گزینه ی Make Project1.exe را انتخاب کنید و فایل exe را با نام هر نام دلخواهی بسازید
    برای اینکه فرم Splash اکسس را حین اجرا نبینید یک فایل عکس از نوع bmp با طول و عرض یک پیکسل در مسیر اجرای بانک اکسس و دقیقا همنام با آن بسازید و کپی کنید (این روش در 2003 جواب داده و احتمال قوی در 2007 هم جواب می دهد)
    سلام
    از c:\db1.mdb من وی بی رانصب کردم و این کد را اجرا کردم در اکسس 2007 بجای از
    c:\db1.accdb
    استفاده کردم ولی متاسفانه جواب نگرفتم

لطفا در این خصوص به من کمک کنید

نقل قول: امنیت ماکروها

دوست من
    من هم از كدي كه آقاي سنبله كار توي يكي از همين تاپيك ها داده بودند استفاده ميكردم اما بعد از آمدن 2007 اين كد ها عمل نمي كرد و كساني كه cd برنامه ام را روي 2007 نصب مي كردند تماس مي گرفتند كه پيام macro security را دريافت مي كنند .و من هم مجبور مي شدم راهنمايي كنم كه بصورت دستي ماكرو سيكيوريتي رو تغيير دهند . و يه جايي توي همون تاپيك سوال كردم اما جوابي هم نگرفتم .
    اگر جناب سنبله كار التفاتي بفرمايند و كدشون كاملتر كنند تا شايد 2007 را هم ساپورت كنه كار من و شما راه مي افته .
    در صورتي كه به جواب رسيدين ممنون مي شم اطلاع دهيد .
    ممنون

کاربر دائمی
    محل زندگی
    تهران

نقل قول: Security Warning

سلام

Dim appAccess As Object
    Unload Me
    End Sub

سلام
    تا زمانی که خود اکسس 2007 نصب باشد این مورد فعال است و بخوبی کار می کند
    و هنگامی که ران تایم اکسس 2007 نصب باشد این کد درست اجرا نمی شود و اصلا برنامه اجرا نمی شود
    اگر می توانید در این مورد کمک کنید

نقل قول: امنیت ماکروها

Dim appAccess As Object
    Unload Me
    End Sub

دوستان بعد از اجرای این کد برنامه اکسس بصورت تمام صفحه(Maximize( اجرا نمیشه !!!!
    من با این حالت مشکل دارم چون صفحه اصلی برنامه من باید در وسط صفحه قرار بگیره با این حالت زیاد جالب در نمیاد. ممنون میشم اگه راهنماییم کنید...

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •